perjantai 11. tammikuuta 2019

Karpalo hytisevän kauniisiin talven keleihin



Onko sinulla yli kuusikymmentä vuotta täyttäneitä vanhempia? Heidän elämänsä tuntuu olevan pelkkiä lääkärikäyntejä ja ruokarajoituksia. Jouluvalmistelut ovat onneksi jo kauaksi jäänyttä elämää näin tammikuussa.
 




Karpalouute onnistuu monessa asiassa kummastuttamaan ja toimimaan hyvin, sillä se sisältää hapetusstressiä ja tulehdusta vaimentavia yhdisteitä; joiden ansiosta se ehkäisee ja jarruttaa useimpia kroonisia sairauksia, kuten sydän- ja verisuonitauteja, hammasmätää (kariesta) ja jopa syöpää. Karpalokapselit voivat ehkäistä jopa sädehoidon haittoja eturauhassyövässä. Karpalouute ehkäisee ruokatorven syöpääkin.


Kuka ei voisi olla pitämättä noista ominaisuuksista? Pyöräyttele vain silmiäsi, mutta karpalouutetta ei tarvitse jonossa tuntikausia seisoskellen hankkia, vaan sen saat uskomattoman helposti tilattua suoraan kotiisi.




Alatko jo innostua?

Karpalouute ei anna ehkä samaa lämpöä kuin hyvä ystävä kietaissessaan käsivartensa ympärillesi, mutta on siinä puolensa silloin, kun elämä on välillä aika paskamaista. Karpalossa vain on jotakin. Ihmiset tuntevat olonsa hyväksi sitä käyttäessään ja alkavat osoittaa innostustaan.


Karpalouute on vakiinnuttanut asemansa naisten toistuvien virtsatietulehdusten ehkäisyssä ja  täydentävänä hoitona. Lakkaa siis rypemästä itsesäälissä ja anna vienon hymyn levitä hitaasti huulillesi. Karpalo raikastaa virtsan tuoksua ja lievittää virtsanpidätyskyvyttömyyttä eli inkontinenssia. Tieteellisissä tutkimuksissa hoitoa on jatkettu yleensä puoli vuotta, jolloin on saatu hyvä vaikutus. Karpalouute on tehokasta ja hyvin siedettyä myös lasten uusiutuvissa virtsatieinfektioissa.





Jos silmäsi eivät ole vielä eloisammat kuin kertaakaan kesän jälkeen, niin saanko suositella kuumaa kylpyä, kanakeittoa ja vuorenvarmasti mieltä piristävää köllöttelyhetkeä lämmin berni kainalossa.


Sinun ei tarvitse roikkua kenenkään talvitakin liepeissä. Karpalouute kiskoo sinut turvaan. Se on nimittäin tehokas myös sydän-ja verisuonitautien ehkäisyssä ja hoidossa, koska se estää LDL-kolesterolin hapettumisen.


Silmänräpäyksessä tuloksia ei kannata odottaa kuin saduissa. Leikinlaskua karpalon hyödyt eivät kuitenkaan ole.


Tutkimusten mukaan riittävä karpalouuteannos on 300-400 mg kahdesti päivässä, mikä vastaa 0,25-0,5 dl karpalomehua. Karpalomehu tulisi juoda sokeroimattona. Tämän vuoksi pitkäaikaisessa käytössä kapselit ja tabletít ovat miellyttävämpiä käyttää.


Juuri nyt saat 15 prosentin ekstra-alennuksen tilatessasi kaksi Solgarin ikimuistoista karpalouutepurkkia. Kannattaa sankarillisesti vastustaa kelloon vilkaisemista ja toimia heti.


Solgar-Natural-Cranberry-with-Vitamin-C-60-Vegetable-Capsules


 


"Kiitos", hän sanoo, ja hänen huulillaan on epävärma hymy, kun hän suikkaa suukon poskelleni.






Lähteet:
http://www.tritolonen.fi/artikkelit/68-karpalo 
Josie Silver, Ole minun, Kustannusosakeyhtiö Otava 2018




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti