perjantai 25. maaliskuuta 2016

GV-viherjauhe tarjoaa hyvät mahdollisuudet puhjeta kukkaan luonnon läheisyydessä


Todellinen superfoodi huikein hyvin arvosteluin. Uskomaton kokonaisuus, tämä on se GV, josta ihmiset puhuvat ja jota he suosittelevat tutuilleen.
Vibrant-Health-Green-Vibrance-Version-15.0-25-Billion-Probiotics-709,8-g

on laaja-alainen kestävän elämäntavan tuote, johon voit turvautua hyvin mielin joka aamu. Ihminen voi rakastaa muita vain siinä määrin kuin hän pystyy rakastamaan itseään. Green Vibrance eli GV on viherjauhetuote, jonka todellakin ansaitset. Tässä tuotteessa on luultavasti päästy niin pitkälle kuin ylipäänsä pääsee superfoodia valmistaessa. 

Tarkastele vallitsevan hinnan ohi suurempaa kokonaisuutta, kuten kaikissa tilanteissa tulisi toimia. Reilu euro päivässä tähän sähäkän lempeään tuotteeseen ja saat elämän läpi kulkiessasi lisää energiaa, määrätietoisuutta, iloa ja vapauden tunnetta - tuli mitä tuli! GV:n käyttäjien tuotekommenteista aistittavat halaukset ja kuiskatut kiitokset osoittavat vakuuttavasti, että Vibrant Health on toiminut oikein. 

Oman sisimpämme paljastaminen ja terve itserakkaus ruokkivat toinen toistaan. On itse kunkin oma asia  aloittaa prosessi. GV ei ehkä maistu kaikille. Kannattaa kuitenkin olla halukas selvittämään epäröimättä, mikä toimii ja mikä ei toimi elämässäsi. Mitta GV:tä, pakastemarjoja, omenamehua ja jogurttia astiaan ja olet ottanut vastuun omasta osuudestasi terveystilanteesi luomisessa.

Kokeile varpaalla vettä myöntymällä pieniin asioihin. Green Vibrancen vahvuus on, että se antaa elinvoimaa kaikille soluillesi mitä erikoisempiin tempauksiisi. Sitoudu pelaamaan täysin panoksin. Ottamalla GV:tä mitallisen päivässä kaadat joka kerta hieman lisää määrätietoisuutta polttoainesäiliöösi ja solusi saavat hivenravintoaineita, joiden avulla ne pystyvät toimimaan huipputehokkaasti. Todellisuudessa lisäät sitten hieman varmuutta, selvyyttä, intohimoa ja innostusta, kunnes jonakin päivänä kohotat katseesi ja huomaat, että kaikki myöntymyksesi ovat aiheuttaneet ylivuototilan. Silloin elämäsi vaikuttaa muiden elämään. Silloin sinulla on mahdollisuus jättää jälki maailmaan, joka elää vielä sinun jälkeesi.

Kuulostaako liian uskomattoman mahtipontiselta, ehkä?
Vibrant-Health-Green-Vibrance-Version-15.0-25-Billion-Probiotics-709,8-g 

käytettynä päivittäin ajaa sinua kohti tavoitteitasi parantamalla joidenkin hyvin yksinkertaisten biologisten perustarpeiden saantia ja toimintaa. GV tarjoaa runsaasti mikroravinteita, kuten vitamiineja ja kivennäisaineita, parantaa ruuansulatusta ja ravinteiden imeytymistä sekä tukee verenkiertoa, joten ravintoaineet pääsevät perimmäisiin kapillaareihinkin ja siten jokaiseen soluun.

Pysyvä, myönteinen muutos lähtee pienistä asioista. Jos olemme tottuneet draamaan, jota tuotamme elämässämme, on ehkä aika herätä ja tuntea GV:n "vihreä" maku. Suunnan muuttamiseen patisteleva viesti voi tulla ulkopuolelta - esimerkiksi lääkärinlausunnon muodossa - tai sisimmästämme: En halua olla tällainen. Kohtaa tilanteen totuus ja ota vastuu omasta osuudestasi tilanteen aiheuttamisessa. 

Älä tee sitä virhettä, että "ammut sanansaattajan". Kun joku yrittää herättää meidät todellisuuteen, voimme loukkaantua ja osoittaa loukkaantumisemme suuttumalla tai hermostumalla, esiintymällä hyökkäävästi itsemme suojelemiseksi tai käyttäytymällä itse loukkaavasti. Voimme yrittää saada kaiken näyttämään siltä, kuin kyse olisikin vastapuolesta, ja kohdistaa huomion omaan loukkaantumiseemme tai raivoomme, ei siihen , mitä vastapuoli yrittää sanoa. Jos jokin tapahtuma tai tilanne, kuten avioero tai lääketieteellinen ongelma, avaa silmämme viimein näkemään suunnanmuutoksen tarpeellisuuden, saatamme noitua huonoa onneamme tai tuntea, että meitä on kohdeltu epäoikeudenmukaisesti. Tärkeää on, ettei viestin kärki jää meiltä huomaamatta! Menetämme tilaisuuden parantaa elämäämme, jos juutumme uhriuteen.

Green Vibrance tyydyttää silminnähtävästi perustarpeemme. Se myötävaikuttaa vahvaan immuunipuolustukseen, tasaisen varmaan energianmuodostukseen ja sinnikkäästi varmistaa, että elimistön kaikki toiminnot sujuvat hyvin. Ehkä meidänkin olisi jo aika olla sovussa itsemme kanssa. :)

Kun saat terveellä läpinäkyvällä tavalla, mitä haluat, epäterve käyttäytyminen vähenee luonnollisesti. 
Vibrant-Health-Green-Vibrance-Version-15.0-25-Billion-Probiotics-709,8-g 

Käyttäjälleen hyödyllisiä positiivisia vaikutuksia kestävän kehityksen viitekehyksessä.

Pyrkimys todella parempaan lopputulokseen pitkän aikavälin hyödyt huomioiden.

Kannustaa järkivihreään toimintatapaan, joka synnyttää lisäarvoa.

Jokainen hankinta on päätös, jonka voi arvottaa monella eri tavalla.

Green Vibrance muistuttaa mummon öljylampun heittämistä varjoista. Green Vibrance tuo mieleen lapsuuden muistot metsien ja järvien äänimaisemista. Green Vibrance vie meidät askeleen takaisin lähemmäksi luonnonääniä ja luonnonrauhaa.


 


Lähde: Nichols Lisa, Onnistut tuli mitä tuli, Werner Söderström Oy, 2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti