torstai 18. kesäkuuta 2015

Keskikesän juhlan iHerb ravintolisäpoiminnatKesä tuo usein uutta eloa ja virtaa ihmisiinkin. Seuraavat ravintolisät voivat olla merkittäväksi avuksi tämän kesällä koetun draivin ja energian säilyttämisessä myös muina vuodenaikoina.


Life-Extension-Two-Per-Day-Tablets-120-Tablets ja Life-Extension-Two-Per-Day-Capsules-120-Capsules Uskalla tällä kertaa säästää monivitamiinivalmisteessa! Monivitamiinimarkkinoille mahtuu paljon yrittäjiä. Yli kolme vuosikymmentä markkinoilla toiminut Life Extension on uskaltanut kasvaa ja kehittää edelläkävijänä jatkuvasti markkinaodotukset ylittäviä ravintolisiä estämään ja parantamaan iän mukanaan tuomia vaivoja. Luotettava valmistaja ja sen mukanaan tuoma luottamus monivitamiinin hyvästä laadusta on oleellista ravintolisää ostaessa.


Genceutic-Naturals-24hr-CoQ10-100-mg-60-Vcaps Patentoitu biologisesti hyvin imeytyvä Q10-tuote, joka toimii tasaisen varmasti.

Life-Extension-Super-Ubiquinol-CoQ10-with-BioPQQ-100-mg-30-Softgels Q10-tuote Life Extensionin taattua laatua biologisesti aktiivisessa ubikinolimuodossa tehoa entisestään lisäävien synergia-ainesosien kanssa. Jarrow-Formulas-Ubiquinol-QH-PQQ-30-Softgels on hyvä valinta, hieman edellistä pelkistetympi versio, jos edellisen hinta nousi esteeksi. Doctor-s-Best-Best-Ubiquinol-Featuring-Kaneka-s-QH-200-mg-30-Softgels on hyvä valinta, jos luotat ennemmin tuplavahvuuteen kuin synergiaetuihin. Now-Foods-Ubiquinol-100-mg-120-Softgels on ekonomipakkaus pelkkää hyvin imeytyvää ubikinolia. Dr-Mercola-Premium-Supplements-Ubiquinol-100-mg-30-Capsules on sinulle, joka arvostat kalasta peräisin olevaa gelatiinikapselia.

Iän mukana elimistön kyky tuottaa koentsyymi CoQ10:ä eli ubikinonia vähenee jo 21 ikävuoden jälkeen, joten ravintolisä on helposti perusteltavissa, jotta virtaa riittää jatkossakin nauttia kaikesta kivasta tekemisestä ja miksei joskus ihan vaan olemisestakin varsinkin näin lomakauden alussa. Sydämesi kiittää varmasti myös valitessasi hyvälaatuisen CoQ10 täydennyksen.


Koko perheelle lemmikit mukaan lukien  korkealaatuiset Nutrex Hawaii spiruliina ja astaksantin tuotteet ovat lämpimästi suositeltavia, vaikka vettä sitten sataisikin juhannuksena. Puhdasta voimaa puhtaista luonnon raaka-aineista helppokäyttöisissä muodoissa. Yksi annos, 3 g spiruliinaa vastaa päivittäistä viittä annosta hedelmiä ja vihanneksia!

Menestyjät jaksavat ylläpitää vauhtia tilanteessa kuin tilanteessa eivätkä aja karille. Heillä on varmaan apunaan Nutrex Hawaii spiruliina ja astaksantin tuotteet. Pitää osata käyttää yhtä aikaa kaasua ja jarrua sopivassa suhteessa, mutta vauhdin tulee kuitenkin pysyä yllä. Tasapaino ennen kaikkea ja kaikessa, myös ravintolisissä, luonnosta sopivassa suhteessa sopivassa muodossa ja ei tarvitse turhia hötkyillä uusimpien trendien perässä lomalla eikä muulloinkaan.


Lomalla on hyvää aikaa kokeilla uusia juttuja, tutustua uusiin asioihin, luottaa itseensä ja intuitioon. Alat tuntea olosi tasapainoiseksi ja sisäisesti vahvaksi. Sinulla alkaa olla energiaa yllin kyllin silloin kun sitä tunnut tarvitsevan ja silti tunnet olosi rentoutuneeksi ja rauhalliseksi. Tulet joustavammaksi ja joustavammaksi ja pystyt tekemään asioita, joihin et ennen rohjennut tarttua. Uskallat tarttua haasteisiin, jotka saivat sinun aikaisemmin perääntymään ja kääntymään takaisinpäin. Alat löytää itsesi, sen todellisen parhaan itsesi.

Dragon-Herbs suojaavat sinua lomallasi ja sen jälkeenkin joka tasolla - niin fyysisesti, immuunipuolustuksellisesti, henkisesti, tunnetasolla kuin spirituaalisestikin - edesauttaen terveyttä ja tasapainoa joka tasolla elämäsi jokaisena päivänä. Tästä kesästä voi alkaa mitä vain.

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE IHANILLE IHMISILLE JA HEIDÄN IHANILLE LEMMIKEILLEEN! Toivoo iHerb-koodi HUH943


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti