maanantai 4. syyskuuta 2017

Enemmän vähemmällä
Riippumattomuus, itseilmaisu ja itsensä toteuttaminenItseilmaisu, henkilökohtainen hyvinvointi ja elämänlaatuJokaisen uuden ikäluokan arvomaailma on aina hieman vähemmän materialistinen kuin edellisen.

Tehokas alfalipoiinihappo kapseleina on mainio yhdiste siinä mielessä, että se pystyy pitämään C- ja E-vitamiinit pitempään toimintakykyisinä. Alfalipoiinihappo on sekä vesi- että rasvaliukoinen ja siksi se pystyy toimimaan elimistön kaikissa kudoksissa ja kun se vielä on on hyvin pieni molekyylikooltaan, se pystyy myös ylittämään aivojen veri-aivoesteen. Tämä on tärkeää, koska aivoissa on runsaasti suojausta kaipaavia rasvayhdisteitä ja myös energian tarve on suuri.

Alfalipoiinihappo on vitamiinien kaltainen aine, jolla on monipuolinen vaikutuskenttä ihmisen hyvinvoinnissa. Se muistuttaa erityisesti B-vitamiineja, joista monilla on rooli kehon energia-aineenvaihdunnassa ja hermoston toiminnassa.  Alfalipoiinihapon on todettu muun muassa lisäävän energiantuotantoa, suojaavan soluja hapetusstressiltä ja suojaavan ihoa vanhenemiselta. Alfalipoiinihapolla on myös merkittäviä vaikutuksia kroonisten rappeutumissairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Life Extension Super-R-Lipoic-Acid-240-mg on erittäin hyvin elimistön hyödynnettävissä oleva stabiili alfalipoiinihappovalmiste. Biologisesti aktiivinen R-lipoiinihappo natriumiin sidottuna on alfalipoiinihapon tehokkain muoto ja käytössä tässä Life Extensionin tuotteessa.

Alfalipoiinihapon eri muodot ovat R-lipoiinihappo  (R-ALA) ja S-lipoiinihappo (S-ALA). Luonnollinen R-muoto on moninkertaisesti tehokkaampi kuin S-muoto. Ravintolisissä käytetään yleisimmin R- ja S-isomeerin sekoitusta, jossa on vain 50 % luonnollista, tehokasta R-muotoa.


Myös Doctor's BESTiltä löytyy hyvä R-muotoinen alfalipoiinihappo eri vahvuisina vaihtoehtoina. 
 Ahneus on lähellä kohtuuttomuutta, mutta siinä missä kohtuuttomuus on määrän ylittämistä, ahneus on sisäistä tyytymättömyyttä siihen, mitä on käsillä tässä ja nyt.


Ihmisestä tulee kokonainen vasta, kun hän löytää oman tehtävänsä elämässään.


Juuri nyt kulttuurissamme kaivataan suuresti merkitystä ja sellaisia asioita, jotka yhdistävät meidät ympäröivään maailmaan ja muihin ihmisiin ja jotka todella ravitsevat sielua.

Frontier-Natural-Products-Certified-Organic-Ground-Turmeric-Root-Powder -kurkumaa kannattaa opetella käyttämään ruuanlaitossa. Kurkuman keltainen kurkumiini-pigmentti on nimittäin superterveellistä.

Kurkuma antaa väriä riisiin, pataruokiin ja leivonnaisiin. Samalla kurkuman kurkumiini ehkäisee Alzheimerin tautia ja syöpää. Keitot saavat kurkumasta täyteläisen värin ja lämpöisen  makuvivahteen. Samalla kurkuma käy nujertamaan matala-asteista tulehdusta, joka on nykypäivänä monien pitkäaikaissairauksien taustalla. Kurkuman maanläheinen maku sopii hyvin yhteen perunan, kukkakaalin ja juuresten kanssa. Mausta uunissa tai paistinpannulla kypsennetyt kasvikset siis immuunipuolustusta vahvistavalla kurkumalla, jolla on myös mielialaa kohentavia vaikutuksia.

Vahvistaaksesi kurkuman terveysvaikutuksia lisää ruokaan ripaus mustapippuria, jonka sisältämä piperiini moninkertaistaa kurkumiinin imeytymisen. Kurkumaa kannattaa käyttää 1-2 tl päivässä.

Kurkuman käyttö on tärkeä tukihoito kaikille mykoplasmapotilaille.Kurkuma voi auttaa hankaliin bakteeri- ja virustauteihin, sydänterveyteen, ihosairauksiin, niveltulehdukseen, aivojen hyvinvointiin, maksan terveyteen ja erilaisiin suolistovaivoihin.
Solgar-Full-Spectrum- Curcumin-60-Liquid-Extract-Softgels on hyvä vaihtoehto, jos haluaa saada kurkumiinin terveysedut kätevästi kapselista. Solgar Full Spectrum Curcumin -valmisteessa kurkumiinimolekyylit on ympäröity miselleillä, jonka ansiosta imeytyvyys on tehostunut huomattavasti. "Biomimeettiset" misellipartikkelit kestävät hyvin mahahappoja ja siirtyvät kokonaisina ohutsuolen imeytymispinnalle. Solgar Full Spectrum Curcumin imeytyy 185 kertaa paremmin ja 6,8 kertaa nopeammin kuin tavallinen kurkumiini. Solgarin kurkumiini säilyy veressä jopa 24 tuntia!

Jos et tyydy näin vähään, niin kerrotaan tuotteen toimintaperiaatteesta hieman tarkemmin.

Kurkumiini on pääasiallisin kurkuma-kasvin sisältämistä kurkuminoideista. Se on rasvahakuinen fenolien ryhmään kuuluva aine, jolla on tyypillinen voimakkaan keltainen kasvin juuresta peräisin oleva väri. Kurkumiini on kurkumakasvin biologisesti aiktiivisin ainesosa. Tutkimukset ovat osoittaneet sillä olevan lukuisia terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Tähän asti suurin ongelma kurkumiinin kohdalla on ollut sen huono imeytyminen. Kun tavallisia kurkumiinivalmisteita otetaan suun kautta, ei verenkiertoon ja elimistöön saada välttämättä riittäviä määriä kurkumiinia. Tavallisilla kurkumiinivalmisteilla on myös erittäin nopea aineenvaihdunta sekä maksassa että suoliston seinämässä, jonka vuoksi niitä joudutaan ottamaan suuria määriä useita kertoja päivässä. Lisäämällä kurkumiinivalmisteisiin esimerkiksi mustapippuriuutetta on imeytymistä saatu jonkin verran parantumaan, mutta ei merkittävästi.

Rasvaliukoisten aineiden imeytymisen tehostamiseksi on tärkeää kuljettaa ne oikeaan kohtaan ohutsuolen limakalvolla. Paras tapa on jäljitellä kehon omaa rasvojen imeytymisjärjestelmää, jossa rasvaliukoiset aineet ympäröidään miselleillä, pallomaisilla molekyyleillä. Misellien ulkopuoli on vesihakuinen ja sisäpuoli rasvahakuinen. Misellit muodostuvat suolistossa sappihapoista ja ne mahdollistavat rasva-liukoisten aineiden kuljetuksen vesi-liukoisessa suolistoympäristössä. Lisäksi misellien tulee olla tarpeeksi pieniä, jotta ne pystyvät kulkeutumaan ohutsuolen pienten solujen välistä elimistöön.

Kaikki yllä oleva on otettu huomioon Solgar-Full-Spectrum- Curcumin-60-Liquid-Extract-Softgels valmisteessa, joten voit luottaa kurkumiinin vaikutuksen olevan täysin uudella tasolla!


Lähteet:
Ritva Rajander-Juusti, Kohtuus kaikessa enemmän elämää vähemmällä, Minerva  Kustannus Oy, 2010
http://www.biomed.fi/tuotteet/vasymys-ja-voimattomuus/r-lipoiinihappo/
Wulff Marketta, Aivojen virkeyttä ja kehon ketteryyttä,TerveysTieto 5/17 
http://kuntoplus.fi/terveellinen-ravitsemus/superfood/miksi-kurkumaa-kannattaa-syoda 
http://www.raikasweb.com/tag/tulehdus
Lehto Timo, Full Spectrum kurkumiini - nivelille ja immuniteetille, TerveysTieto 5/17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti