tiistai 17. lokakuuta 2017

IHerbin menestystarina jatkuu kohtuullistamisen aikakaudellakin


"Nuorena sitä mietti, mistä tulee rahaa. Vanhempana tajuaa, että kun tekee asiakkaille hyviä juttuja, raha tulee miltei kuin itsestään heidän perässään."


NutraLife-L-Theanine-200-mg-60-Capsules 

Monet haluavat kohtuullistaa elämäänsä ja rauhoittua. Joidenkin kohtuullistajien on tarpeellista vähentää taloudellisia riippuvuuksia, esimerkiksi toiveenaan velaton elämä. Jotkut haluavat vähentää ympärillään olevan tavaran määrää mielenrauhan, säilytystilan, estetiikan tai muiden syiden vuoksi. L-teaniini on aminohappo, jota on vihreässä teessä. L-teaniinilla on jännistystä poistava ja rauhoittava vaikutus. Ei ihme, että sen suosio ravintolisänä kasvaa. 


 
 Niin kauan kun asioista löytää hauskat puolet, mahdollisuuksien ikkuna pysyy avoinna.

Kohtuullistamisessa voi kyseessä olla suuntautuminen kertakäyttökulttuurista vastuullisempaan kulutukseen, materialismista kohti henkisyyttä, rahataloudesta kohti lisääntyvää omavaraisuutta tai työkeskeisyydestä kohti perhekeskeisyyttä. Ennen kaikkea kyseessä on useimmiten siirtymä muiden ehdoilla elettävästä elämästä kohti omaehtoista elämää.


Planetary-Herbals-Amla-Superfruit-Rejuvenating-Antioxidant-500-mg-120-Tablets 

Kohtuullinen elämä tuo mukanaan aitoja valinnan mahdollisuuksia, rajattoman mahdollisuuden syventää ja laventaa omaa tapaansa elää. Ja jos joku valinta ei tunnukaan hyvältä, vaan alkaa viedä enemmän energiaa kuin mitä se antaa, on aina mahdollista palata vanhoihin tapoihin kokonaan tai joiltakin osin. Elämäntapana kohtuullistaminen on jokaiselle yksilöllinen prosessi, joka vie mukanaan kun siihen uskaltaa antautua. Amla-marjan uute on oikea super C-vitamiinin lähde ja käyttävät sitä monet onnistuneesti korkeiden kolesterolitasojen hoitoonkin.
 Epäonnistumista ei kannata pelätä vaan sitä, ettei uskalla yrittää. 


Muutokset nähdään liian usein peikkoina. Työ tarjoaa monille suurta tyydytystä ja isoja onnistumisen tunteita. Se muodostaa pohjan tunteelle omasta arvostamme ja tärkeydestämme ja vahvistaa itsetuntoa. Työ luo ja kehittää omaa identiteettiämme voimakkaasti ja kertoo paljon siitä, kuka olen ja mikä on paikkani maailmassa. 


Nature-s-Way-Fenugreek-Seed-610-mg-180-Veggie-Caps 

Kohtuullistamisessa ei niinkään ole kyse elämisestä vähemmällä, vaan eläminen tarkoituksellisemmin ja tasapainoisemmin, johon meillä kaikilla tuloistamme riippumatta on oikeus. Sarviapilan siemenkapselit ovat erinomainen apu verensokerin hallintaan ja imettäville äideille lisäämään maidoneritystä. 


  

Hyvät asiat voivat saada alkunsa positiivisesta aggressiosta, tunteesta, että tälle pitää tehdä jotain.


Työuupumuksen välttämiseksi on tärkeä kokea onnistumisia, tuntea työnsä tuottavan tunnustuksia sekä saada arvostusta työhön sijoitettujen voimavarojen vastineeksi. On selvää, että tulevaisuus ei tapahdu, vaan se tehdään. 


Doctor-s-Best-Fully-Active-B-Complex-30-Veggie-Caps 


Sen sijaan, että ihminen löytäisi oman arvonsa sellaisena kuin on, Luojan luomana, yksilöllisesti ainutlaatuisena ja korvaamattomana (human being), hän yrittää osoittaa arvonsa ja hakea hyväksyntää tekemällä ja suorittamalla (human doing). B-vitamiinilisä tukee aivojen ja keskushermoston toimintaa. Pakkotahtinen työ heikentää aivoterveyttämme kohtalokkain seurauksin. Otsalohkot ovat erittäin tärkeät ongelman ratkaisun, abstraktin ajattelun ja sosiaalisten vuorovaikutustaitojen näkökulmasta. Elimistö ei kykene tuottamaan B-vitamiineja itse, vaan joutuu turvautumaan ulkopuolisiin B-vitamiinin lähteisiin.  

Tärkeintä on tehdä juuri sitä, mitä itse haluaa tehdä, ja tehdä sitä sitten täysillä.


 
 Luovuus on mysteeri, jossa voi harjaantua.


Suvantovaiheita ja palautumisen mahdollisuuksia ei juuri enää ole missään ammatissa. Ajankäytössä ei voi olla liian pessimisti, sillä aikaa menee aina enemmän kuin on suunnitellut. Onneksi ihminen on tehty ponnistelemaan. Menestys ja nautinto tulevat sitä kautta.


Nature-s-Way-Gotu-Kola-Herb-475-mg-180-Capsules 

Onnelliset ihmiset tekevät sellaisia asioita, joista he nauttivat. He auttavat läheisiään ja muita ihmisiä. Onnelliset ihmiset pitävät huolta terveydestään. He hakevat rauhaa ja lohtua hengellisyydestä, ja heillä on ainakin yksi läheinen ihmissuhde. Onnelliset ihmiset käyttävät gotukolaa, joka on ylivertainen yrtti hermojärjestelmällemme. Gotukola muun muassa parantaa muistia ja ajattelun terävyyttä. On todettu, että rikkaissa maissa onnellisuus on riippumaton tuloista, sillä ihmiset tottuvat nopeasti lisääntyneeseen vaurauteen ja samalla heidän onnellisuusodotuksensa kasvavat. Onnellisempi elämä löytyy työajan lyhentämisestä ja laadukkaasta vapaa-ajasta, kiireettömyydestä.

Toimitusjohtajan tehtävä on huolehtia siitä, että päätöksiä syntyy. Niitä ei tarvitse tehdä itse.


Onni ei löydy tavaroista tai siitä, mitä omistaa. Siivousalan ammattilaisten mukaan ylimääräisestä rojusta eroon hankkiutuminen vähentää usein kotitöitä jopa 40 prosenttia. Onnellisuus on matka, jolla vaaditaan paljon pieniä askelia, kuten positiivista suhtautumista asioihin, huumorintajua, kannustavaa palautetta, ruumiin ja mielen nautintoja. Kaikkia näitä on löydettävissä ainakin jossain määrin useimpien meidän elämästä, jos vain huomaamme mahdollisuudet ja onnistumme karsimaan pois onnellisuusvarkaita, kuten masennusta, pelkoa, vihaa, katkeruutta tai sokeutta omalle toiminnallemme.


Doctor-s-Best-NAC-Detox-Regulators-60-Veggie-Caps 

Ravintolisätuotteita kehitettäessä on tärkeää osata asettua asiakkaan asemaan ja elää mielessään koko ajan asiakkaan elämää. Sinulla on valta valita, joten valitse. Yritä erottaa toisistaan pienet jäkättävät pirut, jotka saattavat vallata kaiken aikasi, ja suuremmat, hiljaisemmat henget, jotka voivat tehdä kuluvat tunnit rikkaammiksi. Toimiva solun puolustus edellyttää riittävää määrää seleeniä ja glutationia. Glutationi poistaa myrkkyjä ja puhdistaa elimistöä. NAC:n muodossa asetyylikysteiini lisää tehokkaasti elimistön glutationitasoja. Hyvät asiat kasautuvat kohtuullisesti eläville.

Kun kalentereista karsitaan tarpeettomat, vastenmieliset tai muille kuuluvat asiat, tapahtuu ajan ihme. Aika virtaa hitaammin, levollisemmin, jopa viipyillen. Jotain jää tietenkin tekemättä, mutta jotakin uutta tulee tilalle; uudistuminen vaatii luopumista olemassa olevasta. Yllättäen huomaat ajan ihmeen vaikuttavan itseesi: hitaammin pääset pitemmälle, näet uusia asioita, kykenet näkemään tarkemmin. 

Siinä vaiheessa, kun ihminen ymmärtää pysähtyä kuuntelemaan itseään, alkaa elämään kehittyä sellainen tasapaino, jossa työelämä on vain yhtenä osana. Muita keskeisiä osia ovat esimerkiksi perhe, harrastukset, ystävät ja oma aika. Ne ovat nimenomaan asioita, jotka kantavat työn yli.

Hiljaisuus on matka kohti yksinkertaisuutta ja mutkattomuutta. Siksi se auttaa selvittämään, mikä elämässä on oleellista ja merkityksellistä, mikä taas pintakuohua. Hiljaisuus on oman, monta kertaa kadoksissa olevan minän löytämistä.
 


   


Lähteet:
Ritva Rajander-Juusti, Kohtuus kaikessa enemmän elämää vähemmällä, Minerva kustannus Oy, 2010
Kauppalehti Optio 15/2017  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti