keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Jokaisella meillä on tarinamme, joka on kohdattava


"Vähitellen minun oli ymmärrettävä, että useimmilla lapsilla ja useimmilla aikuisilla ihmisillä on täysin erilaiset silmät ja korvat kuin minulla ja että he tämän takia pitävät minua luonnon oikkuna."

"Yksinäisyyden tunne kasvoi siinä määrin, että vähitellen eristäydyin kokonaan muista enkä tahtonut olla enää missään mukana. Mutta äitini mielestä olin yksinkertaisesti tottelematon."


Kaikesta huolimatta huolehti äitini tunnontarkasti, että sain päivittäiset maitohappobakteerini BioRay-Inc-Kids-NDF-Shine-Raspberry-Flavor-120-ml. Äitini toivoi, että oppisin kommunikoimaan selvemmin näiden hyvän makuisten tippojen avulla kuten muiden äitien lapset olivat tehneet. Lisäksi hän tiesi näiden probioottitippojen tuhoavan ja poistavan muutenkin yliherkästä kehostani ympäristöstä väistämättömästi saamiani myrkyllisiä aineita kuten raskasmetalleja ja torjunta-ainejäämiä.
"Suurimmalla osalla ihmisistä ei ollut aavistukaan siitä ystävyydestä, jota minä etsin - ikuisesta, yli ajan ja paikan pysyvästä, todellisesta ystävyydestä. Jo silloin, totuttauduin siihen, että sisäisestä maailmastani toin esille asioita - kauniita, jumalallisia, tosia asioita - välittämättä siitä, ymmärsikö kuulijakuntani totuuksiani vai ei."

"Nojasin puunrunkoon ja katselin alas laaksoon, katsoin kaupunkia, lukemattomia taloja monine, monine ihmisineen, jotka asuivat näissä taloissa ja jotka ylhäältä näyttivät pieniltä muurahaisilta. Kaikki nämä ihmiset elivät ja taistelivat, juoksivat rahan ja rakkauden perässä, kaikilla oli ongelmansa, kaikilla oli ristinsä kannettavanaan. Ja kaiken he ottivat niin epätoivoisen vakavasti...Miksi? Miksi, jos kerran kaikki on ohimenevää...?"

"Jokaisen täytyy itsessään kokea kuolemattomuus! Sillä jos joku ei usko totuutta, vaikka se olisi ihan käsin kosketeltavissa, se totuus ei ole hänelle olemassa, vaikka muut olisivat sen totuuden jo keksineet ja kokeneet."


Syöpä tuntuu edelleen monelle ihmiselle kuolemantuomiolta. Näin ei kuitenkaan ole, sillä syövästä voi selviytyä. On lukuisia ihmisiä, jotka ovat syövän vuoksi saaneet lääkäreiltä jo kuolemantuomion, mutta he ovat parantaneet itsensä kuin ihmeen kautta. Ei ollut väliä sillä, mikä syöpä ihmisellä oli tai missä maassa ihmiset elivät. Ikä tai sukupuolikaan eivät merkinneet. Tutkija Kelly A. Turner löysi yhdeksän tekijää, jotka yhdistivät hänen haastattelemiaan syövästä parantuneita henkilöitä.


"Älkää sokeasti luottako siihen, että teillä on aina kaikki hyvin. Maallinen hyvinvointi voidaan hävittää ja tuhota. Mutta se, mitä te tiedätte, on ikuisesti teidän omaisuuttanne, jota kukaan ei voi ottaa teiltä pois. Oppikaa niin paljon kuin voitte. Jokaisella teistä tulee olla hallussaan ainakin yksi diplomi. Kun teillä menee hyvin, voitte sen jättää pöytälaatikkoonne. Mutta jos joudutte kokemaan vaikeita aikoja, voitte diplominne avulla ansaita leipänne."


Healthy-Origins-MegaNatural-BP-Grape-Seed-Extract-300-mg-60-Veggie-Caps 
Jos ihon kunto kertoo sisäisestä hyvinvoinnista mitään, on tämä ravintolisä ihan ehdoton.

Ravintotekijälääkehoito tarkoittaa sitä, että lääkäri määrää potilaalle yksilöllisen tarpeen mukaisesti lääkkeellisiä annoksia elimistölle välttämättömiä ravintotekijöitä. Vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja, aminohappoja ja muita valmisteita annetaan lääkkeellisin annoksin, jotka riittävät korjaamaan soluaineenvaihdunnan häiriöitä ja aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmiä: antioksidantti-, immuuni- ja myrkynpoistojärjestelmiä.

Kelly Turnerin haastattelemat 1500 syövästä parantunutta olivat luopuneet eineksistä, sokerista, lihasta ja maitotuotteista. He koostivat ruokansa luomulaatuisista kasviksista ja yrteistä sekä nauttivat puhdasta vettä. Kaikki käyttivät myös ravintolisiä. Eräs välttämätön osa ruokavaliota olivat probiootit ja prebiootit. Suoliston kuntohan vaikuttaa suoraan immuunijärjestelmän toimivuuteen.
"Niin kauan kuin onnen odotusta kesti, minulla oli päämäärä, johon saatoin valmistautua ja keskittyä. Minulla oli jotain, mitä odotin. Mutta kun odotukseni oli toteutunut, tulevaisuus kävi yhtäkkiä tyhjäksi. Putosin jonkinlaiseen tyhjiöön, kun en tiennyt, mitä minä vielä voisin tulevaisuudelta odottaa elämässäni. Olin jo saavuttanut kaiken."


Syövälle altistavat monenlaiset asiat. Ne liittyvät ympäristöön, mutta myös tunne-elämäämme. Syöpä kertoo myös immuunijärjestelmän heikkoudesta.

Mitokondrio on vastuussa solun syntymisestä, kuolemisesta ja jakautumisesta, sekä soluhengityksestä. Mitokondrio voi vaurioitua monin tavoin, virusten, bakteereiden ja myrkkyjen vaikutuksesta. On olemassa myös teoria, jonka mukaan pitkään jatkunut krooninen stressi saattaa aiheuttaa mitokondrion vaurion ja heikentää immuunijärjestelmän tätä kautta.

Masentuneisuus, tukahdutetut tunteet, stressi, pelko, ahdistus ja viha ovat omiaan heikentämään immuunijärjestelmää.


"Ajattelin näin: Jos yhtämittaa puhuisin ihmisille vaivastani, he kärsisivät yhtä lailla sielullisesta paineesta kuin minäkin. Ja kun ihminen vaistomaisesti haluaa päästä eroon kaikesta, mikä hänelle on epämiellyttävää ja vahingollista, niin minun ystäväni ja tuttavani haluaisivat alitajuisesti päästä minustakin eroon, jos aina valittelisin."

"Etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan!"


Osteopaattini suosittelemana tilasin MSM:ää ja nimenomaan Doctor's BESTin MSM:ää Doctor-s-Best-Best-MSM-1500-mg-120-Tablets. Miten tehokas aine lievittämään kipua ja kaiken lisäksi hiukset tuntuvat kasvavan paremmin.

9 paranemisen tekijää Kelly Turnerin mukaan ovat.

1. Muuta ruokavaliosi perusteellisesti.
2. Ota vastuu omasta terveydestäsi.
3. Kuuntele intuitiotasi.
4. Käytä kasvirohdoksia ja ravintolisiä.
5. Vapauta tukahdutetut tunteet
6. Kehitä myönteisiä tunteita.
7. Ota vastaan ympäristön tuki.
8. Syvennä henkisyyttäsi.
9. Vahvista elämänhaluasi.

On tärkeää, että ihmisellä on vahva syy elää. Jotta pystyisi tekemään elämäntapamuutoksia, niihin tarvitaan vahva motiivi.


"Avasin sieluni sille tuntemattomalle, joka jossain odotti tullakseen minun lapsekseni. Ja tuntematon kuuli kutsuni..."

"Onko tämä minun lapseni? ihmettelin itsekseni ja tarkastelen sitä uteliaana. Tunnen, että vain hänen kehonsa on 'minun lapseni', muuten hän on itsenäinen olento, josta nyt tiedän vain sen, että hän nyt tuli 'meidän lapseksemme'.
"Etsin täyttymystä, joka on kestävää. Etsin todellista ykseyttä, jossa olisin identtinen rakastettuni kanssa. Halusin tulla yhdeksi hänen sielunsa, hänen ajatustensa, hänen koko olemuksensa kanssa! Minä halusin tulla häneksi!"

"Elääkö tässä maisessa maailmassa vain ruumiini, kehoni? Ja tämä 'minä', joka tuntee ja haluaa jälleen saavuttaa tämän keholle mahdottoman ykseyden, kuuluuko se 'tuonpuoleiseen maailmaan', ikuisuuteen?"

"Seksuaalisuus voi tyydyttää vain ruumiin, mutta ei sielua, ei koskaan sielua, ihmisen itseä. Mutta minä kaipasin ykseyttä, jonka kokisin sielussani, itsessäni."

"En tiennyt, että tutkimusretkelläni tuonpuoleiseen maailmaan ihmisen alitajunnasta saattaa syöksyä kimppuuni tuntemattomia voimia villipetojen lailla, että harhapolut peittäisivät ja mielipuolisuuden kuilut vaanisivat minua tässä viidakossa. Ja apunani minulla oli vain pieni kirves, minun tavallinen ihmisjärkeni!"

"Asiat eivät sinänsä  ole pahoja; vain sillä on merkitystä, mitä sinä niistä ajattelet."


Kelly Turnerin tutkimat, parantuneet syöpäpotilaat olivat työstäneet itseään henkisesti ja tunne-elämän tasolla. Eräs tapa vaikuttaa tunteisiin näillä ihmisillä oli myönteisten tunteiden lisääminen tietoisesti. Samalla he vapauttivat kielteisiä, tukahdutettuja tunteita.

Tiedämme, että tunteita pidättävällä ihmisellä on muita heikompi verenkierto, hapentuotanto ja energian virtaus kehossa. Välillä ihmisen pitää saada itkeä. Jos kyyneleitä täytyy pidätellä, tunne jää kehoon haitaten immuunijärjestelmää. Toisinaan pitää saada huutaa tuska ulos.
"Mitä ilmaisevat puut ja koko luonto keväällä? - Elämää! Yhä uudestaan elämää! Kuolema ja elämä vaihtuvat ikuisessa kiertokulussa. Kuolema on vain elämän toinen puoli..."

"Mutta elämä ei lakkaa, vaan se pukeutuu jälleen uuteen kehoon ikuisen kiertokulun mukaan. Siten kaikki elämä etenee rytmeissä, niin taivaan kappaleiden kiertokulku kuin kaikkien elollisten olentojen hengitys ja sydämen syke."


Hapetamme itseämme silloin, kun olemme onnellisia, koska myös hengitämme syvemmin. Ajatukset ja tunteet vaikuttavat suoraan ja välittömästi immuunijärjestelmään.

Aurinko ei Suomessa aina paista, mutta ei kannata sen antaa haitata menoa. Onneksi on olemassa Healthy-Origins-Vitamin-D3-10-000-IU-360-Softgels.

Myönteiset tunteet esimerkiksi nauraessamme laittavat liikkeelle hyvänolon hormonien erittymisen: endorfiini, seratoniini ja oksitosiini vahvistavat samalla immuunijärjestelmää. Hyvänolon hormonien tiedetään lisäävän valkosolujen ja haitallisia aineita tuhoavien tappajasolujen määrää. Verenkierto ja hapen määrä lisääntyvät.


"Sellaista ei olekaan, sanoi se pieni tyttö, joka silloin olin. Kun nukun, en herättyäni myöskään tiedä, kuinka kauan olen nukkunut. Unessa ei ole aikaa, eikä kuolemassa. Sinä aikana, jonka olen ilman ruumista, asia on varmaan sama. On samantekevää, olenko pimeydessä - tyhjyydessä - viikon tai vuosituhannen. Minusta tuntuu kuitenkin siltä kuin olisin vastikään sulkenut silmäni täällä, kun avaan ne uudestaan siellä. Tyhjyydessä ei ole aikaa. Mutta että minä lakkaisin olemasta olemassa, se on mahdotonta!"


Kelly Turnerin tapaamille syövästä parantuneille henkilöille  merkitystä näytti olevan sillä, etteivät he olleet taistelutilassa syöpäänsä vastaan. He pyrkivät kohtaamaan pelon, jonka syöpä on aiheuttanut. He saattoivat puhua syövän puhdistamisesta ja käyttivät mielikuvia siitä. He poistivat syövän rauhallisesti ilman sotaa sitä vastaan.

Syöpää usein kohdellaan vihollisena, joka tulee ulkopuolelta. Lääketiedekin on olettanut, että syöpäsolu ei voi korjaantua, ja ainoa keino on tappaa se. Muutama viimeaikainen tutkimus kuitenkin osoittaa, että syöpäsolut voivat korjaantua ja muuttua takaisin normaaleiksi, toimiviksi soluiksi.


Lähteet: 
Haich Elisabeth, Vihkimys, Suomen Henkisen Kehityksen Liitto r.y. Helsinki, 1991
Luontaisterveys 7/2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti