perjantai 1. syyskuuta 2017

iHerb tilauskuulumisia
Tilaukset ovat tulleet viime aikoina suhteellisen nopeasti. Viimeisimmän tilaukseni jouduin pitkästä aikaa tullaamaan. Ja tullaushan sujui todella kätevästi. Itse tulli-ilmoitus tehtiin kuten ennenkin, mutta sen jälkeen kone laski automaattisesti saman tien arvonlisäveron määrän ja sen sai maksaa heti. Eli enää ei joutunut odottelemaan, että joku virkailija ehtii ilmoituksen tarkistaa ja laskea maksettavan arvonlisäveron ja ilmoittaa siitä sitten sähköpostilla. Voi olla, että osa ilmoituksista menee virkailijoille tarkistettaviksi tai sitten ei. Aika näyttää. Harvoin tosiaan itse tullaamaan olen joutunut.

Otin eilen yhteyttä iHerbiin, kun en viimeisistä kahdesta tilauksestani ole saanut lainkaan 5 % Loyalty Creditiä. Sen saa kuulemma ainoastaan, kun maksaa tilauksensa luottokortilla. Itse käytin maksuissa Rewardseja. Käytäntö on ilmeisesti siis muuttunut, koska aina ennen olen Loyalty Creditit saanut. Oletteko muut huomanneet saman?

Maailma on niin monimutkainen, että tarvitsemme ihmisiä jotka pystyvät toimimaan puutteellisen tiedon varassa - ihmisiä, jotka eivät tarvitse kädestä kiinni pitämistä.

Vaikeita asioita ei kannata paeta, vaan ne pitää nostaa pöydälle ja käsitellä heti.
 

Useamman vuoden olen käyttänyt Deep Steep suihkugeelejä ja pitänyt niistä paljon. Nyt oli tuote kuitenkin muutettu paljon isompiin pulloihin ja koostumus oli myös vaihtunut. Päätin etsiä siis jonkun toisen suihkugeelin ja päädyin tilaamaan Andalou-Naturals-Shower-Gel-Citrus-Sunflower-Uplifti-251-ml. Itselläni on kerran ollut saman sarjan Mandariini-Vanilja suihkugeeli, josta pidin. Nyt oli kuitenkin helppo päätyä kokeilemaan uutta tuoksua, koska mandariini-vanilja oli tilaushetkellä loppu. En ole vielä avannut tuotetta, joten tuoksusta en osaa sanoa vielä mitään kommentteja.

Yksi jatkuvasti tilauslistallani oleva tuote on Earth-Circle-Organics-Raw-Organic-Chia-Seeds-340-g. Itseni ei juurikaan ole lähiaikoina tullut näitä syötyä, mutta koiralleni niitä laitan useamman kerran viikossa. Laitan 2 ruokalusikallista chian siemeniä turpoamaan veteen illalla ruokakippoon odottamaan aamua. Minulla on berninpaimenkoira, joka painaa 44 kg. Koirani on syönyt chian siemeniä muutaman vuoden eikä sitä ole sinä aikana tarvinnut käyttää kertaakaan anaalirauhasten tyhjennyksessä. Vaivaavat anaalirauhaset oli pääasiallinen syy miksi koiralleni chian siemeniä aloin aikoinaan antaa. Merkkiuskollisena olen pysynyt, vaikka on siellä varmasti muitakin hyviä vaihtoehtoja: Chian siemenet.

Taiteen avulla voimme ymmärtää, keitä olemme.

Taiteilijoilla on tässä ajassa oma erityinen roolinsa. He uskaltavat kyseenalaistaa totuttua ajattelua ja inspiroivat meitä muita.


 Tänään 1.9.2017 lähtien DHL joutuu suurimmaksi osaksi luopumaan itsetullauksen palvelumaksusta, joka oli alun alkaenkin ihan älytön. Nyt voi siis taas tilata painavia paketteja nopealla DHL Express postituksella. Lisätietoa aiheesta löytyy tästä.


Loppuun vielä shampoo, johon olen ollut todella tyytyväinen ja ostin lisää.

 Madre-Labs-Thickening-B-Complex-Biotin-Shampoo-No-Sulfates-Citrus-Squeeze-414-ml
  Parhaat konseptit kehitetään yhteistyössä kuluttajien kanssa. Pitää ymmärtää heidän tarpeitaan ja luoda tuotteita, jotka yllättävät heidät.


Löydä omat suosikkituotteesi iHerbistä ja hyödynnä alennuskoodia HUH943Kannusta tiimiäsi itse miettimään paras toteuttamistapa ja pyri antamaan heille riittävästi tilaa.Lähde: Kauppalehti Optio 13/2017 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti