sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Eukalyptusöljystä on hoitamaan paljon muutakin kuin tukkoista nenää


Eukalyptusöljy on erinomainen apu tukkoiseen nenään. Muutama tippa 100 % eteeristä eukalyptusöljyä nenäliinaan tai tyynyliinaan ja jo alkaa hengittäminen sujua hiukan helpommin. Eukalyptusöljyn ensisijainen käyttökohde onkin hengitystietulehdukset: bronkiitti, katarrit ja angiina heinänuhaa unohtamatta. Eukalyptusöljy on antibakteerinen öljy, joka helpottaa hengitystä.

Eukalyptusöljyn tuoksun monet varmaan tuntevatkin: suhteellisen voimakas kamfeerinen tuoksu, joka selvittää päätä ja viilentää. Eukalyptusöljyä käytetäänkin alentamaan kuumetta. Kostuta haude laimennetussa eukalyptusvedessä ja aseta iholle ja jalkopäähän. Vaihda haudetta tarpeeksi usein, sopii käytettäväksi lapsillekin. Tuoksulampussa poltettuna tai huoneeseen sumutettuna eukalyptusöljy suojaa hyvin perheenjäseniä saamasta toisiltaan tartuntaa.

Eukalyptusöljyllä on kuitenkin paljon muitakin käyttökohteita kuin perinteiset nuhataudit. Tässä kirjoituksessa kerron Eucalyptus Globulus öljyn käytöstä. Eukalyptusöljyjä on montaa sorttia, joten ole tarkka ostaessasi.




EUCALYPTUS GLOBULUS on erinomainen öljy ihmisille, jotka kokevat ympäristönsä rajoittavan heitä henkisesti. Ei ole väliä tuleeko rajoittava tunne kotona, töissä vai yhteiskunnassa ylipäätänsä. Eukalyptusöljyllä on tunne-elämää, päätä ja ajatuksia selventävä vaikutus. Ihmiset, jotka tietävät voivansa saavuttaa elämässään enemmän, vapautta ja kokemuksia, mutta jotka eivät uskalla edetä liiallisen varovaisuuden, pelon tai vastuun takia, hyötyvät eukalyptusöljystä. Eukalyptusöljy antaa sinulle tilaa hengittää. Uskallat tarttua toimeen ja muuttaa elämääsi haluamaasi suuntaan.




 
 
Optimismi                          Avoimuus                          Vapaus
 
 
Avarampi elämänkatsomus



            Hengitystieongelmat               Lihas- ja nivelkivut




EUCALYPTUS GLOBULUS hälventää melankolisuutta ja antaa lisää virtaa ja positiivisemman katsantokannan asioihin. Eukalyptusöljyn tuoksu on hyvin raikas, kirpeän pistäväkin, mutta samalla rauhoittava. Ei ole siis mikään ihme, että tämä ihmeellinen öljy pystyy vaikuttamaan alitajunnassamme oleviin tekemisiämme rajoittaviin tunteisiin.





Eucalyptus Globulus on hyvä muistaa, jos virtsarakontulehdus tai virtsatietulehdus sattuu kohdalle. Istumakylpy on varmaan tässä tapauksessa sopivin eukalyptusöljyn käyttötapa: 1 tippa / 1 l vettä, eukalyptusöljy emulgoidaan ensin 1 rkl:een hunajaa, kermaa tai maitoheraa. Veden tulisi istumakylvyissä ylettyä vyötärölle asti. Eukalyptusöljystä voi olla apua myös turhan runsaaseen valkovuotoon. Istumakylvyssä sopiva aika viettää on varmaankin sellainen kymmenisen minuuttia.


Reumatismi, kylmästä johtuvat reumasäryt ja erityisesti kramppaavat kivut ovat merkkejä ottaa avuksi Eucalyptus Globulus eteerinen öljy. Lihaskivut, hermosäryt, nyrjähdykset ja venähdykset, turvotukset ja nesteen kertyminen kuuluvat kaikki eukalyptusöljyn vaikutusalueisiin. Lisäksi eukalyptusöljy edesauttaa arpeutumista ja on hyödyllinen bakteerin ja Candida-hiivasienen aiheuttamissa ihotulehduksissa. Ja voi eukalyptusöljyä käyttää diabetesta vastaankin. Ja tietysti eukalyptusöljyn tuoksu on hyttysiä karkottava ja rauhoittaa öljy hyönteisten pistokohtiakin.

Hierontakäytössä eukalyptusöljyä laitetaan noin 6 tippaa 15 millilitraan perusöljyä / hoitokerta. Aromaterapiahieronta auttaa tunne-elämän solmuissa ja paikallishieronnasta saadaan apua fyysisiin vaivoihin.

Laventeliöljy  pehmentää mukavasti eukalyptusöljyn pistävyyttä.






Tästä löydät edullisesti 100 prosenttiset eteeriset eukalyptusöljyt eri kokoisissa pakkauksissa.


Luomu eukalyptus öljy - 30 ml  Now-Foods-Organic-Essential-Oils-Eucalyptus-30-ml

Eukalyptus öljy - 30 ml  Now-Foods-Essential-Oils-Eucalyptus-30-ml


Eukalyptus öljy - 59 ml  Now-Foods-Essential-Oils-Eucalyptus-59-ml
 
 
EUKALYPTUSÖLJYN SUURKULUTTAJILLE LÖYTYY ISOJAKIN PULLOJA!
 

Eukalyptus öljy - 118 ml  Now-Foods-Essential-Oils-Eucalyptus-118-ml


Eukalyptus öljy - 473 ml  Now-Foods-Essential-Oils-Eucalyptus-473-ml
 
 
 
 
IHerbistä  löydät kaiken tarvitsemasi aromaterapiakäyttöön ja iHerb-koodi HUH943 toimii aromaterapiaostoissakin AINA, niin kuin muissakin iHerb-ostoissa.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti