torstai 30. huhtikuuta 2015

Voiko iHerb rewardseilla tienata


Milloin verottaja kiinnostuu iHerb- rewardseista?

Suomessa veroa maksetaan pääsääntöisesti kaikista tuloista. Kauppojen bonukset tekevät yhden poikkeuksen, niitä ei tarvitse verottajalle ilmoittaa. Mitenkäs sitten iHerb Rewardsit? 

Ensimmäisenä nousee mieleeni kysymys: tienaako iHerb rewardseilla rahaa. Mitään verotettavaahan ei ole ilman tuloja. IHerbin sivuilta selviää seuraavaa:

Rewards Potential is Huge Rewardseilla tienausmahdollisuus on huikea SIIS KERTAKAIKKISEN HUIKEA HUIPPUMAHIS!


- $134,065 - The average amount paid to the top 10 Rewards members ​in the year 2014.
 
Maailman, siis KOKO MAAILMAN 10 parhaalle maksettiin keskimäärin 134 065 dollaria vuodessa, siis VUODESSA vuonna 2014. Tulona ihan jees. Kuinka todennäköistä on päästä maailman kymmenen parhaan joukkoon, oli laji mikä vaan????

 
- $1,273​ - The average c​heck ​amount​ paid to Rewards members that cashed out in March 2015.

Maaliskuussa 2015 keskimääräinen rewards-tilitys oli 1273 dollaria. Tulona ihan jees tämäkin. Mutta...kyse ei ole välttämättä kuukausiansiosta, vaan vaikka viiden kuukauden yhteisansiosta, jonka koodinjakaja on päättänyt ulos tulouttaa ennen kuin se vanhenisi kuuden kuukauden jälkeen. Epäselväksi jää myöskin kuinka moni otti rewardseja ulos rahana maaliskuussa 2015. Ei puhuta edes tuhansista, veikkaisin joitakin satoja henkilöitä KOKO MAAILMASTA. Rewardseja pystyy tulouttamaan ulos rahana, kun kasassa on 300 dollaria.


- $147,483 - The total amount iHerb provided in free orders to Rewards members in March 2015. ​

Maaliskuussa 2015 iHerb Rewardseja käytettiin "ilmaisten" tilausten maksamiseen yhteensä 147 483 dollaria KOKO MAAILMASSA. Se, että pystyy iHerb-tilauksensa maksamaan kokonaan rewardseilla ei ole ihan helppo juttu. Silloin täytyy olla jo MAAILMAN 1500 parhaan joukossa ja mieluummin ainakin 1000 parhaan joukossa, jos mieli tekee useampaa tuotetta tilata!


IHerb jakaa siis rahaa kyllä ulos ja jotkut sillä tienaavat hyvinkin. Sama koskee kaikkia verkostomarkkinointiyrityksiä, vaikka iHerb ei tähän sarjaan kuulukaan. Tulojen saamisen suhteen puhutaan kuitenkin aika lailla mielestäni yhtä vaikeasta asiasta kuin verkostomarkkinoinnilla tienaaminen, jota sitäkin on tullut kokeiltua ja aika moni on siihen törmännyt jossain elämänsä vaiheessa. Saadaksesi oikeasti tuloja, siis merkityksellisiä tuloja (satasia ja mieluummin tuhansia) näistä toimista ON SINUN OLTAVA YKSI NIISTÄ HARVOISTA MENESTYJISTÄ ELI PARHAISTA!


Suomen verottajan kannalta iHerb rewardsit, joita Suomeen tuloutetaan ovat kuin hiekanjyvä erämaassa summiltaan. Vaikea uskoa, vaikka tietenkin toivottavaa, että YKSI MAAILMAN kymmenestä parhaimmasta koodin jakajasta olisi Suomesta. Mielestäni verottajalla ei ole mitään järkeä käyttää työaikaansa, joka maksaa valtion rahaa, iHerb rewardsien jahtaamiseen, jos joku niitä saavista henkilöistä, ei rewardsejaan verottajalle ilmoita kuten kuuluisi. Huomattavia, tuntuvia, merkityksellisiä verotuloja Suomen valtion on turha kuvitella iHerb rewardseja tienaavilta henkilöiltä saavansa. IHer rewardseja ei Suomeen miljoonia tilitetä. Siitä olen melko varma.


Itse olen yhden tilaukseni saanut tähän mennessä kokonaan maksetuksi rewardseilla. JEE JEE, oikeasti olen siitä todella iloinen ja tyytyväinen. IHerb koodin jakamisbisnes on erittäin haastavaa. Itse tykkään sitä tehdä, koska opin paljon uusia asioita sitä tehdessäni ja saan käyttää aivojani. Motivaatio tietenkin kasvaa, kun saa tulosta aikaiseksi. Tällä hetkellä olen Suomen tilastossa sijalla 15 ja tällä sijalla ei voida vielä tuloista mielestäni puhua. Verotettavaa iHerb rewards tuloa on Suomessa varmaan reilusti alle kymmenellä henkilöllä. Tarkoituksenani olisi päästä näiden henkilöiden joukkoon ajan kanssa.


Mielestäni seuraava kuvaa hyvin iHerb koodin jakamista ja siten iHerb Rewardseja: "Huippuja ei ole paljon, mutta sitähän huippu on, vain se korkein kärki. Joka taas edellyttää massaa, tavallisten hevosten isoa määrää." Miia Lahtinen Hippos 2/2008




IHerb matka jatkuu. Kyseessä on aivan ihana ja erilainen, ainutlaatuinen matka. Toivottavasti haluat liittyä seuraani ja käyttää koodia HUH943. Kiitos.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti