sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Toukokuussa luettua Amerikan terveysaiheista


Tämä ei suoranaisesti liity iHerbiin, mutta ajattelin kirjoittaa ylös muutaman asian, joihin olen tässä kuussa törmännyt, jos muitakin sattuisi aiheet kiinnostamaan. Olen tässä nyt muutaman viikon lueskellut kaikenlaista mielenkiintoista Amerikan uutisrintamalta sivulta http://www.naturalnews.com/  ja tietoni ovat sieltä peräisin. Ajatuksia on hyvä aina kyseenalaistaa ja herättää.

Karmein väite: rokotteissa käytetään mm. elohopeaa niin isoja määriä, että rokotteita säännöllisesti käyttävien aivotoiminta ei toimi täydellisesti. Kaliforniassa on meneillään hanke siis lakialoite, että kaikki lapset on pakko rokottaa, jos haluavat käydä yleistä koulua. Rokotuspakko koskisi siis suurta osaa tummaihoisten lapsia, koska heidän perheillään ei ole mahdollisuuksia kustantaa yksityiskoulua. Tummaihoiset saavat rokotteista myös todennäköisemmin ongelmia kuin vaaleaihoiset. Kaliforniassa olisiko ollut kuvernööri tai joku vastaava päättävässä asemassa oleva henkilö väitti formaldehydin ja muiden rokotteissa käytettävien myrkkyjen olevan ihan turvallisia syödä, kun niitä kerran voidaan pistää suoraan verenkiertoonkin. Kaliforniassa halutaan nimittäin lanseerata kaupan hyllyille murot, joissa on samoja aineita kuin rokotteissa ja näitä muroja on tarkoitus jakaa köyhille perheille ilmaiseksi kaksi pakettia. Väitetään, että Kalifornia haluaa taata, että sillä riittää tulevaisuudessakin työntekijöitä huonompiinkin töihin. Rokotteet ja rokotepakko edesauttaisivat työvoima tarjontaa, koska rokotteet "tuhoavat sopivasti aivoja".

Influenssarokotteen vuosittain hakevat pysyvät tietynlaisessa pimennossa / sumussa aivotoimintansa suhteen eivätkä kykene kyseenalaistamaan asioita kuten ei-rokotetut. Samat ihmiset, jotka ottavat kaikki mahdolliset rokotteet, kannattavat myös geenimuunneltuja tuotteita sekä pitävät glyfosaattia, fluoria ja elohopeaa turvallisina. Onko siis ihme, että päättävissä asemissa olevat ihmiset päättävät ihan epärationaalisesti asioista, kun heidän aivotoimintaansa on tietoisesti heikennetty, jotta teollisuus saa heidät toimimaan haluamallaan tavalla.

Yksi asia on vielä jäänyt rokotejutuista mieleen. Rokotettujen lasten vanhemmat pitävät rokottamattomia lapsia terveysuhkana ja epidemioiden kantajina. Rokote annetaan kuitenkin periaatteessa sen takia, että taudille saadaan immuniteetti. Silloinhan ei ole vaaraa saada tautia rokottamattomalta lapselta, jos kerran on immuuni kyseiselle taudille. Yleensä on huomattu epidemioissa, että nimenomaan rokotetut lapset ovat levittäneet pari päivää rokotuksen jälkeen olevana aikana tautia. Olisi siis ennemminkin pidettävä rokotetut lapset erillään muista pari päivää rokotuksen saatuaan kuin murehtia rokottamattomien tartuttavan rokotettuja.


Seuraava aihe glyfosaatti: Glyfosaatin valmistaja Monsanto ja Environmental Protection Agency (EPA) tiesivät jo 35 vuotta sitten aineen aiheuttavan syöpää. Glyfosaatti on Roundupin vaikuttava aine ja eniten käytetty kasvinsuojelumyrkky. 1970-luvun lopussa ja 80-luvun alussa tehdyissä testeissä rotilla, hiirillä ja koirilla dokumentoitiin glyfosaatin aiheuttavan syöpää aiheuttavia muutoksia, mutta tiedot salattiin liikesalaisuuteen vedoten. Environmental Protection Agency (EPA) pyysi 1981 lisätietoja glyfosaatin turvallisuudesta ennen kuin se antoi "no observed adverse effect level" "ei havaittuja haittavaikutuksia" lausunnon. Monsanto sai vihreät paperit glyfosaatille, koska se pienensi uusissa kokeissa glyfosaattimäärän 1/100 aikaisemmissa rottakokeissa käytetystä ilman selitystä. Ja edelliset ristiriitaiset koetulokset sovittiin pidettäväksi liikesalaisuutena.

Alunperin glyfosaatti oli kehitetty teollisuuteen puhdistusaineeksi, mutta kun huomattiin sen tappavan ympärillä oleva kasvillisuus, rekisteröitiin se nopeasti kasvinsuojeluaineeksi.


Kolmantena aiheena tiedät itse mitä tarvitset: Viime marraskuussa olin Erkki Palviaisen voimaruoka-luennolla ja Erkki sanoi, että pitää luottaa itseensä luontaistuotteiden syönnissä. Eli ihminen tietäisi luonnostaan mitä tarvitsee ja kuinka paljon, kun on kyse terveellisistä asioista eikä teollisesti kehitetyistä riippuvuutta aiheuttavista aineista. Samaan asiaan törmäsin nyt uudestaan. Pulvereina ja jauheina käytettäviä tuotteita voisi tällä perusteella suositella paremmin kuin tabletteja ja kapseleita. Spiruliinaakin on monen eri makuista ja suosittelivat tosiaan syömään sitä mikä itsestä parhaimmalta milloinkin maistuu. Itse olen huomannut, että välillä syön todella usein chian siemeniä ja sitten on taas taukoa. Samoin aloe vera juoma on ollut nyt varmaan yli kuukauden avattuna jääkaapissa enkä ole stä kertaakaan ottanut, vaikka edellisen pullon loputtua halusin ehdottomasti heti uuden, josta tosiaan olen käyttänyt vain hyvin vähän.


Yllämainittujen aiheiden lisäksi Amerikassa on kovasti tapetilla geenimuunnellut tuotteet sekä poliitikkojen ja isojen yritysten väliset kytkökset. Euroopassa glyfosaattiasia on tällä hetkellä ajankohtainen, koska myyntilupa loppuu tämän vuoden lopussa, jos sille ei myönnetä uutta lupaa. Ja eiköhän se lupa aika helposti sieltä heltiä. Tulisi nimttäin aikamoinen maanviljelysmurros yhtäkkiä muuten eteen. Glyfosaatin turvallisuuden tutkiminen on laitettu Saksan tehtäväksi, jossa olen kuullut glyfosaattia käytettävän todella runsaasti. Itse alan pikkuhiljaa herätä sinisilmäisyydestäni karuun todellisuuteen. Taitaa luomutuotteiden määrä ostoskärryssäni lisääntyä ensi kauppareissulla.


IHerbistä saat kaikki tarvitsemasi ravintolisät haluamassasi muodossa edullisesti ja ensimmäisestä tilauksestasi saat vielä ekstra-alennusta koodilla HUH943.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti