lauantai 19. marraskuuta 2016

Olemme millä tasolla tahansa itse ovat nämä iHerb-tuotteet suosittujaMoni oppimaton, metsässä ja vuoren rinteillä pikkumajoissa asuva ihminen, joka useinkaan ei ole saanut osakseen mitään sivistystä tai opetusta, on puhtaammalla ja korkeammalla värähtelytasolla kuin monet sivistyneet ja lukeneet, mutta täysin itsekkäästi asennoituneet ihmiset.
Dr-Ohhira-s-Essential-Formulas-Inc-Probiotics-Original-Formula-60-Capsules


Jokainen muutos sielullisessa tai fyysisessä tilassamme rasittaa hermostoamme, samantekevää, onko siirryttävä ylemmälle tai alemmalle kehitystasolle. Silloinkin kun koemme omassa elämässämme tällaisia mielen muutoksia, ne saattavat vaikuttaa meihin vahingollisesti, oli sitten kysymys säikähdyksestä, intohimon purkauksesta tai suunnattoman suuresta ilosta.


Life-Extension-Super-K-With-Advanced-K2-Complex-90-Softgel


Hyvin monissa tapauksissa astma ei ole muuta kuin toisen henkilön näkymätön tahto, joka asettuu kuin raskas paino sairaan henkilön päälle. Tämä näkymätön, toteutumaton tahto voi myös olla peräisin omasta tahdosta, alitajunnasta ja aiheuttaa sairautta, ilman että sairas tietää, että hänen oma tahtonsa tekee hänet sairaaksi.


Healthy-Origins-Vitamin-D3-5-000-IU-30-Softgels


Kohtalo tulee aina ihmiselle avuksi, jos hän pyrkii vakavasti tiettyyn päämäärään ja keskittyy siihen.


Kysyt, mistä löytäisit apua? Itsestäsi! Etkö huomaa, että ongelma piilee juuri siinä, että kaikki ihmiset odottavat apua ulkopuoleltaan.

Opi tietämään, mitä sisimmässäsi piilee. Kun olet perusteellisesti oppinut tuntemaan sisäisen olemuksesi, voit sen myös puhdistaa.


Andalou-Naturals-1000-Roses-Cleansing-Foam-Sensitive-163-ml


Äiti ei hoida lastaan lapsen vuoksi, vaan oman itsensä tähden!

Vain se, joka on ollut toivottoman sairas ja sitten paranee, tietää, mitä merkitsee tulla jälleen terveeksi.


Herätessämme etsimään elämän tarkoitusta on meidän ensin lunastettava itsemme. Useimmat ihmiset eivät ole sitä, mitä he todella ovat, vaan alinomaa samastuvat ajatuksiinsa, tunteisiinsa ja rooleihinsa, joita he täällä maan päällä esittävät. He ovat pudonneet pois omasta itsestään. Ei riitä, että ajattelet, mikä olet, eikä että tunnet, mikä olet, vaan sinun täytyy tulla siksi, joka sinä olet sisimmässä todellisuudessasi!Madre-Labs-Omega-800-Pharmaceutical-Grade-German-Processed-1000-mg-30-Fish-Gelatin-Softgels


Sitä, mitä on, ei mieti eikä sitä myöskään tunne, koska kerran on sitä, mitä on, eikä siitä puhu, sillä kaikki se, mitä ajattelee, sanoo ja tekee, on ilamusta siitä, mitä on: oman olemisen ilmausta!

Sinä tiedät varsin hyvin, että jos jollakin on synnynnäinen lahja, kyky, musiikin, kuvanveiston tai muun taiteen alalla, se ei vielä lähimainkaan merkitse sitä, että hän on taiteilija. Lahjakkuus ilman ahkeruutta ja ahkeruus ilman lahjakkuutta ei ole taidetta.


Now-Foods-TestoJack-200-120-Veggie-Caps


Ihminen luulee, että pitäisi aina olla olemassa syy iloisena ja onnellisena olemiseen. Kaikki tietoisuuden tilat johtuvat meistä itsestämme ja syntyvät vain meidän sisimmässämme. Saman tapauksen johdosta toinen saattaa nauraa, toinen itkeä, koska jokainen projisoi ulospäin sisäisen asenteensa ja vasta sisäinen asennoitumisemme liikuttaa meitä, mutta ulkonainen tapahtuma sinänsä ei.

Elollisen olennon tietoisuuden taso heilahtelee ylös ja alas värähtelyoktaavin rajoissa mielentilaa vastaavasti. Nämä heilahtelut eivät kuitenkaan saa ylittää hermojen joustavuusrajoja, muuten syntyy lieviä tai vaikeita sairaustiloja ja vaurioita, ihminen voi jopa kuolla. Siksi sijaintipaikastaan selkärangasta lähtevä elämänenergia kulkee useiden hermokeskusten kautta ja muuntuu niissä kulloinkin vallitsevaa tietoisuuden tilaa matalammaksi värähtelyksi.


Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-100-Fish-Gelatin-Softgels


Intialaisten pyhissä kirjoituksissa sanotaan, että kaikki sairaudet ovat demoonien aiheuttamia ja kirjoissa kuvataan jopa niiden ulkonäkö ja väri. Bakteerit ovat demoonisen hengen näkymättömän ruumiin soluja. Sairastuminen johtuu aina siitä, että sairas on joutunut jonkun demoonin riivaamaksi.


Elämänenergia sijaitsee selkärangassa, selkäytimessä.


Todellisuutta ei ole yksinomaan se, mitä me voimme käsin koskettaa ja omin silmin nähdä!


Lääkärin pitää osata etiologia eli syyseurausoppi. Ainoa järkevä hoito on sairauden syytä poistava. Se on alkuperäisen lääketieteen ydin, josta länsimaisessa lääketieteessä ollaan tosi kaukana.

Siitähän maailmassa ollaan yksimielisiä - kuten National Institute of Health toteaa -, että syövät johtuvat hapetusstressin, matala-asteisen tulehduksen ja soluinformaatioreaktion aiheuttamista muutoksista kudoksissa. Parantamisessa on paneuduttava näihin syihin.

Hapetusstressi, elimistön härskiintyminen, on tapahtumakulku, joka vaurioittaa soluja. Se on rinnastettavissa ruoan hapettumiseen, pilaantumiseen tai raudan ruostumiseen. Elimistön hapettuminen johtuu monista tekijöistä kuten ympäristöstä, ravinnosta ja lääkkeistä tulevista aineista. Jos tilannetta ei korjata, tapahtumakulku voi pahimmillaan johtaa vakaviin sairauksiin, kuten hengitysteiden syöpään ja keuhkoahtaumatautiin.


Healthy-Origins-Vitamin-D3-5-000-IU-360-Softgels


Sairaat näkevät demoonit hyvin usein juuri sillä hetkellä, kun demooni valtaa heidät, joskus myöhemminkin sairauden aikana taistellessaan demoonia vastaan. Mutta kun he puhuvat tästä sanotaan, että he hourailevat. Ei mietitä sitä, miksi samaan tautiin sairastuneet aina näkevät samoja mielikuvia ilman että he olisivat aikaisemmin siitä keskenään puhuneet, hehän eivät yleensä tunne toisiaan eivätkä ole koskaan tavanneet.

Keskittyminen on ainoa keino, jonka avulla pääsee korkeaan päämäärään. Lukeminen on tarpeen vain tiedon saamiseksi siitä, mitä on tehtävä! Jos haluaa päästä päämäärään - itseen - on saatu tieto toteutettava.

Rohkeus meille tuntemattoman vaaran hetkellä ei ole rohkeutta, se ei ole voimaa, vaan vain tietämättömyyttä ja heikkoutta!


SE, MITÄ OLET TEHNYT AJATUKSISSASI, SEN OLET JO TEHNYT! ÄLÄ UNOHDA SITÄ KOSKAAN!Lähteet:
Haich Elisabeth, Vihkimys, Suomen Henkisen Kehityksen Liitto r.y. Helsinki, 1991
Luontaisterveys 7/2016 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti