perjantai 29. toukokuuta 2015

BioSil pii sisäistä ihonhoitoa


 
Mitä tekevät seuraavat kaksi sisäisesti käytettyä ihonhoitotuotetta?
 

 
  JA    
 

BioSil pii, tuotteiden vaikuttava aine ei ole vitamiini vaan välttämätön mineraali, jota elimistö käyttää mm. ihon, hiusten, kynsien, luuston, nivelsiteiden ja rustojen hyvinvointiin ja kasvuun. Piin määrä  alenee vähitellen kehon soluissa vanhetessamme. Piitä arvellaan tarvittavan 5-45 mg/vrk. Tämä kauneustuote vaikuttaa samalla erinomaisesti siis myös muuhun terveyteen kuten niveliin ja verisuoniin.

BioSil auttaa lisäämään hydroksiproliinin määrää, joka on kollageenin rakenteessa esiintyvä aminohappo, jota tarvitaan myös elastiinin valmistamisessa. Elastiini ja kollageeni voivat auttaa säilyttämään hiukset, kynnet, nivelet ja valtimot terveinä. Elastiini on kudoksen kimmoisuutta lisäävä proteiini, ja yksi kudoksen säilyvimmistä proteiineista. Sitä esiintyy erityisesti jänteissä, keuhkoissa, suurissa verisuonissa ja ihossa.
BIOSIL lisää HYDROKSIPROLIINIA, AMINOHAPPO valmistuu KOLLAGEENIA ja ELASTIINIA terveemmät HIUKSET, IHO, KYNNET, NIVELET, VERISUONET
Pii: Ihon, kynsien ja hiusten vahvistaminen, edistää paranemista ja uuden kudoksen syntymistä erityisesti lihaksistossa ja luustossa. Pii vahvistaa kudoksia ja hermostoa sekä parantaa vastustuskykyä sairauksille kuten sydän- ja verisuonitaudit, sidekudos- ja luusairaudet, nivelrikot ja osteoporoosi. Piin tärkeimpiä ominaisuuksia on immuunijärjestelmän tasapainottaminen.


BioSil ei välttämättä lisää hiusten ja karvan kasvua, mutta tekee hiuksista terveemmät ja vahvemmat sekä hiukan paksummat, jolloin hiusten on helpompi kasvaa vahingoittumatta. Biosil ei siis lisää karvankasvua ei-halutuissa paikoissa. Eräässä vuonna 2007 tehdyssä tutkimuksessa naiset, joilla oli ohuet hiukset huomasivat selvän eron hiustensa vahvuudessa ja paksuudessa käytettyään BioSiliä 9 kuukautta.

Naiset, jotka käyttivät 10 mg BioSiliä päivässä 20 viikkoa näkivät positiivisia muutoksia ihon rakenteessaan sekä ryppyjen ja juonteiden syvyydessä, myös hiusten ja kynsien hauraus väheni.


Ortopiihappoa esiintyy useissa ihmisen kudoksissa kuten luissa, aortassa ja maksassa. Sen otaksutaan olevan ihmiselle välttämätön hivenaine, joskaan saantisuosituksia ei ole voitu määrittää. Sitä esiintyy ravinnossa koliinilla stabiloituneena. Ortopiihapon puutoksen on todettu aiheuttavan vaurioita luustossa ja kollageenin vähentymistä sekä eräiden tutkimusten mukaan myös hiusten ja kynsien haurastumista. Lähde http://funktionaalinenravinto.blogspot.fi/2011/11/piihappoa-ruusunmarjassakin.html

Natural-Factors-BioSil-ch-OSA-Advanced-Collagen-Generator-30-ml ja Natural-Factors-BioSil-ch-OSA-Advanced-Collagen-Generator-120-Veggie-Caps tuotteissa BioSil on biologisesti aktiivisessa ortopiihappomuodossa koliinilla stabiloituneena. Muoto on siis sama kuin ravinnossa esiintyvä ortopiihappo, jonka puutoksen on todettu aiheuttavan vaurioita luustossa ja kollageenin vähentymistä sekä hiusten ja kynsien haurastumista. Ortopiihappo aktivoi entsyymejä, jotka sitten toimiessaan saavat aikaan vaikutuksia, joiden ansiosta ihon elastisuus paranee ja rypyt vähenevät.


Yleensä BioSilin hyödyn näkee ensimmäiseksi kynsissä, jotka alkavat kasvaa nopeammin ja paremmin. Ihon hyvinvoinnissa muutokset huomaa hitaammin ja ne ilmaantuvat pikkuhiljaa. Pieniä muutoksia tapahtuu joka päivä ihossa solutasolla. Eräässä tutkimuksessa vapaaehtoiset tutkittavat henkilöt käyttivät BioSiliä 20 viikkoa, jonka jälkeen tutkijat määrittivät mikroryppyjen vähentyneen 30 % ja ihon elastisuuden parantuneen 55 %, myös kynnet olivat vahvistuneet.Hydroksiproliini on pääasiallinen aminohappo, jota elimistö käyttää kollageenin valmistamiseen, jota sitten käytetään vähän kaikkialla kuten kynsissä, hiuksissa, verisuonissa, rustoissa. BioSil lisää hydroksiproliinin määrää ja vaikuttaa ihon terveyteen siis kaikkialla eikä vain kasvoissa, joihin ehkä helpoiten kiinnittää huomiota, kun alkaa käyttää ihonhoitoravintolisää. Vanhetessamme hydroksiproliinin luontainen tuotanto vähenee, jonka seurauksena ihossa, kynsissä ja hiuksissa alkaa näkyä vanhenemisen merkkejä. BioSil ei ole hetkessä ihmeitä tekevä aine, vaan vaatii aikaa saadakseen aikaan näkyviä parannuksia ihossa.


BioSil sopii kaikenikäisille: kaksi- ja kolmekymppiset haluavat usein nopeammin kasvavat paksut hiukset ja kynnet, neljä- ja viisikymppiset alkavat huolestua ihonsa vanhenemisesta, kuusikymppiset ja vanhemmat haluavat tukea verisuonille sekä luille ja nivelille. BioSil sopii näihin kaikkiin ollen hyvin monipuolinen.


Lähde: http://www.wrinkle-free-skin-tips.com/biosil-side-effects-reviews.html
Jokainen meistä vanhenee ja saa ryppyjä ennemmin tai myöhemmin. Se kuuluu asiaan. 21 ikävuoden jälkeen kollageenin tuotannon sanotaan vähenevän prosentti vuodessa. BioSil auttaa ihoa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla luonnollisesti sisältä ulospäin edesauttaen  kollageenin muodostumista. Muita keinoja vähentää ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä ihossa on aurinkosuojan käyttö, kunnollinen kosteutus, terveelliset elämäntavat ja puhdas terveellinen ravinto.


Pysytäänhän terveinä ja kauniina
 
 
 
 
 
 

  iHerb-koodi HUH943
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti