sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Uutuus ihohuokosia supistava kuorinta-aine Acure Organics


Tästä tuotteesta kiinnostuin heti, huokosia pienentävä puhdistava kuorinta-aine. Ja pakkauksessa vielä pinkkiä, joka vetoaa itseeni aina.TERVE, KUULAS JA HYVINVOIVA IHO
 

Hyvän ihonhoidon perusasiohin kuuluu muun muassa kuorinta, joka poistaa kasvoilta kuolleen ihosolukon. Useimmilla ihmisillä on kasvoissaan jonkin verran laajentuneita ihohuokosia. Tuotteet, jotka auttavat ihohuokosten sulkemisessa, saavat kasvojen ihon näyttämään heleämmältä.


Kuorintaa suositellaan erityisesti
 • karhealle, rasvaiselle, suurihuokoiselle ja elottoman väriselle iholle
 • vanhenevalle iholle
 • mustapäiden vaivaamalle iholle
 • pigmenttiläiskille ja tuoreille arville, esimerkiksi aknen jälkeen iholle syntyy arpia
 • ennen auringonottoa, solariumia ja itseruskettavien aineiden käyttöä, jotta väristä tulee tasainen.


Ihon kuorinnan avulla
 • iho puhdistuu perusteellisesti ja kuolleet solut irtoavat sen pinnalta
 • ihon väri kirkastuu ja sen pinta silottuu
 • ihon pintaverenkierto ja ihon väri parantuvat
 • muut ihonhoidossa käytettävät aineet imeytyvät ihoon paremmin
 • meikki levittyy iholle kauniimmin ja kestää paremmin. 
 

Ihon kuorinnan pitkäaikaiset vaikutukset
 • parantaa ihon uudistumista ja ihon hengittämistä
 • vaalentaa ja vähentää mustapäitä, koska kuorinta poistaa ihon pinnalta kuona-aineita
 • vähentää ryppyisyyttä, koska ihon pinta pehmenee
 • vähentää laajentuneiden ihohuokosten aiheuttamaa epätasaisuutta iholla.


Moroccon Red Clay marokon punainen savi poistaa epäpuhtaudet ja jojobapallerot kuorivat hellävaraisesti. Hiero kuorinta-ainetta sormenpäillä kosteille kasvoille kolme kertaa viikossa ja huuhtele runsaalla vedellä. Jojobapallerot kuorivat tasoittaen ihon pintaa ja punainen savi puhdistaa ihohuokoset tehokkaasti. Näin iholle kertynyt lika ei pysty tukkimaan ihohuokosia ja vältyt aknelta ja mustapäiltä.

Saunassa käynti pienentää ihohuokosia, koska saunassa iho altistuu lämpimälle vesihöyrylle. Saunan jälkeen iho on vastaanottavaisimmillaan kuorinnalle, kun iho on pehmennyt ja lämmennyt. Älä kuitenkaan käytä kasvoja kuoriessasi liian rajuja otteita.

Kasvojen keskiosalla huokoset ovat yleensä suurimmat, koska se alue erittää talia eniten. Huokoset saattavat suurentua heikosta puhdistamisesta johtuen. Ihon veltostuessa iän myötä näkyvät suurentuneet huokoset selvemmin. Kuorinta-aineen käyttö on avainasemassa ihohuokosten koon hallinnassa. Ihon puhdistaminen pitää saada tasapainoon, ettei ihotali ja kuollut solukko liimaannu ihohuokoseen ja venytä sitä lisää. Pienempien ihohuokosten myötä ihosta tulee hehkeämpi ja tasaisempi.

Acure-Organics-Pore-Minimizing-Facial-Scrub-118-ml

helpottaa ihonhoitorutiinia, koska saat samassa tuotteessa kuorinnan ja myös savinaamion etuja. Savinaamiot imevät itseensä ihon ylimääräisen öljyn ja pienentävät ihohuokosten kokoa. 

Marokon punainen savi on aknesta kärsivien pelastus. Sillä on kuitenkin paljon muitakin hyötyjä. Punaista savea suositellaan herkälle ja punehtuvalle iholle. Rautaoksidin kapillaarisuonia vahvistavan vaikutuksen ansiosta savi on ihanteellinen couperosa iholle. Se elävöittää väsynyttä ihoa ja kosteuttaa. Kuorinnan jälkeen iho tarvitsee kosteuttaa kunnolla, joten on hyvä, että jo itse kuorinta-aineessa on kosteuttavia ainesosia mukana.

Tämä Acure Organicsin kuorinta-aine on kaikille ihotyypeille sopiva. Tuote on parabeeniton eikä sisällä keinotekoisia hajusteita.

Lähteet:
http://purkkiarmeija.blogspot.fi/2014/07/ongelmana-suuret-ihohuokoset.html
http://www.luontoemo.fi/savi 
https://www.yhteishyva.fi/kauneus-ja-pukeutuminen/ihonhoito/ihon-kuorintaopas/0218010-81042 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti