maanantai 21. maaliskuuta 2016

R-alfalipoiinihappo kaiken kattava erityisen onnekas antioksidantti pilke silmäkulmassa


Oletko jo saanut tarpeeksi?

 Oletko kiinnittänyt huomiota? 


Alfalipoiinihappo on varsin ihmeellinen ihmiselimistölle välttämätön aine, kehon voimakkain antioksidantti, jonka pitoisuus ikääntyessä vähenee.


 "Meidän länsimaisten ihmisten elämä on tullut sellaiseksi, että kaikkea on jo aivan liikaan. Meitä pommitetaan päivittäin tuhansilla viesteillä, uutisilla, musiikilla, mainoksilla, viihteellä. Tuhannet asiat vaativat joka hetki huomiotamme, meitä tarvitaan milloin sinne ja milloin tänne. Useimmilla on täysi työ mahtua itse omaan kalenteriinsa."


Alfalipoiinihappo on antioksidantti, joka on sekä vesi- että rasvaliukoinen. Alfalipoiinihappo kykenee läpäisemään paitsi solukalvon myös ns. veri-aivoesteen ja pystyy kulkeutumaan jopa aivoihin ja muihin keskushermoston osiin. Kannattaa pysähtyä alfalipoiinihapon ääreen, kuuntelemaan, ihmettelemään, kokemaan.

Alfalipoiinihappo uudelleen aktivoi, herättää muita antioksidantteja, kuten C- ja E-vitamiinia aktiiviseen muotoon. Alfalipoiinihappo nostaa myös glutationin, elimistön tärkeimmän solunsisäisen antioksidantin, pitoisuutta ja aikaansaa erinomaisen suojavaikutuksen. Mikä on todellisuuden sisin olemus? Minkä varaan elämänsä rakentaa, luottamuksen vai pelon?


"Ihminen tottuu mihin tahansa, ainaiseen kiireeseen, liikoihin virikkeisiin, meteliin ja rauhattomuuteen. Hälinästä ja metelistä tulee luonnollinen tila. Mutta mitä se tekee ihmiselle?"

"Kiire ja ylivirikkeisyys mahdollistavat sen, ettei ihminen joudu kasvokkain itsensä kanssa. Useimmat meistä kantavat sisällään muistoja ja niihin liittyviä tunnejälkiä, joita he eivät ole koskaan kohdanneet ja käsitelleet."


Oikotietä ei ole. Alfalipoiinihapon muodostuminen alkaa vähetä 20 ikävuodesta alkaen. Asia on alusta asti täysin selvä. Pysähdy ja kohtaa se mikä kohdattava on. Menestyksellä ja suorituksilla et pysty korjaamaan puuttuvaa ihmisarvoasi ja identiteettiäsi.

Alfalipoiinihappo osallistuu energiantuotantoon nostaen ATP-tasoja ja lisäten siten paljon kaipaamaamme energisyyttä. Alfalipoiinihappoa tarvitaan adenosiinitrifosfaatin (ATP) muodostumiseen, mutta se aktivoi myös energia-aineenvaihdunnassa tarvittavan tärkeän ubikinonin (Q10) tuotantoa. Alfalipoiinihappo piristää upoten syvälle sisimpäämme ja lisää keskittymiskykyä. Voimme vapaasti kulkea, availla ovia, sulkea ovia, kurkistaa nurkan taakse.

Alfalipoiinihappo hoitaa ja puhdistaa myös maksaa. Alfalipoiinihappo ikään kuin löytää sisältämme jotain, joka on kaivannut tulla nähdyksi, jotain joka on pyrkinyt pintaan ja joka nyt tulee kohdatuksi. Alfalipoiinihappo muuttaa myrkyllisiä raskasmetalleja, lyijyä, kadmiumia ja elohopeaa vaarattomaan muotoon kelatoimalla eli liittämällä niitä aminohappoihin. Alfalipoiinihappo on oivaltanut jotain tärkeää, jotain joka muodostuu merkittäväksi osaksi elämän palapeliä.


"Yksinäisyyttä pakeneva ihminen tuomitsee itsensä siihen, mitä hän eniten pelkää, eli yksinäisyyteen. Yksinäisyyden sisin luonne on siinä, että se on eristyneisyyttä omasta itsestä, sitä ettei ole yhteyttä sisimpäänsä. Tästä johtuu, että monet nauttivat yksin olemisesta eivätkä silti koe yksinäisyyttä, kun taas toiset kokevat syvää yksinäisyyttä, vaikka ovat jatkuvasti ihmisten ympäröimiä. Jos nimittäin ei ole yhteyttä itseensä, ei voi olla yhteyttä toisiinkaan." 


Alfalipoiinihappo on loistava tasapainottamaan verensokeria ollen erityisen hyödyllinen urheilijoille ja diabeetikoille. Alfalipoiinihappo lisää glukoosin eli ns. verensokerin imeytymistä lihaksissa, parantaa insuliinivastetta ja säätelee glukoosin vapautumista maksasta.

Alfalipoiinihappo hidastaa häkellyttävän hyvin vanhenemista ja nuorentaa ihoa. Alfalipoiinihappo ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja ryppyjen muodostumista suojaamalla ihon kimmoisuudelle tärkeitä proteiineja, varsinkin kollageenia, sekä vähentämällä auringon ultraviolettisäteiden vanhentavaa vaikutusta.


"Sen sijaan että juoksemme tunteitamme pakoon, me voimme pysähtyä, ottaa vastaan, kuunnella niitä. Vain sitä kautta vapaudumme niistä. On vain yksi tie vapautua menneisyyden kivuista, se ei kulje niiden yli, ali eikä ohi vaan niiden läpi. Pelko ei ole tiellä oleva este, se on itse tie."


Alfalipoiinihappoa saa ruoan mukana niin olemattoman vähän, että se voi ajoittain tuntua kuin terävä sivallus kasvoille. Alfalipoiinihappoa saa pääasiassa vihreistä kasviksista kuten pinaatista ja parsakaalista, sekä punaisesta lihasta (maksasta, munuaisista ja sydämestä). Kaikki on hyvin, sillä lisäravinteena alfalipoiinihappo on tutkitusti turvallinen ja hyvin siedetty.

Alfalipoiinihapossa (ALA) on kaksi muotoa: R-lipoiinihappo (R-ALA) ja S-lipoiinihappo (S-ALA). Luonnollinen R-muoto on moninkertaisesti tehokkaampi kuin S-muoto. Useimmissa alfalipoiinihappokapseleissa on 50/50 suhteessa R- ja S-muotoa. Briljantti Thorne-Research-R-Lipoic-Acid-60-Veggie-Caps sisältää ainoastaan vakainta stabiloitua aktiivisinta lipoiinihapon Na-R-ALA -muotoa.

  
Miksi kulkisi tätä matkaa ryteikköjä raivaten, erämaassa eksyen, ajautuen haaksirikkoisena autioon rantaan, kun voi nöyrtyä, löytää heikkoutensa, myöntää voimattomuutensa ja tilata R-alfalipoiinihappoa kohtuuhintaan. Säännölliseen käyttöön sopiva ja toimiva annostus alfalipoiinihappoa on yli 30-vuotiaille 250-500 mg päivässä. 


Life-Extension-Super-R-Lipoic-Acid-240-mg-60-Veggie-Caps 

Doctor-s-Best-Best-Stabilized-R-Lipoic-Acid-100-mg-180-Veggie-Caps 

Advanced-Orthomolecular-Research-AOR-Antioxidant-LA-R-Lipoic-Acid-and-N-Acetyl-Cysteine-90-Veggie-Caps 

Advanced-Orthomolecular-Research-AOR-High-Dose-R-Lipoic-Acid-60-Veggie-Caps


Alfalipoiinihappoa on vaivihkaa kokeiltu lupaavin tuloksin Parkinsonin, Alzheimerin ja MS-taudin hoidossa ja ehkäisyssä. Annetaan alfalipoiinihapon kontrolloida kaikkea ja aletaan elämään elämäämme sen sijaan, että yrittäisimme hallita elämää.


Joko sinä olet vakuuttunut alfalipoiinihapon suvereenisuudesta? Et kai enää ole sisimmässäsi vakuuttunut omasta arvottomuudestasi?


Astu esiin riskin ottavana, kyselevänä ja varovaisen tunnustelevana. Enää ei tarvitse juosta pakoon. Menköön syteen taikka saveen.Lähteet:
http://www.tiede.fi/keskustelu/44543/ketju/ubikinoni_vs_r_alfalipoiinihappo
http://www.terveysterapia-aija.com/artikkelit/alfalipoiini.htm  
Hellsten Tommy, Pysähdy - olet jo perillä, 2012, Minerva Kustannus Oy
Lahti Ari, Alfalipoiinihappo - nuoruuden palauttaja?, TerveysTieto 2/16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti