keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Nutrex Hawaii astaksantiini ja spiruliina

    Nutrex Hawaii   perustettiin Kailua-Konassa Havaijilla 1990. Perustaja tohtori Gerald Cysewski on maailmankuulu karotenoidien ja mikrolevien ekspertti. Mikrolevät eli planktonlevät ovat mikroskooppisen pieniä suolaisen- ja makeanveden vesistöissä eläviä leviä. Mikroleviin kuuluu suuri määrä erilaisia lähinnä yhteyttäviä ja suurimmaksi osaksi yksisouluisia eliöitä

Nutrex Hawaii yrityksen missiona on käyttää hyväkseen mikrolevien hyötyjä parantamaan terveyttä maailmanlaajuisesti. Nutrex Hawaii on ainut mikrolevänkasvatusfarmi, joka sijaitsee “BioSecure Zone” -vyöhykkeellä, jossa vahingollisten torjunta-aineiden ja geneettisesti muunneltujen organismien käyttö on kielletty. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Hawaiian Spirulina Pacifica and BioAstin Hawaiian Astaxanthin tuotteet on kasvatettu ilman vahingollisia tuholais- ja kasvinsuojelumyrkkyjä ja tuotteet eivät aiheuta maaeroosiota tai vesien saastumista. Nutrexin tuotteet ovat turvallisia ja puhtaita.


  Nutrex-Hawaii-Pure-Hawaiian-Spirulina-Pacifica-Nature-s-Multi-Vitamin-400-Tablets 

"Nutrexin Spiruliina on ainut  spiruliina, jonka kasvatusaltaaseen on lisätty syvää merivedettä, jonka vuoksi siinä on välttämättömiä hivenaineita ja kivennäisaineita. Myös Nutrexin huipputeknologinen Ocean Chill Drying™ kuivatussysteemi on omaa luokkaansa. Se eliminoi hapettumista ja karotenoidien, entsyymien ja muiden helposti muuttuvien ravintoaineiden vahingoittumista mitä tapahtuu tavallisissa kuivatustavoissa. Kaiken tämän vuoksi saan tuotteen, jossa on kaikki ravinteet tallella enkä tuhlaa rahojani tuotteeseen, jossa ei ole ravintolisällisesti mitään jäljellä."

"Pure Hawaiian Spirulina Pacifica on täynnä ravintoaineita ja sillä on useita terveyshyötyjä:

- Lisää energisyyttä
- Edistää vastustuskykyä
- Tukee sydän- ja verisuoniterveyttä
- Tukee silmien ja aivojen terveyttä
- Vähentää tulehdusta
- Parantaa ruuansulatusta
- Auttaa elimistöä puhdistumaan luonnollisesti"

"Nutrex Hawaiian Spirulina Pacifica auttoi minua selviämään allergisen nuhani kanssa ja paransi elämän laatuani."  Nutrex-Hawaii-BioAstin-Hawaiian-Astaxanthin-12-mg-50-Gel-Caps

"Käytän astaksantiinia kesällä pitkän aurinkojakson tullessa ja ennen pitkiä lentoja. Olen lukenut, että astaksantiini auttaa suojaamaan auringon UV-säteilyltä. Parina viime kesänä olen selvästi säästynyt auringossa palamiselta."

"BioAstin on yksi luonnon vahvimmista antioksidanteista ja on osoittanut useita hyötyjä ihmisillä tehdyissä kliinisissä kokeissa.

BioAstin astaksantiini:

- Tukee nivelien ja jänteiden terveyttä
- Tukee ihoa sen altistuessa auringolle ja UV-säteilylle
- Tukee silmien terveyttä
- Tukee tervettä ikääntymistä solujen terveyden kautta
- Tukee tervettä immuunipuolustusta
- Tukee sydän- ja verisuoniterveyttä
- Tukee elimistöä fyysisestä rasituksesta palautumisessa"


"Olen käyttänyt BioAstinia suunnilleen kaksi vuotta. BioAstin on luonnollista astaksantiinia safloriöljyssä sekä E-vitamiinia ja luteiinia paremman imeytymisen vuoksi. Tämä ihmeellinen ravintolisä ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia, gluteenia, laktoosia, tuholaisten torjunta-aineita, kasvinsuojeluaineita, BSE:tä. Olen myös huomannut postiivisia ihomuutoksia käytettyäni kaksi kuukautta 4 mg vahvuista astaksantiinia 2 kertaa päivässä. Myös näköni on parantunut, käytän nyt ohuempia silmälaseja."


Ruuan alkuperän haluamme yleensä tietää, mutta kuinka moni muistaa varmistaa ravintolisiensä alkuperän! Valitse täydellisin astaksantiini ja spiruliina, valitse Nutrex Hawaii.

Lähteet: https://fi.wikipedia.org/wiki/Mikrolev%C3%A4t 
https://www.facebook.com/iherb/?ref=page_internal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti