torstai 12. maaliskuuta 2015

Thorne Research ravintolisät mitä ja miksi


Tänään päätin tutkia mitä ovat monien suosittelemat Thorne Research -ravintolisät.
Thorne Research on Amerikassa lääkäreiden ja terveydenalan ammattilaisten eniten suosittelema brändi. Thorne Researchiä terveyden alan ammattilaiset uskaltavat suositella kaikkein allergisimmillekin, kemikaaliherkimmillekin ja henkilöille, joiden immuunipuolustuksessa on häikkää. Thorne Research on sitoutunut valmistamaan niin puhtaita ravintolisiä kuin vain on inhimillisesti mahdollista. Kuulostaa kieltämättä vakuuttavalta.

Thorne Research ei käytä tuotteissaan magnesiumstearaattia, kalsiumstearaattia, steariinihappoa, laktoosia tai dekstroosia, koska nämä tuotteen valmistusprosessia helpottavat aineet, voivat vaikeuttaa tuotteen ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäytettävyyttä. Lisäksi on mahdollista, että herkille henkilöille tulisi allergisia reaktioita.

Thorne Research käyttää ainoastaan kapseleita taatakseen tuotteiden puhtauden ja hyvän imeytymisen. Tablettien valmistuksessa tarvitaan turhan paljon mm. sitovia ainesosia, tabletin liukastamisaineita, jotta se olisi nieltävissä helpommin ja tabletin hajottavia ainesosia.

Thorne Research aloittaa tuotteidensa valmistuksen aina puhtaasta raaka-aineesta eli esim. aivan puhtaasta B12-vitamiinista eikä valmistusta helpottavasta valmiista B12-vitamiiniseoksesta, jossa usein on laktoosia (lactose), maissitärkkelystä (corn starch) ja säilöntäaineita kuten BHT:ta. Thorne Research ostaa entsyymitkin puhtaina eikä laktoosilla laimennettuina entsyymeinä.

VAKUUTTAVAA KIELTÄMÄTTÄ!

https://thorne.com/sites/default/files/images/page/sup_facts_info_1_lrg.jpg Linkistä näet, että ravintolisätuotteen ravintosisältötiedoista ei paljon tietoa heru tuotteen laadusta. Ainesosia, joita ei lisätä valmistusvaiheessa, vaan jotka ovat jo mukana laimennetuissa vitamiiniraaka-aineissa ei tarvitse mainita!
 
 

on iHerbin eniten myydyin Thorne Research -tuote, joten ihan hyvä aloittaa siitä. Suomessahan D-vitamiinilisä on tarpeen lähes jokaiselle. Lääkäri Hannu Vierola ei ole ikinä tavannut henkilöä, joka olisi kärsinyt D-vitamiinin yliannostuksesta, vaikka asiaan kunnolla perehtymättömät terveyden alan edustajat siitä välillä varoittelevatkin.

Thorne Research ei osta valmiiksi laimennettua D-vitamiinia kuten  monet muut valmistajat tekevät. Thorne Research voi olla tällä tavoin varma, ettei sen tuotteisiin vahingossa joudu turhia ja haitallisia aineita kuten säilöntäaineita, BHT, BHA, natrium bentsoaattia E211 (sodium benzoate) tai laktoosia. D-vitamiini on pakko laimentaa, koska se olisi muutoin liian vahvaa vitamiinikapseleihin, 40 miljoonaa kansainvälistä yksikköä (IU) grammassa. Thorne Research laimentaa käyttämänsä vitamiinit itse myös muissakin sen tuotteissa kuten esim. K-vitamiini.

D-vitamiinin lisäksi lähes kaikille voi suositella myös lisää magnesiumia. Thorne Researchin magnesiumsitraatti-magnesiummalaatti -valmiste on varmasti hyvä  valinta. Kapseleita voi ja suositellaankin otettavan useamman kerran päivässä. Yhdestä kapselista ei magnesiumia hirmuisen isoa määrää saa.
Kaiken perusta on hyvä monivitamiinivalmiste. Mielestäni tämä Thorne Researchin monivitamiinikapseli vaikuttaa erittäin hyvältä koostumukseltaan. Älä mene lankaan, että yhdestä monivitamiinitabletista saat kaiken tarvitsemasi. Itse en ole sellaista tablettia vielä ainakaan nähnyt. Tässä Thorne Researchin tuotteessa päiväannos on 3 - 6 kapselia. Tämä on varmasti yksi markkinoiden parhaista monivitamiineista! Valitettavasti tätä tuotetta ei saakaan tilata, koska se sisältää EU:ssa kiellettyä vanadiinia.
Thorne-Research SAI VAKUUTETTUA AINAKIN MINUT TUOTTEIDENSA HYVÄSTÄ LAADUSTA, JOTEN AINAKIN YKSI UUSI ASIAKAS ON TAATTU!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti