keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Life Extension todellakin auttaa


Life Extension on jonkinnäköinen säätiöpohjalla toimiva voittoa tavoittelematon luontaistuotevalmistaja, jonka tuotteet todellakin vaikuttavat koostumukseltansa erinomaisesti mietityiltä.

Katsotaanpa vaikka tätä: Life-Extension-Migra-Eeze-60-Softgels voiko parempaa luontaistuotetta enää valmistaa migreenistä ja päänsäryistä kärsiville? Kolme tehokasta ainesosaa, tehokkaina pitoisuuksina: B2-vitamiini, etelänruttojuuri ja inkivääri kaikki yhdessä ja samassa kapselissa. Suosituskäyttömäärä 2 kapselia päivässä ensimmäiset 4 - 6 kuukautta, joten annostuksen voi hyvin jakaa kahteen osaan. Tämän jakson jälkeen voi vähentää annostusta tai kokeilla pitää pientä taukoa. Jos oireet palaavat takaisin voimakkaampana voi ottaa uudestaan 4 - 6 kuukauden käyttöjakson.

Ruttojuuresta on tehty kansainvälisiä tutkimuksia, joissa se on erittäin tehokkaasti vähentänyt migreenin esiintymistä koehenkilöillä ja sitä suositellaan käytettäväksi vähintään 75 mg 2 x päivässä. Ruttojuuren ja B2-vitamiinin kolmen - neljän kuukauden päivittäisellä käytöllä on tutkimuksissa saatu migreenit vähenemään 50 %. Tämä luontaistuote voi olla siis aivan yhtä tehokas kuin lääketehtaiden kalliit ja vaaralliset lääkkeet migreenistä kärsiville.

Halutessasi kokeilla ruttojuurta on syytä valita luotettavan valmistajan tuote, josta vaaralliset pyrrolitsidiinialkaloidit on poistettu eli tuote on PA-free. Kannattaa myös varmistaa apteekista, ettet samanaikaisesti käytä CYP3A4-entsyymin kautta metaboloituvia lääkkeitä. Myös jos olet allerginen Asteraceae eli Compositae perheeseen kuuluville asterikasveille, on syytä aloittaa ruttojuuri kokeilu varovasti. Muuten ruttojuuri on todettu erittäin turvalliseksi. Ruttojuuri on laajassa käytössä mm. Saksassa.
Life-Extension-Vitamins-D-and-K-with-Sea-Iodine-60-Capsules on toinen hyvä esimerkki pitkälle harkitusta luontaistuotteesta. 125 µg D-vitamiinia sekä lisäksi reilusti K2-vitamiinia ja jodia. Kaikista kolmesta aineesta on nykypäivänä puutetta.

D-vitamiini edesauttaa kalsiumin imeytymistä verenkiertoon, mutta tämä yksinään ei riitä takaamaan luiden lujuutta. Se on nimenomaan K2-vitamiini, joka kuljettaa kalsiumin verenkierrosta edelleen luustoon. D-vitamiinilisää monet ovat oppineet käyttämään, mutta Life Extensionin tutkijat ovat huolestuneet, ettei K-vitamiinia ja jodia käytetä tarpeeksi, joten ovat ratkaisseet pulman tarjoamalla saataville tämän kolmen ravintoaineen tehopaketin.

Mielestäni tämä tuote on erittäin hyvä ottaa ainakin välillä normaali D-vitamiinikapselin sijasta.Tälla kertaa en valitettavasti jaksa paneutua enää muihin Life Extension -tuotteisiin, mutta palataan tuotteisiin jossain vaiheessa vaikka yksi kerrallaan tai mihin nyt sitten päädynkin. Tänäänkin oli tarkoitus tutkia MSM:ää, mutta jotenkin ajauduin tuohon ruttojuureen ja sitä kautta Life Extensioniin.
3 kommenttia:

 1. Milloin verottaja kiinnostuuu iherb- rewardseista? Tee postaus Suomen verottaja ja iherb!

  VastaaPoista
 2. Hei! Ruttojuuri löytyy Fimean lääkeluettelosta. Oletko varmistanut että niitä saa tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos hyvästä huomiosta. En ole tilannut tuotetta, joten en tiedä Fimean kantaa tilaamiseen. Nykyäänhän pelkkä ainesosan löytyminen lääkeluettelosta ei läheskään aina tarkoita iHerbin ravintolisänä markkinoitavan tuotteen olevan kielletty. Tarkkana tietenkin on hyvä olla.

   Poista