keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Ovi on saatu raolleen


Nyt se on sitten saatu! Nimittäin ensimmäiset iHerb-rewardsit tilille.

Meni siinä aikaa saada 300 dollaria tienattua ja säästettyä kasaan. Mutta tulihan se sieltä. Ja tulee se vielä toistekin, ei kuitenkaan heti ensi kuussa, mutta tänä vuonna varmasti vielä.

IHerbistä voi saada rewardsit DHL:n tuomana shekkinä tai suoraan pankkitililleen, kun niitä on kasassa vähintään 300 dollaria. Itse valitsin pankkisiirron. IHerb suorittaa noston kuun alussa, nyt se tapahtui ainakin 1. päivä, jolloin rewards-sivulle tulee kirjoitus issued by check. Sitten voi joutua odottamaan vähän pidemmänkin tovin kuin vain päivän tai pari kuten olin ajatellut. Raha saapui pankkitililleni Suomeen vasta 18. päivä. IHerb ilmoitti yrittävänsä  saada laitettua rewardsit maksuun kaikille kuun puoliväliin mennessä.

On tässä jokunen juttu jos toinenkin tullut kirjoitettua tuon rahan eteen. Eli ilmaiseksi se ei kyllä tullut eikä vaivaa näkemättä. Mutta nyt, kun se on siinä, niin ei muista enää kaikkea sitä vaivaa, jonka on joutunut näkemään.


Kaikki mitä ihminen luo on saanut alkunsa ajatuksesta. Mitään ei voi syntyä ilman, että se ensin olisi ajatus.


Välillä on pää ihan tyhjä ajatuksista ja tuntuu, ettei ole mitään annettavaa, kirjoitettavaa. Tähän asti on kuitenkin aina jostain hetken kuluttua putkahtanut aihe ja toinenkin sitten yhtäkkiä jostain. Ilmeisesti olen myös jossain määrin ainakin joissain jutuissa onnistunut antamaan lukijoilleni jotakin, kun ovat koodiani HUH943 käyttäneet. Tästä olen erittäin kiitollinen.

Rikkauksia ei saa toivomalla. Menestys on selkeiden suunnitelmien, palavan halun ja jatkuvan sinnikkyyden tulos.

Useimmat ideat syntyvät kuolleina ja ne pitää välittömästi elvyttää, selkeiden suunnitelmien ja välittömän toiminnan avulla. Sillä hetkellä, kun idea syntyy, on aika tarttua siihen. Jokaisesta hetkestä, josta idea on selvinnyt, sen selviytymismahdollisuudet paranevat.


Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos iHerb-alennuskoodiani HUH943 käyttäneille ja käyttäville. Nähdään pian.

Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi ihanilla iHerb-tarjouksilla siihen asti!
Lähde: Hill Napoleon, Ajattele oikein MENESTY, Oy Enterio Ab, 2007

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti