lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kevät ja aurinko tulevatNyt on korkea aika varautua ihaniin kevätpäivän ulkoiluihin auringonpaisteessa.


Auringon saapuessa talven jälkeen unohtuvat huolet huomisesta kuin huomaamatta. On taas energiaa panostaa itsensä toteuttamiseen, ihmissuhteisiin ja hyväntekemiseen.


Voimakaskaan auringonvaloaltistus ei voi tuottaa liian paljon D-vitamiinia, mutta auringon UV-säteily vahingoittaa ihoa ja aiheuttaa maksaläiskiä. Auringon UV-säteet käynnistävät ihossa immuunipuolustuksen reaktion, mikä ilmenee ihon palamisena. Aktivoituneet immuunisolut vaurioittavat ihoa myös mm. hajottamalla ihon kollageenia ja elastiinia. Itse olen nyt muutamana päivänä testannut Andalou-Naturals-Oil-Control-Beauty-Balm-Un-Tinted-with-SPF-30-Clarifying-58-ml  aurinkosuojavoidetta. Ensi reaktioni oli ups, kun voiteen laitoin peilin edessä kasvoilleni. Voide on täyteläistä koostumukseltaan ja tekee todella valkoiseksi aluksi. Mutta suureksi hämmästykseni, voide levittyy loppujen lopuksi helposti ja häviää täysin kasvoille. Valkoista häivähdystä ei jää jäljelle kuten usein sinkkioksidia sisältävien aurinkosuojavoiteiden käyttämisen jälkeen. Tuoksu on raikkaan miedon sitruunainen.


Healthy-Origins-Pycnogenol-100-mg-60-Veggie-Caps vahvistaa ihon kollageenia ja elastiinia estäen ryppyjen syntyä. Pycnogenol suojaa ihoa myös auringon haitoilta. Käytännössä pycnogenolia käyttävien henkilöiden iho kestää suurempia määriä auringon säteilyä ja pycnogenol selkeästi hidastaa UV-säteilyn aiheuttamaa ihon näkyvää vanhenemista. Pycnogenol vahvistaa myös limakalvojen kollageenia, vähentää turvotusta ja edistää verenkiertoa helpottaen hengittämistä. Pycnogenol onkin oiva apu siitepölyaikana, joka sekin lähenee pikkuhiljaa.


Nutrex-Hawaii-BioAstin-Hawaiian-Astaxanthin-12-mg-75-Vegan-Soft-Gels on toinen hyvä sisäinen aurinkosuojatuote. Sekä pycnogenol että astaksantiini vaikuttavat positiivisesti myös fyysiseen suorituskykyyn ja palautumiseen. Astaksantiinia valitessa kannattaa valita tuote, jonka valmistuksessa ei ole käytetty liuotinaineita kuten esim. heksaania. Nutrexin astaksantiinit ja Dr-Mercola-Premium-Supplements-Astaxanthin-90-Licaps-Capsules ainakin ovat hyviä valintoja.

Surfataan, surfataan, siis ihan oikeasti merellä ja tietenkin auringossa ja ilman huolen häivää palamisesta. Kiitos astaksantiinin.

Jopa niinkin pieni määrä kuin 4 mg astaksantiinia päivässä kahden viikon ajan auttaa UV-säteilyä vastaan. Vaikutus perustuu ilmeisesti astaksantiinin kykyyn neutraloida vapaat radikaalit, jotka aiheuttaisivat vahinkoa ja lopulta iho palaisi ja tulehtuisi. Yleensä antioksidantit, kuten esimerkiksi C- ja E-vitamiini voivat tuhota vain yhden vapaaradikaalin kerrallaan. Astaksantiini sitä vastoin pystyy tuhoamaan jopa 19 vapaata radikaalia samanaikaisesti muodostamalla elektronipilven molekyylin ympärille. Veriaivoestekään ei estä astaksantiinia, joten se on erittäin hyödyllinen myös aivojen ja silmien terveydelle. Astaksantiinilla on japanilaisten tutkimusten mukaan positiivinen vaikutus myös ihon kuntoon kuten ryppyihin ja kosteustasapainoon.

Kauneus todellakin tulee sisältä! Ja onnellisuus on sitä, mitä sinulle tapahtuu, kun keskityt tekemään itsellesi merkityksellisiä asioita.

AURINKOISTA KEVÄTTÄ KAIKILLE! Toivoo iHerb-koodi HUH943
Lähteet:
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/02/10/cysewki-discloses-astaxanthin-benefits.aspx
Life mainos maaliskuu 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti