maanantai 28. maaliskuuta 2016

Tosisiisti täydelliseltä vaikuttava dynaaminen kurkumiinivalmiste


Totuus kaikessa tutkimuksessa on se, että koskaan ei saada sataprosenttista tulosta, koska jossain on aina jokin pieni poikkeama, joka jättää vastaamatta tai joku on eri mieltä.


Ylistetty Solgar on vilpittömästi kerännyt vaikutteita kaikilta mahdollisilta tahoilta ja onnistunut tekemään huonosti imeytyvästä rasvaliukoisesta kurkumiinista vesiliukoisen fytoravinteen. Innovaatio kerrassaan, toivottavasti tulokset puhuvat järkähtämättömästi valmisteen erinomaisuuden puolesta.

Yhden  Solgar Full Spectrum Curcumin kapselin sanotaan vastaavan 74 tavallista 100 milligramman kurkumiinikapselia.


Omaperäisyydessä ja romanttisuudessa on jotain sellaista, minkä ihmiset kokevat vaistomaisesti puoleensavetäviksi. Tietysti nekin ovat tärkeitä ominaisuuksia, mutta keskeisin asia ravintolisää käytettäessä on bioaktiivisuus, imeytyvyys ja hyväksikäytettävyys.


Curcuma longa on inkiväärikasveihin kuuluva ruohovartinen kasvi, jonka juurista kuivattu aine on kerrassaan fantastinen päähänpisto, kurkuma. Kurkumiini on pääasiallisin kurkumakasvin sisältämistä kurkuminoideista, kurkuman tärkein vaikuttava aine ja syy siihen, että kurkumakiinnostus on kehittynyt niin huikeisiin korkeuksiin. Yksi tehokkaimmista kurkumiinin vaikutusalueista on kipujen ja särkyjen torjuminen. Kurkuma vaikuttaa tehokkaasti useaan eri tulehdusmekanismiin käytettävien annosten ollessa riittävän suuria, 1200 mg päivässä.


Todellisuus ei ole ollenkaan niin yksinkertainen. Hieno asia on, että kurkuman pitkäaikaiskäyttö on turvallista, vaikkakaan raskaana oleville ja ihmisille, jotka kärsivät sappitiehyeiden ongelmista kurkumiinia ei suositella. Myös verenohennuslääkkeitä käyttävien on syytä keskustella lääkärin kanssa ennen käytön aloittamista. Tavallisen kurkumauutteen ongelmana on kuitenkin huono imeytyvyys, sillä tällaisen valjun kurkuman aktiiviaineesta siirtyy verenkiertoon vain noin prosentin verran. Imeytymistä voi yrittää parantaa jonkin verran mustapippurin piperiinin avulla.
 Historia on täynnä tavattomasti paljon alkuperäistä paremmin pärjänneitä ideoita.  


Paljon kehuttu  Solgar-Curcumin-60-Liquid-Extract-Softgels imeytyy 185 kertaa paremmin ja myös 6,8 kertaa nopeammin kuin tavanomaiset kurkumiinivalmisteet. Lisäksi yhden kapselin teho on monikymmenkertainen kuten on jo todettu. Eikä tässä vielä kaikki, Solgarin kurkumiini säilyy elimistössä jopa 24 tuntia.


Rasvaliukoisten aineiden imeytymisen tehostamiseksi on tärkeää kuljettaa ne oikeaan kohtaan suoliston limakalvolla. Paras tapa tämän suorittamiseksi on jäljitellä kehon omaa rasvojen imeytymisjärjestelmää, jossa rasvaliukoiset aineet ympäröidään miselleillä, pallomaisilla molekyyleillä. Solgarin käyttämät misellipartikkelit kestävät hyvin mahahappoja ja siirtyvät kokonaisina ohutsuolen imeytymispinnalle.


Kenties kurkumiini haluaa mihin hintaan hyvänsä suojella salaista laatikkoasi eli aivojasi. Se nimittäin lisää aivosolujen tuotantoa ja lieventää masennuksen oireita. Ainutlaatuinen Solgarin kurkumiinikapseli hillitsee tulehdusta ja voi vähentää yllättävän hyvin myös nivelrikon oireita. Kurkuminoidit ovat tehokas ja turvallinen vaihtoehto nivelrikon hoitoon, todettiin tutkimuksessa 2014. Kurkumiini parantaa nivelrikkokipua, toimintakykyä ja vähentää jäykkyyttä yhtä tehokkaasti kuin tulehduskipulääke ibuprofeiini, niin ikään vuonna 2014 tehdyn nivelrikkotutkimuksen mukaan.


Solgar on tunnettu monista erinomaisista ravintolisistä. Solgar-Curcumin-60-Liquid-Extract-Softgels misellimuotoinen kurkumiini muistetaan tehokkuudestaan, hyvästä imeytyvyydestään ja pitkävaikutteisuudestaan. Nythän saattaa olla niin, että haluat ehkäistä syöpää tai Alzheimerin tautia tai vain kohottaa mielialaasi. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta kuin se, että kurkumiinista voi olla apua sinulle. Vahvana antioksidanttina kurkumiini vähentää oksidatiivista stressiä, vähentää tulehdusta ja tukee immuunijärjestelmää. Kurkumiinin käyttö vähentää uupumusta, syventää rauhallisuuden tunnetta ja tyytyväisyyttä sekä vähentää psyykkisen stressin seurauksena tunnettua väsymystä. Lisäksi työmuisti ja keskittymiskyky paranevat. Eivätkä nämä ole ainoat kurkumiinin vaikutukset. Kurkumaa käytetään mm. reumatismin, ruuansulatusvaivojen, maksasairauksien ja ihottumien hoidossa.


 Tärkeää on se, mitä hyötyä sinä saat
Solgar-Curcumin-60-Liquid-Extract-Softgels kurkumiinikapseleista.


Kuulen mielelläni kokemuksistasi.
Lähteet:
http://terveyshymy.fi/artikkelit/kurkumiini-poistaa-kipua
http://www.antioksidantit.com/kurkumiini/
http://www.laaturavinne.fi/sivu.tmpl?sivu_id=359
https://luontaistuntijat.fi/content/uuden-sukupolven-kurkumiinivalmiste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti