keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Hyötyisiköhän sinunkin perheesi näistä mahdollisuuksista


IHerbissähän ei ole mitään muuta kuin mahdollisuuksia voisi kai helposti todeta ensisilmäykselläkin. Tänään nostan esille muutaman mielenkiintoisen tuotteen, joihin ei välttämättä ensimmäisellä kerralla eikä kymmenennelläkään kerralla itsekseen tule törmänneeksi.

Suomen kesään eittämättä kuuluvat myös hyttyset. Onneksi on olemassa luonnollisia hyönteiskarkotteita, joita voi turvallisesti käyttää myös lapsille.  Badger-Company-Anti-Bug-Balm-Citronella-Rosemary-56-g -tuotteen hyönteisiä karkottavaksi vaikutusajaksi on annettu 3-4 tuntia. Vaikuttavina aineina toimivat eteeriset sitronella, seetri ja sitruunaruohoöljyt antaen tuotteelle ihmisiä miellyttävän tuoksun. Edellä oleva tuote on rasiassa, mutta sama löytyy myös kätevänä stikkinä Badger-Company-Anti-Bug-Balm-Stick-42-g.


Kesälläkin voi flunssa iskeä ja varmaa on ainakin, että kesän jälkeen tulee syksy ja talvi ja tukkoiset nenät lisääntyvät. Nature-s-Baby-Organics-Ah-Choo-Chest-Rub-Eucalyptus-56,7-g purkki kannattaa hankkia jo valmiiksi, jotta apu on sitten lähellä, kun tarve iskee. Tämäkin tuote on täysin luonnonmukainen kuten ylläolevat Badger-tuotteetkin. Joskus oikein ihmettelee kuinka toisten valmistajien tuotteissa on kolmekymmentä mitä erilaisempaa kemiallista ainesosaa ja toisilla alle kymmenen luonnollista ainesosaa. Mistä oikein on kyse? Hinnasta? Tiedosta? Periaatteesta? Suhteista? No mahdollisuuksista ainakin.

Christopher-s-Original-Formulas-Kid-e-Well-Cold-Flu-Formula-Extract-2-fl-oz on toinen tuote, joka kannattaa olla heti käsillä flunssan ensi oireiden tuntuessa.


South-of-France valmistaa saippuoita, joissa ei tarvita natriumlauryylisulfaattia tai muita haitallisia ainesosia ja silti saippua vaahtoaa ja toimii todella hyvin. Tämä on varmasti yksi luonnollisimmista kaupassa saatavilla olevista saippuavaihtoehdoista. Itselläni on South-of-France-Lemon-Verbena-Hand-Wash-with-Soothing-Aloe-Vera-236-ml, johon olen ollut tyytyväinen. Tuotetta ei tarvitse painaa koko pumpullista vaan pieni määrä riittää erinomaisesti. Ensimmäisellä kerralla painoin ihan reilun määrän ja sitten vaahtosi kyllä ja sai oikein pestä pitemmän kaavan mukaan kädet, jotta sai saippuan pois.

Monet perheelliset ovat ihastuneet Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-473ml -mandariini-vanilja kokovartalon ja hiusten pesuaineeseen, niin paljon että kayttävät sitä itsekin. Miksipä ei.

Todellinen hajustamaton monipuolisaippua tuntuisi olevan Alaffia-Extra-Rich-Authentic-African-Black-Soap-Unscented-235-ml. Jos olet lähdössä matkalle ja haluat pakata mahdollisimman vähän tavaraa mukaan, niin tässä olisi yhdessä tuotteessa pesuaine, shampoo, meikinpoistoaine, parranajosaippua ja käsisaippua. Saippua on tehty Länsi-Afrikassa vanhojen perinteiden mukaisesti ilman väriaineita eikä USA:ssa kuten monet muut mustasaippuat. Saippua on mieto ja sopii käytettäväksi myös lapsille.

Mikä avuksi vauvan ja lasten ihottumaan? Aveeno-Baby-Eczema-Therapy-Soothing-Bath-Treatment-Fragrance-Free-5-Bath-Packets-106-g kylpypakkaus ja  Aveeno-Baby-Eczema-Therapy-Moisturizing-Cream-Fragrance-Free-140-g ihottumavoide ovat auttaneet monia ihottumasta kärsiviä lapsia.

Onko hampaiden pesuaikaan latautunut jo ennalta ikäviä odotuksia? Ei ehkä enää Nature-s-Gate-Fluoride-Free-Toothpaste-Cherry-Gel-for-Kids-141-g hammastahnassa olevan lasten suosiman maun jälkeen.


Tässä lopuksi vielä pieni terveellinen välipala ainakin aikuisten makuun silloin, kun tekee mieli jotakin napostella KIND-Bars-KIND-Fruit-Nut-Bars-Fruit-Nut-Delight-12-Bars-40-g-Each


Tällaisia mahdollisuuksia esillä tänään. Toivottavasti löydät omat suosikkisi valtavasta mahdollisuuksia pullollaan olevasta iHerbistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti