keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Derma-E kiinteyttävä DMAE kasvovoide


Kolme merkittävää läpimurtoa edistyksellisessä ihonhoidossa aiheuttanutta ainesosaa yhdessä ja samassa tuotteessa: alfalipoiinihappo, C-vitamiiniesteri ja DMAE.  

Derma-E-Firming-DMAE-Moisturizer-with-Alpha-Lipoic-and-C-Ester-56-g  

Tuloksena luonnollisesti elinvoimainen ja hehkeän nuorekas iho.


Voiteen tuoksuksi on valikoitunut laventeli, joka haihtuu hetken kuluttua pois. Tuote käy siten erinomaisesti kasvovoiteeksi myös miehille. Voide sopii kuitenkin hyvin käytettäväksi meikin allakin.
Voide sisältää DMAE:ta eli dimetyyliaminoetanolia, joka käy käsiksi ihon veltostumiseen. DMAE supistaa tehokkaasti lihaksia ja ihoa. Tuloksena on tuntuvasti napakampi iho. DMAE yhdiste tukee solukalvoja ja parantaa merkittävästi ihon kiinteyttä. Ihon napakuudessa eron tuntee heti, mutta pidempään käytettynä ihon kiinteys voimistuu ja sitä myöten ihosta tulee pehmeämpi ja elastisempi. DMAE:lla on myös anti-inflammatorisia vaikutuksia auttaen haavojen paranemista ja rauhoittaen ärtynyttä ihoa. Se myös kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.


DMAE edesauttaa toisten antioksidanttien, alfalipoiinihapon ja C-vitamiiniesterin toimintaa. Nämä kolme ainesosaa toimivatkin erittäin hyvin nimenomaan yhdessä.


Voide sisältää 1 % alfalipoiinihappoa, joka on vitamiinin kaltainen K-entsyymi, antioksidantti. Alfalipoiinihappo on 10 kertaa voimakkaampi antioksidantti kuin C-vitamiini. Alfalipoiinihappo neutraloi vapaita radikaaleja ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Alfalipoiinihappo ehkäisee myös tulehduksia. Alfalipoiinihappo voi aiheuttaa kutinaa tai kuumotusta laajentaessaan verisuonia. Useimmat kokevat sen positiivisena asiana: etenkin tupakoitsijat, joilla on kellertävänkalpea iho saattavat saada paremman värin kasvoilleen. Toisaalta, jos verisuonet ovat pinnassa voi tulla hyvinkin punakaksi. Allergiat ovat kuitenkin hyvin harvinaisia.


Ryppyjä on erilaisia ja ne kuuluvat elämään. Toiset johtuvat ilmeistä, kuten otsarypyt, ja toiset taas vanhenemisesta tai valon vaikutuksesta.


Voide sisältää myös C-Ester askorbyylipalmitaattia, rasvaliukoista C-vitamiinin muotoa, joka mm. lisää ihon kiinteyttä ja elastisuutta, vähentää juonteita, ryppyjä ja epätasaista väriä ja lisää ihon tervettä hehkua. Tämä erityinen C-Ester C-vitamiinimuoto rauhoittaa ja korjaa ärsyyntynyttä ja punaista ihoa, samalla tuoden antioksidanttietuja. C-Ester pääsee vaikuttamaan solua suojaavassa ulkokerroksessa rasvaliukoisuutensa ansiosta toisin kuin tavallinen vesiliukoinen C-vitamiini, joka toimii ainoastaan solun sisällä. Solukalvo pystyy suojaamaan itseään C-Esterin ansiosta hyvin vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Näin C-Ester on antioksidantti ja korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita, tulehtunutta ja ärtynyttä ihoa tehokkaasti.


Kollageeni muodostaa noin 80 % ihon kuivapainosta ja elastiini 4 %. Auringon valo on näille kahdelle proteiinille vahingollista. Altistuessamme liialliselle auringonpaisteelle elastiini ei pysty enää toimimaan yhtä elastisesti kuin ennen. Rypistäessämme otsaa, ei iho pystykään ponnaamaan takaisin normaaliasentoon, vaan alkaa muodostumaan ryppyjä.


C-Ester vaikuttaa kollageenisynteesiin eli sillä on vaikutusta ihon rakenteeseen. C-vitamiini vaikuttaa myös elastiinia muodostaviin soluihin. C-Ester lisää fibroblastien määrää, jolloin ihossa alkaa muodostua uutta tukikudosta, kollageenia ja elastiinia. Ihon fibroblasteissa muodostuva kollageenin ja elastiinin tuotanto kuitenkin heikkenee 25 vuoden iästä lähtien. Kollageenituotannon heikentyminen näkyy selvimmin ihon rypistymisenä, juonteina, veltostumisena ja couperosana.


C-Ester ei hapetu yhtä nopeasti kuin tavallinen C-vitamiini, joten se säilyttää paremmin tehonsa ihovoiteissa.


Voiteessa on myös A-vitamiinia, retinyylipalmitaattia, joka saa aikaan merkittävää parannusta UV-valon vaikutuksesta vanhetuneessa ihossa. Ihon yleinen kunto paranee ja rypyt vähenevät. Retinyylipalmitaatilla itsellään on aurinkosuojaominaisuuksia. Lisäksi voide sisältää E-vitamiinia ja pantenolia, joka edistää ihon kykyä ylläpitää kosteustasapainoa ja rauhoittaa ihoa.
Derma-E-Firming-DMAE-Moisturizer-with-Alpha-Lipoic-and-C-Ester-56-g 


Hyvin imeytyvä ja riittoisa voide sopii kaikille ihotyypeille tehden ihosta pehmeän ja hehkeän.

Vähentää huomattavasti juonteita silmien ja huulten ympärillä.

Ei-rasvaisen koostumuksen ansiosta meikki levittyy erittäin hyvin voiteen päälle.

Toimiva ja hyvä vaihtoehto kalliille ryppyvoiteille.

Sopii hyvin myös rasvaiselle iholle, ei tee ihosta kiiltävää ja imeytyy hyvin eikä aiheuta finnejä.

Vähentää ihohuokosten kokoa.

Monet käyttävät tätä voidetta muiden kasvovoiteidensa lisäksi.Tämä voide sopii erinomaisesti ja saa ylitsevuotavat suosittelut tai sitten se ei käy lainkaan ja saa aikaan punoitusta ja kirvelyä. Myös monet herkkäihoiset ovat kuitenkin olleet erittäin tyytyväisiä tähän tuotteeseen, joten se varmasti on kokeilemisen arvoinen. Voide saa iholle sopiessaan aikaan näkyviä parannuksia ja monet ovat saaneet kuulla ihonsa näyttävän todella hyvältä -kommentteja. Oletkohan sinä seuraava?


 


Lähteet:
 https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/12642/Ruhanen_Eija.pdf?sequence=1
http://yle.fi/vintti/yle.fi/akuutti/arkisto2004/231104_a.htm 
http://blog.perriconemd.com/from-vitamin-c-to-vitamin-c-ester/ 
http://www.carolynsfacialfitness.com/dmae-%E2%80%93-hows-safe-is-it-to-use-in-skincare-products 

3 kommenttia:

 1. Hei! Onkohan tuossa Derma E sarjassa hajusteettomia tuotteita herkälle +50 iholle?

  Päivä-,silmänympärys- ja yövoiteesta sekä kasvovedestä olisin kiinnostunut kokeilemaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kysymyksestäsi. Kirjoitin jutun aiheesta, mutta nyt vasta kiinnitin huomiota, että kysymyksessäsi oli myös sana herkälle iholle. Voit siis tarkastella myös yleisimmin Derma-E:n Soothing tuotteita. Itse keskityin enemmän juuri vanhemmalle iholle sopiviin hajustamattomiin tuotteisiin.

   Poista
  2. Juttu löytyy arkistosta tammikuu 2016 http://sullekans.blogspot.fi/2016/01/yli-50-vuotiaan-ihon-hajusteettomat.html

   Poista