perjantai 29. huhtikuuta 2016

Atte Ankka ja hänen ystävänsä rakastavat luonnollista lasten monivitamiinia


Kuules, kun kerron sinulle!  

Garden-of-Life-Vitamin-Code-Kids-Chewable-Whole-Food-Multivitamin-for-Kids-Cherry-Berry-60-Chewable-Bears on kaikkien aikojen ensimmäinen Non-GMO Verified -sertifioitu lasten monivitamiini, jota Atte Ankka ja kaikki hänen parhaat ystävänsä käyttävät. Tämä on lasten vitamiinien parasta A-luokkaa. Luonnollisia vitamiineja entsyymeineen ja probiootteineen. Garden of Lifen Vitamin Code -vitamiinivalmiste, jonka elimistö tunnistaa ja hyödyntää kuten ruoan.
Jos vähänkin näyttää siltä, että rupeaisi satamaan, Hippi Hiiri levittää heti paikalla sateenvarjonsa. Hippi Hiiri rakastaa kuitenkin Garden of Lifen Kirsikan makuisia monivitamiinikarhuja niin paljon, että voisi syödä ne kaikki kerrallaan vaikka kaatosateessa. Hippi Hiiren äiti pitää kuitenkin huolen, ettei Hippi Hiiri saa päivässä enempää kuin 2 vitamiinikarkkia.

Atte Ankka, jonka pitäisi rakastaa sadetta ja vesilammikoita, inhoaa vettä vielä enemmän kuin Hippi Hiiri ja Kalle Kani yhteensä. Atte Ankan äiti sanoo kuitenkin, että Aten käytös on parantunut sen jälkeen, kun hänelle alettiin antaa Garden of Lifen luonnollista, ei-synteettistä monivitamiinia päivittäin. Ensimmäisellä kerralla Atte purnasi vitamiinin mausta, mutta seuraavana päivänä pyysi kuitenkin jo itse saada sitä. Atte oli oikeastaan yhtä ihmeissään kuin äitinsäkin päästyään monivitamiinin makuun. Hänestä tuntui ikäänkuin hän ei olisi koskaan elämässään muuta tehnytkään kuin käyttänyt huvin vuoksi tätä vitamiinia. Aten äiti katselee poikaansa ihaillen ja toteaa, että hänen mielestänsä vitamiinin maku on kuin ennen vanhaan kunnon karkin maku.


Garden-of-Life-Vitamin-Code-Kids-Chewable-Whole-Food-Multivitamin-for-Kids-Cherry-Berry-60-Chewable-Bears muistuttaa kauniista kesäpäivistä, jolloin ystävykset lähtevät retkelle. Heillä on iso eväskori mukanaan ja he istuutuvat niitylle. He syövät ja laulavat ja nauravat ja kertoilevat kaikenlaisia hauskoja kaskuja. Tässä monivitamiinissa on runsain mitoin, tarkemmin sanottuna 24:ää eri luonnonmukaisesti tuotettua vihannesta ja hedelmää luonnollisten vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi sekä myös probiootteja. Ylimääräistä rautaa vitamiiniin ei ole lisätty. Kannattaa huomioida, että vitamiini sisältää siis tosiaankin myös maitohappobakteereja, joten niitä ei tarvitse eri rahaan ostaa ja antaa lapsellesi eri purkista. Kaksi vitamiinikarhua illalla nassuun ja lapset nukkuvat niin, että nenät vain tohisevat.


Hippi ja Kalle tykkäävät räiskäleistä ja syövät niitä hunajan kanssa. Kun he ovat kylläisiä ja tyytyväisiä, he rientävät rantaan. Hipin ja Kallen vanhemmat ovat tyytyväisiä, koska lapsokaiset pysyvät nykyään terveinä tai ovat korkeintaan päivän sairaina, kiitos Garden of Lifen hyvälaatuisten ja vähäsokeristen lasten monivitamiinikarhujen. Ja hienointa on, että lasten mielestä äiti on reilu ja kiva, kun antaa joka päivä kaksi vitamiininamia hyvin syödyn ruoan jälkeen. Hippi, Kalle ja Atte naureskelevat ja ovat mielestään hoitaneet asiansa oikein hienosti, kun äiti ja isä suostuvat tilaamaan heille näin hyviä vitamiineja iHerbistä aina uudestaan purkin lopun häämöttäessä.Joko teidän perheessä on kokeiltu näitä ihmekarhuja? Varautua kannattaa varsinaiseen roiskutteluun ja loiskutteluun vedessä, kun sen aika pian koittaa. Näistä karhuista lapset nimittäin saavat entisestään lisää virtaa, niin henkistä kuin fyysistäkin.

Ja siinä samassa lastesi silmien terveys, immuunipuolustus, luuston kasvu ja ruoansulatus saavat tarvitsemansa tuen, virkkoo Atte Ankan äiti rannalta.


 
Lämmin kiitos tästäkin kerrasta!
Lähteet.
Jackson K. ja B., Atte Ankka ja hänen ystävänsä, Kustannusosakeyhtiö Tammi, 1952
iHerb tuotekommentit
https://www.gardenoflife.com/content/product/why-choose-vitamin-code/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti