torstai 5. tammikuuta 2017

Mikroannos DNA:ta kystisen fibroosin hoitoon





Kystinen fibroosi eli mukoviskidoosi on väistyvästi periytyvä aineenvaihduntasairaus, joka Suomessa on erittäin harvinainen. Kystisessä fibroosissa solukalvojen suolankuljetuksen vaurio aiheuttaa ongelmia useissa eri elimissä. Haiman vajaatoiminta kehittyy valtaosalle jo ennen syntymää ja ruuansulatusentsyymien puute johtaa ravintoaineiden imeytymishäiriöön sekä rasvaripuliin.

Hengitysteissä kloridierityksen estyminen ja natriumin imeytyminen sitkistyttävät liman. Poikkeava limaisuus aiheuttaa vähitellen keuhkoihin infektion ja tulehduksen pieniin ilmateihin ja limarauhasiin. Vähitellen keuhkoihin kehittyy kroonisia bakteerikantoja. Mukoviskidoosipotilaat ovat täynnä limaa, joka on paksua ja täynnä kuolleita valkosoluja, jotka tekevät limasta hyvin DNA-pitoisen.


Immunologista lähestymistapaa käyttäen voidaan nähdä, että jos keuhkot ovat hyvin paksun liman ja kuolleiden valkosolujen valloittamat, elimistö saattaa nostattaa immuunivasteen paksuuntunutta limaa vastaan, joka on täynnä ylimääräistä DNA:ta. Elimistö voi tulla allergian omaisesti yliherkäksi tälle paksulle limalle, josta se ei pääse eroon. 


Allergioihin käytetään siedätyshoitona pistoksina tai kielen alle laitettavina tippoina hyvin mietoa allergian aiheuttajaa. Samaa periaatetta noudattaen, koska limassa on niin runsaasti DNA:ta, on hyvin tuloksin testattu hoitaa kystistä fibroosia hyvin pienellä määrällä DNA:ta. Ei ole väliä mistä DNA on peräisin, koirasta, ankasta, ihmisestä vai kasvista. Ainoastaan kaksoisjuovaisuudella (? double-stranded) ja konsentraatiolla on merkitystä. Pieni koira, ihminen ja elefantti reagoivat samaan annokseen mikroannos-DNA:ta.


Lohesta peräisin olevaa mikroannos-DNA:ta on käytetty erittäin hyvin tuloksin myös keuhkoahtaumatautipotilailla. Se on tehokas myös kroonisesta nenän sivuontelotulehduksesta (kroonisesta sinuiitista) ja välikorvatulehduksesta kärsiville. Yksi tippa DNA.ta kielen alle neljä kertaa päivässä vastasyntyneille ja lapsille eikä antibiootteja ole tarvittu lainkaan.



Kystisessä fibroosissa paksu lima haittaa myös värekarvatoimintaa ja johtaa keuhkoputkien laajentumien kehittymiseen eli bronkiektasioihin. Ylähengitysteissä ilmenee toistuvia sivuontelotulehduksia ja myös nenäpolyypit ovat tavallisia. Mikroannos-DNA ei ainoastaan tehostanut kunnollista immuunitoimintaa, vaan se lisäsi myös värekarvatoimintaa, joka tavallaan lakaisee roskia ylöspäin, jolloin ne voidaan poistaa elimistöstä.

Kystisessä fibroosissa, kroonisessa keuhkoahtaumataudissa, astmassa ja välikorvantulehduksessa jonkinlainen tukkeuma / este edeltää inflammaatiota ja infektiota; ylimääräinen lima ja inflammaatio vetävät valkosolut alueelle. Valkosolujen yrittäessä eliminoida limaa ja mahdollisesti liman sisällä olevia patogeeneja, ne kuolevat ja jättävät jälkeensä paljon DNA:ta.


Yhteenvetona, tämä molekyyli on loistava turvotusta vähentävien ja nesteyttävien ominaisuuksiensa takia sitkeitä eritteitä ylä- ja alahengitysteissä aiheuttavissa taudeissa. Mikroannos-DNA auttaa hajottamaan ja ohentamaan limaa, parantaa värekarvatoimintaa, ja näyttää omaavan myös anti-allergisen vaikutuksen.


 






Lähteet:
http://www.harvinaiset.fi/diagnoosit/kystinen-fibroosi-0 
http://www.nutricology.com/infocus/201612_mindmeld.htm 
http://www.nutricology.com/infocus/201612_liketreatslike.htm 

1 kommentti:

  1. Vilpittömästi olin niin surullinen, kun aviomiehelläni todettiin Parkinsons-tauti 2 vuotta sitten, kun hän oli 49-vuotias. Hänellä oli ojennettu asento, vapina, oikea käsi ei liiku ja myös sykkivä tunne kehossaan. Hänet asetettiin Senemetiin 8 kuukaudeksi, minkä jälkeen Siferol otettiin käyttöön ja korvattiin Senemetillä. Tänä aikana hänelle diagnosoitiin myös dementia. Hän aloitti hallusinaatiot, menetti yhteyden todellisuuteen. Epäillään, että se oli lääkitystä, otin hänet pois Siferolilta (lääkärin tietämyksen mukaan) ja aloitin hänet tohtori Itohanilta tilaamallamme luonnollisella kasviperäisellä koostumuksella. Hänen oireensa heikkenivät täysin Dr Itohan HERBAL Formula- tai Parkinsons-taudin luonnollisen 3 viikon käytön aikana. yrttivalmiste. Hän on nyt melkein 51-vuotias ja pärjää hyvin, tauti on täysin käännetty! aviomieheni parani ja nyt aviomiehelläni ei ole Parkinsonsia, menin sairaalaan, joka sanoi, että Parkinsonille ei ole parannuskeinoa, ja ilmoitin heille aviomieheni paranemisesta ja he olivat yllättyneitä. ota yhteyttä tohtori Itohaniin myös muiden useiden sairauksien varalta ja saat neuvoja avioliittoasioiden hoitamiseen. Hän on hyvä mies
    Sähköposti greatcureman@gmail.com
    Whatsapp +2348152855846

    VastaaPoista