tiistai 22. syyskuuta 2015

Pirteästi ja itsevarmasti uuteen päivään


Aina on asioita, joita voimme tehdä paremmin. Paikallaan pysyminen ei enää nykypäivänä riitä. Päivän onnistunut alku takaa parhaat mahdollisuudet päivälle.

Aubrey-Organics-Green-Tea-Shampoo-Fast-Track-Clarifier-325-ml syväpuhdistavalla luomushampoolla saat rasvaisemmatkin hiukset puhtaiksi helposti jo kerta pesulla! Helppokäyttöinen, hyvä shampoo, jota itse käytän satunnaisesti. Normaalisti pesen hiukseni Andalou-Naturals-Shampoo-Sunflower-Citrus-340-ml shampoolla, joka sekin on todella hyvä luonnonmukainen shampoo.

Hiusten pesun jälkeen varsinkin aamulla päivän alkuun sopii erinomaisesti
Aubrey-Organics-GPB-Balancing-Protein-Conditioner-Rosemary-Peppermint-Normal-325-ml hoitoaine, joka herättää raikkaalla tuoksullaan tehokkaasti ja selvittää hiukset hyvin. Tuoksu näyttää kommenttien perusteella jakavan mielipiteitä, mutta itselleni rosmariini ja piparminttu ovat hyvin tuttuja tuoksuja ja pidän paljon tämän hoitoaineen tuoksuyhdistelmästä.

Eteerisen piparminttuöljyn raikas tuoksu stimuloi ja herättää aivot ja hermoston uuteen päivään. Keskittymiskyky paranee ja oppiminen sujuu väsymättä samoin kuin työnteko. Piparminttuöljy tehostaa uusien asioiden ja ideoiden omaksumista, lisäksi se lisää emotionaalista suvaitsevaisuutta. Piparminttuöljy on oiva apu kaikille, jotka tarvitsevat inspiraatiota ja syvällistä näkemystä asioihin.

Ja tähän lisäksi eteerisen rosmariiniöljyn raikas tuoksu lisäämään itsevarmuutta ja uskoa omiin kykyihinsä. Rosmariiniöljy auttaa muistamaan rakkaamme, mutta myös oman henkilökohtaisen polkumme ja päämäärämme . Rosmariiniöljy on avuksi, jos taipumuksenasi on ajatella ja epäillä liikaa jokaista tekemääsi asiaa. Rosmariiniöljy auttaa tuomaan esille oikean potentiaalisi!

Ihanaa päivän alkua sinullekin!

                                            Toivoo iHerb-koodi HUH943
                                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti