torstai 30. heinäkuuta 2015

Vaahtoava käsisaippua

 
 
Nimensä mukaisesti vaahtoava.
 
Kai kaikki käsisaippuat yleensä vaahtoavat?
 
Foaming, vaahtoava tässä tapauksessa on samanlainen vaahto kuin suihkepullosta saa valittua suuttimen asentoa vaihtamalla. Kevyt vaahto siis. Saippua tulee ulos pullosta kevyenä vaahtona.
 
Olin yllättynyt. En ole ennen törmännyt tällaiseen käsisaippuaan.
 
Saippua pesee kyllä kädet ihan hyvin.
 
Sopii varmasti erittäin hyvin käyttöön, jos huuhteluvesi on kortilla ja sitä pitää säästää. Tämä saippua lähtee erittäin helposti käsistä pois.
 
Saippuassa on mukana arganöljyä, mutta koen saippuan jättävän kädet kuiviksi, ainakin kun välillä pääsen pesemään ne erittäin hyvin kosteuttavalla South-of-France-Lemon-Verbena-Hand-Wash-with-Soothing-Aloe-Vera-236-ml -saippualla, jota onneksi on vielä vähän jäljellä. On kyllä niin hyvä käsisaippua, että ihan pelästyin, kun näytti, että se on poistunut iHerbin valikoimasta. Tuotenumero oli vain jostain syystä muuttunut, toivottavasti koostumus on pysynyt yhtä hyvänä. Ainakin valmistusainelista on tuotekuvauksessa täysin sama kuin itselläni olevassa saippuassa.
 
 
Mitäs muuta vaahtoavaa ja vaahtoavia ajatuksia?
 
 
 
 
Amerikassa kuohuu ja vaahtoaa, luontaisalan lääkäreitä ja ammattilaisia kuolee pilvin pimein Floridassa. Onko tämä sattuma? Onko tämä lääketeollisuuden tekohengitystä?
 
Ovatko luontaisalan lääkärit keksineet syöpään liian halvan parannuskeinon, GcMAF?
 
Samainen GcMAF on ollut erittäin suureksi avuksi autismiin myös. Onko autismi muuten rokotteiden aiheuttama? Onko rokoitteisiin laitettu tahallaan Nagalase-entsyymiä?
 
GcMAF, Nagalase-entsyymi, syöpä, diabetes, autismi, rokotteet, luontaisalan huippuparantajien äkilliset kuolemat; missä oikein mennään? Onko raha oikeasti ainut, joka enää merkitsee?
 
Vaahtoavia ajatuksia kaikki.
 
Paljon vaahtoa, kuinka paljon mukana totuutta?
 
Totta on ainakin lääketeollisuuden tienaamat biljoonat dollarit joka vuosi syöpään sairastuneilla ihmisillä.
 
 
GcMAF tarvitsee toimiakseen riittävästi D-vitamiinia. Hyvässä lykyssä sinun oma luontainen GcMAF on toimintakykyinen. Teethän siis oman osuutesi ja käytät hyvälaatuista D3-vitamiinivalmistetta.
 
Homma menee ilmeisesti jotakuinkin näin: Maksassa syntyvä Gc-proteiini sitoutuu D-vitamiinin kanssa, jolloin syntyy toimiva GcMAF. Nagalase-entsyymi estää D-vitamiini -reseptoreita aktivoitumasta makrofagin (syöjäsolun) pinnalla, jolloin makrofagit eivät aktivoidu ja immuunipuolustuksemme ei toimi kunnolla. Toimiva GcMAF on tehokas jopa syövän, Parkinsonin taudin, Alzheimerin taudin, autismin ja nivelrikon hoidossa.
 
Syöpäsolut ja virukset tuottavat Nagalase-entsyymiä.
 
 
Muistakaahan pestä kädet ja olla liikoja vaahtoamatta!
 
iHerb-koodi HUH943
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti