torstai 31. joulukuuta 2015

iHerb alennuskoodi vuodelle 2016 on HUH943Taas vaihtuu vuosi. 
IHerb alennuskoodit pysyvät ennallaan. Voihan vuoden aikana taas jotain muutoksia koodin tarjoamiin etuihin tulla. IHerbissä on sellainen tekemisen meininki jatkuvasti päällä, ettei aina meinaa kyydissä mukana pysyä.

IHerb-alennuskoodilla HUH943 kaikki ensimmäistä kertaa iHerbistä tilaavat saavat tilauksensa arvosta riippumatta 5 dollarin alennuksen. Tilauksen arvon ylittäessä 40 dollaria saa lisäksi vielä ilmaisen Airmail postituksen. Suomessa tilaukset kannattaa tehdä euroissa, ostoskori reagoi kyllä, kun 40 dollaria on ylittynyt.

Jokaisesta tilauksesta, myös ensimmäisestä ja tilauksen hinnasta riippumatta, kertyy lisäksi Loyalty Credit Program kanta-asiakasbonusta 10 % tilauksen tuotteiden hinnasta. Postikulusta ei kerry bonusta. Bonus ilmaantuu iHerb-tilillesi käytettäväksi seuraavaan tilaukseesi, sen jälkeen kun tekemäsi tilaus on postitettu. Bonus on käytettävä 60 vuorokauden sisällä.


Sulle kans ja iHerb-koodi HUH943 jatkavat ennallaan asioiden penkomista ja kirjoittamista myös vuonna 2016.

Otan mielelläni vastaan juttuehdotuksia. Eli jos haluat tietoa jostain iHerb-tuotteesta tai terveys-/kauneusaiheesta niin laita kommenttia tulemaan, niin katsotaan mitä aiheesta saan irti. Viime vuonna tuli oikein mielenkiintoisia aiheita lukijoilta. Tarkoitushan on auttaa lukijoita heidän iHerb-matkassaan ja sitä myötä saada tienattua iHerb rewardseja.


Vuonna 2015 rewardseja alkoi onneksi jo tulla suht säännöllisesti. Ei vielä paljon, mutta kuitenkin sen verran, että tilaukset sain pääasiassa niillä maksettua. 

Kiitän lämpimästi KAIKKIA alennuskoodiani HUH943 KÄYTTÄNEITÄ ja KÄYTTÄVIÄ niin UUSIA kuin VANHOJAKIN iHerb-asiakkaita. 

 Olen iloinen saadessani olla osa tätä kaikkea, josta niin vähän ymmärrämme.Jatketaan elämää tässä ja nyt, ilman että koko ajan hamuamme jotain muuta - toisenlaista, parempaa. 

Hyvää Vuotta 2016 Sinulle Toivoo iHerb Alennuskoodi HUH943!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti