keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Tohtori Tolosen jyrisemiä totuuksia voista ja statiineistaKYLLÄ VOILLE

Silmien ja umpieritysjärjestelmän terveydelle välttämätöntä A-vitamiinia hyvin imeytyvässä muodossa.

Tulehdusta lievittävää E-vitamiinia, joka nopeuttaa haavojen paranemista, edistää ihon terveyttä, tehostaa immuniteettia ja saattaa suojata mm. diabetekselta, sepelvaltimotaudilta ja Alzheimerin taudilta.

Runsaasti seleeniä sekä beetakaroteenia ja muita antioksidantteja suojaamaan kehoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Suoliston terveyttä tukevaa voihappoa.

Konjugoitua linolihappoa eli CLA:ta, joka torjuu syöpää, edistää lihaskasvua ja parantaa vastustuskykyä.

Runsaasti kilpirauhasen terveydelle välttämätöntä jodia.

Lauriinihappoa, joka rohkaisee kehon immuunijärjestelmää torjumaan hiivoja ja muita taudinaiheuttajia.

Fosfolipidi lesitiiniä suojaamaan soluja hapettumiselta ja edistämään kolesteroliaineenvaihduntaa.

D-vitamiinia auttamaan kehoa imemään kalsiumia, mikä pitää luut vahvoina ja alentaa osteoporoosin ja sepelvaltimotaudin riskiä.

Veren hyytymistä ja luuterveyttä edistävää K-vitamiinia.Maitotuotteiden tyydyttynyt rasva saattaa jopa suojata 2-tyypin diabetekselta. Tyydytetty maaeläinrasva ei aiheuta valtimo- ja sydäntauteja. Tyydytetty rasva ei hapetu. Rasva ja ns. paha LDL-kolesteroli on verisuonille haitallista vain hapettuneessa ja sokeristuneessaan muodossa.


EI STATIINEILLE

Vähentävät tutkitusti seerumin ubikinonin pitoisuutta.

Lisäävät Parkinsonin taudin riskiä.

Itä-Suomen yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan statiinien käyttö lisää diabeteksen riskiä jopa 46 prosenttia.

Statiinit ovat myrkkyä sydämelle aiheuttaen mm. sydänlihasrappeumaa.


Statiinit voivat lisätä äkillisen haimatulehduksen riskiä. Voivat aiheuttaa myös lihassairauden nimeltään autoimmuunimyopatia, jolle tunnusomaista on lihassolujen nekroosi eli kuolio.

KOLESTEROLI

Kananmunien keltuaisten sisältämä kolesteroli ei tuki valtimoita.

Valtimotautien aiheuttaja ei ole kolesteroli sellaisena kuin sitä nykyään verestä mitataan, vaan hiljainen krooninen, matala-asteinen tulehdus ja valtimon seinämien kalkkiutuminen.


VALTIMOTAUTEJA pitävät yllä ja pahentavat hapettunut LDL (ox-LDL), sokeroitunut LDL (AGE-LDL), alipoproteiinit, triglyseridit, vapaat radikaalit sekä D-vitamiini ja omega-3-rasvahappojen puute, jotka vaurioittavat solunsisäisiä mitokondrioita ja valtimoiden sisäseinämän endoteelia. Vaikka tyydytetty maaeläinrasva voi suurentaa seerumin LDL-kolesterolin pitoisuutta, se vähentää LDL-kolesterolihiukkasten määrää, mikä on tärkeämpi riskimittari kuin perinteinen LDL-kolesteroli.


MATALA-ASTEISEN TULEHDUKSEN yhtenä pahimmista riskitekijöistä pidetään runsasta nopeasti sokeroituvien hiilihydraattien syömistä, kuten sokerin ja valkojauhojen runsasta käyttöä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös päivän iHerb-tarjoukset.  Lähde: Reetta Reinman, Syökää voita, se on luonnon oma tuote!, Kauppa Suomi viikko 38/2017

6 kommenttia:

 1. Hei! Tilasin iherbistä kaksi 36€ pakettia , kummassakin 14% tuotteita. Kumpikin paketti jäi tulliin ja tein tulliselvitykset. Jouduin maksamaan kummastakin noin 6€ veroja.

  Muutaman euron sain rewardseja,niin siksi piti maksaa verot?

  Tiitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiitu! Ikävä, että ottivat molemmat pakettisi tullin kautta. Aina kun arvonlisäveroa tulee yli 5 euroa, joutuu sen maksamaan, sikäli kuin paketti menee tullattavaksi. Rewardseilla maksettu summa otetaan aina huomioon paketin arvoa laskettaessa. Esim. tilausta maksettu 35 e luottokortilla ja 3 e rewardseilla, menee arvonlisäveroa 38 eurosta 14% eli 5,32 e.

   Poista
  2. Tuleeko nämä rewardsid joka kuukausi käyttöön?

   En ole koodia jakanut missään ja joku nähnyt koodin , kun olen kirjoittanut tuote arvosteluja.

   Tiitu

   Poista
  3. Onnittelut rewardseista! Kyllä, joka kuukausi tulee rewardseja käyttöön, jos joku käyttää koodia eikä palauta pakettiaan. Rewardsit vapautuvat käyttöön vajaassa kuukaudessa.

   Poista
  4. Kiitos! Kesällä oli se jossa tilauksessa maksettiin verot,niin pakettia ei tarvinnut tullata täällä suomessa. Tuleekohan vielä takaisin?

   Tiitu

   Poista
  5. Toivotaan, että All-inclusive shipping tulisi takaisin. Suomen viranomaiset taisivat alkaa hankaliksi. IHerb tekee varmasti kaikkensa saadakseen tilanteen selvitettyä. Itse en kerinnyt edes testata shippausta.

   Poista