tiistai 6. syyskuuta 2016

Monivitamiinien bestselleri elämänmuutoksen tukenaJokaisen on mahdollista kasvaa ja elää itsensä näköistä elämää.
Nature-s-Way-Alive-Max-Potency-Multi-Vitamin-No-Added-Iron-180-Tablets 

3 suurehkoa tablettia päivässä, mahdollisuus jakaa annos kolmelle eri aterialle
Runsaasti D3-vitamiinia
Ei ärsytä vatsaa
Enemmän energiaa
Toisille sopii, toisille ei


Kun elämään tulee lisää vaihtoehtoja, jousto lisääntyy. Joustavuus on tutkitusti yhteydessä koettuun hyvinvointiin. Monesti paras keino päästä pattitilanteesta eteenpäin on yksinkertaisesti vain kokeilla vanhan toimintamallin sijaan jotain uutta.
Nature-s-Way-Alive-Once-Daily-Women-s-Ultra-Potency-Multi-Vitamin-60-Tablets

Vain yksi suurehko tabletti päivässä

Nature-s-Way-Alive-Max3-Daily-Multi-Vitamin-180-Tablets

Sisältää myös rautaa
Uuden asian ymmärtäminen ja haltuun saaminen vaatii paitsi motivaatiota myös sitkeää ja sinnikästä harjoittelua. Erityisen tärkeää harjoittelu on silloin, kun on opittava pois vanhasta tavasta ja korvattava se uudella. Oletko tullut ajatelleeksi, että juuri opittuna taito on oikeastaan arvokkaimmillaan. Se on silloin myös helpoiten avattavissa ja selitettävissä muille: näin sen teen, tällaisia asioita prosessissa käytän.


Nature-s-Way-Zinc-Lozenges-Wild-Berry-Flavor-60-Lozenges 

Imeskeltävä tabletti häätämään flunssa ja kurkkukipu


Terveys 2050 -raportin mukaan suuri osa terveydestä syntyy tulevaisuudessa pääosin terveydenhuollon ulkopuolella.
Maailman muutostahdin nopeutuessa toimivin selviytymisstrategia näyttäisi olevan muutokseen mukautuminen. Tämä taas edellyttää asennetta, jossa oppimisella on keskeinen rooli. Tulevaisuudessa omaa osaamista joutuu kehittämään koko ajan, ellei niin jo ole.

Ihmisen oma tavoitteellinen toiminta voi lisätä hänen onnellisuuttaan 40 prosentilla. Näin siis se, millaisia valintoja tekee, miten mieltään käyttää ja miten suhtautuu haasteisiin, vaikuttaa siihen, kuinka onnelliseksi itsensä kokee.
Aivot ovat supermuovautuva järjestelmä. Pitkäaikaisessa harjoittelussa ne sopeutuvat kohtaamaan ne haasteet, joita ihminen itselleen asettaa. Kykyjen kehitykselle ei ole mitään etukäteen nähtävissä olevaa ylärajaa.

Se, miten aamunsa aloittaa, vaikuttaa siihen, millainen päivästä tulee. Aamu ikään kuin virittää tulevan päivän tietylle taajuudelle, joka jatkuu halki päivän mahdollisesti aina iltaan asti.

Etenkin, jos otetaan huomioon tahdonvoimatutkimuksen luoma tietämys siitä, että tahdonvoima on päivän mittaan ehtyvä varanto, suuria ponnisteluja vaativan päivän aloittamisella on merkitystä.


 

Nature-s-Way-Alive-Fruit-Source-Vitamin-C-120-Veggie-Caps

Hedelmistä peräisin oleva C-vitamiini kapseleissa
 

VIESTIEN HAVAINNOLLISUUS JA KUVALLISUUS OVAT SUORAAN YHTEYDESSÄ NIIDEN LÄPIMENOON KILPAILEVIEN VIESTIEN KAAOKSESSA!

Elämänmuutosten tukeminen onnistuu parhaiten silloin, kun se on tehty mahdollisemman elämykselliseksi. Tässä eri aisteilla ja niiden puhuttelemisella on olennainen tehtävä.
 

Lähteet: iHerb tuotekommentit
Tukiainen Maaretta, Hyvän mielen taidot, PS-kustannus 2016
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti