perjantai 8. huhtikuuta 2016

Lyhyesti armaassa solumuistissamme olevista tunnemuistoista ja 3 suosittua iHerb-ravintolisää


Solumuisti merkitsee kehoon varastoituneita tunnemuistoja, jotka ovat useimmiten peräisin varhaislapsuuden ikävistä kokemuksista. Tunnemuistoihin on haasteellista päästä käsiksi tietoisin keinoin ja ne ilmenevätkin elämässämme erilaisina reagointimalleina ja sairauksina.


Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Parade-Gold-Children-s-Chewable-Multi-Vitamin-Mineral-Supplement-Natural-Assorted-Flavors-120-Animals on helppokäyttöinen, pureskeltava, hyvänmakuinen ksylitolilla makeutettu, eläinmuodoissa oleva suosittu ja monipuolinen lasten monivitamiini, joka on vakuuttanut vanhemmat laadullaan. Jokainen äiti ja isä toivoo, että omat lapset eivät sairastelisi. Monivitamiinivalmiste on kannattava tapa varmistaa niin lapsen D-vitamiinin kuin muidenkin vitamiinien ja hivenaineiden saantia tukemaan rautaisen vastustuskyvyn vahvistumista.


Solumuistista on mielenkiintoinen teoria, jonka mukaan elinsiirron kautta saatu elin voisi sisältää luovuttajan muistikuvia. Elinsiirrossa saatu elin saattaisi jopa muuttaa ihmisen persoonallisuutta samankaltaiseksi kuin luovuttajan.
Tulehduksellisissa sairauksissa kuten esimerkiksi suolistosairauksissa on usein kyse vihasta, jota henkilö ei ole pystynyt kanavoimaan ulos. Usein viha kääntyy häntä itseään vastaan ja alkaa tuhota elimistöä. Migreeni on tyypillisesti ylisuorittajien vaiva. He kokevat, etteivät ole koskaan ihmisinä riittäviä ja vaativat itseltään paljon. Viha on voimakas tunne, joka vaatii vapauttamista antamalla anteeksi sekä itselleen että muille.

Masennuksen takana on useimmiten elämän tarkoituksen puuttuminen, jolloin henkilö ei ole löytänyt yhteyttä sisimpäänsä. Masennukseen liittyy sisäinen tyytymättömyyden tunne. Yleensä ainoa ratkaisu on löytää elämään henkinen perusta ja sisältö.

Riippuvuudet syntyvät siitä, että elämäntehtävä on jäänyt löytymättä. Elämäntehtävän hahmottaminen liittyy useimmiten työuraan. Ihmiselle ei ole kiteytynyt hänen oma tehtäväkenttänsä maailmassa. Näin hän pakenee tyhjyyden tunnetta päihteisiin ja muihin riippuvuutta aiheuttaviin aineisiin ja asioihin.


Now-Foods-Taurine-Double-Strength-1000-mg-250-Capsules on riittoisa ja mielenkiintoinen ravintolisä, joka mm. parantaa unta ja rauhoittaa. Tauriini on aminohapon kaltainen aine, jota saa pääasiassa tummalihaista siipikarjaa ja mereneläviä kuten simpukoita ja kaloja syömällä. Tauriini vähentää mahdollisesti sydäntaudin, diabeteksen ja harmaakaihin riskiä. Tauriinin ajatellaan parantavan sydämen ja verisuonten tilaa mm. parantamalla kolesteroliarvoja, alentamalla verenpainetta, vaikuttamalla solunsisäisen kalsiumin määrään sekä antioksidanttivaikutuksen kautta. Stressi ja ikääntyminen vähentävät tauriinin synteesiä. Tauriini on välttämätön imeväisikäisille ja sitä on saatava äidinmaidosta tai äidinmaidonkorvikkeesta. Vegaaneilla tauriinin saanti jää hyvin vähäiseksi.
Ruoalla on tärkeä rooli solumuistin puhdistamisessa ja kaikessa hyvinvoinnissa. Mitä puhtaampaa ruokaa syö, sitä vähemmän kuona-aineita kertyy elimistöön. Kun aineenvaihdunta toimii, sisäelimet pysyvät paremmin terveinä.

Kiinassa tunnistetaan yhteys sisäelinten ja tunnetilojen välillä. Vihan tunne liittyy maksaan, huoli pernaan, pelko munuaisiin, suru keuhkoihin ja ilo sydämeen. Tunnetiloihin liittyvä solumuisti sijaitsee siis tietyissä sisäelimissä. Jos jokin elin on fyysisesti häiriintynyt, silloin tunnepuolikin häiriintyy. Jos ihminen vaikkapa huolehtii liikaa, perna alkaa oireilla. Ensimmäinen oire voi olla sokerin himo, jolla henkilö yrittää paikata pernan heikentynyttä toimintaa.

Solumuisti vaikuttaa aktiivisesti keuhkojen alueella. Hengitys poistaa kuona-aineita ja puhdistaa tunnemuistia. Pallea on alue, jossa tunnemuistot vaikuttavat voimakkaasti. Monilla onkin hengenahdistusta, paniikkihäiriöitä ja astmakohtauksia.


California-Gold-Nutrition-Vitamin-C-Quali-C-250-g on Skotlannissa, ei siis Kiinassa kuten useimmat askorbiinihapot, valmistettu loistava ja edullinen vastustuskykyä edistävä C-vitamiinijauhe päivittäiseen käyttöön. C-vitamiini on tärkeä antioksidantti hengitysteille. C-vitamiini pysäyttää allergisen reaktion estämällä soluja vapauttamasta histamiinia. C-vitamiini on tehokas vastalääke rasituksen aiheuttamiin astmaoireisiin. Astmakohtauksen voi usein jopa estää ottamalla C-vitamiinia 2000 mg 1 tunti ennen liikuntasuoritusta.


Jos olet kiinnostunut saamaan kokonaisvaltaista hoitoa, ja haet lääkäriä, joka kohtaisi sinut syvemmällä kuin vain biokemian tasolla, kannattaa ottaa yhteyttä lääkäri Sauli Siekkiseen, Lääkäriasema Sofianovassa. Edellä esitetyt tiedot solumuistista ovat Sauli Siekkisen tietämystä.

 
Lähteet::
Kiviluoma Merja, Tunnemuistoista voi vapautua, Luontais terveys 2/2016 
http://ruohikolla.blogspot.fi/2012/04/onko-tauriini-tarpeellista.html 
http://www.luontaisnetti.fi/index.php?valikko=valikko&sivu=arkisto_2012_apua_allergiaoireisiin 

2 kommenttia:

  1. No jokos shekki häämöttää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttääkö siltä? Tänään juuri nimittäin tiedustelin asiaa iHerbistä. Katsotaan, josko pikkuhiljaa löytäisi tännekin päin shekit :)

      Poista