torstai 9. kesäkuuta 2016

Puhdistumiseen ja eroon parasiiteistaRiippumatta sairauden laadusta, vakavuudesta, sairastuneen iästä tai elämäntilanteesta yhdistävä tekijä sairastuneiden elämän laadulle on mielen hallinta.

Liikuntakaan ei anna terveyshyötyjä, jollei mieli ole siinä mukana.
IHerb-blogia kirjoittaessa on mahdollisuus uppoutua pintaa syvemmälle itseä kiehtoviin ilmiöihin ja tuotteisiin. Jälleen kerran olen löytänyt erittäin mielenkiintoisen tuotteen:


Nature-s-Secret-Parastroy-Cleanse-Sweep-The-Intestinal-Tract-2-Bottles-90-Capsules-Each


Tuote puhdistaa elimistön parasiiteista ja muusta jätemateriaalista. Eräs tuotteen käyttäjä oli kymmenentenä päivänä nähnyt ulosteessaan riisin näköisiä parasiitteja ja kertoo päässeensä eroon sappirakko-ongelmistaan ja saaneensa paljon lisää energiaa. Eräs toinen arveli päässeensä tuotteen ansiosta eroon käsivarsiensa kutinasta. Myös monet muut ovat päässeet eroon ihottumista, väsymyksestä ja nähneet ulosteessaan jotain epämääräistä parasiitteihin viittaavaa.

Tuotetta käytetään kuuriluontoisesti. Tuote sisältää kaksi eri purkkia, joista molemmista otetaan 2 kapselia kerralla ja ehdottomasti samaan aikaan. Tärkeää on juoda samalla lasillinen vettä. Kapselit otetaan aterian yhteydessä ja kaksi kertaa päivässä.


Terveellinen ruokavalio on monipuolinen ja joustava. Sen tarkoitus ei ole tehdä elämästä hankalaa. Jos joskus lipsahtaa terveelliseltä linjalta, ei pidä lannistua. Keho sopeutuu ravinto-aineiden vaihteluihin ja varastoi niitä myöhemmin käytettäväksi. Jokaisen ruokavalinnan ei siis tarvitse olla huipputerveellinen.
Ihmisten kumppanuus on salaperäistä ja tutkimatonta. Toki tiedetään, että naimisissa oleva mies elää pidempään. Vai tuntuuko aika vain kuluvan hitaammin? Sitä oppii tietämään, mitä toinen seuraavaksi sanoo tai tarvitsee. Se on kahden mielen yhteyttä - siis tuplatehoa elämiseen. 
 

Parasiitteja tuskin kukaan kumppanikseen haluaa, joten eiköhän oteta kuuri  Nature-s-Secret-Parastroy-Cleanse-Sweep-The-Intestinal-Tract-2-Bottles-90-Capsules-Each -kapseleita.

Monien poppamiesten ja shamaanien menestys perustunee siihen, että asiakas uskoo vilpittömästi onnistumiseen. Samaahan todistavat lumelääkkeet. Lääkkeetön pilleri tehoaa joskus. Tuttu särkylääke menetti yhdessä tutkimuksessa joka kolmannella tehonsa, kun sitä väitettiin lumelääkkeeksi. Parasiitteja tuskin kukaan ulosteeseensa lumevaikutuksen takia aikaiseksi saa.
Ehkä elämiseen tarvitaan lihamakronilaatikon ja toppatakin lisäksi myös rakkautta ja arvostusta.Lähde: 
Tunne & Mieli 3/2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti