keskiviikko 28. toukokuuta 2014

IHANA MONIPUOLINEN MAROKON "IHMEÖLJY"


Kuivan ihon pelastus, Arganöljy

Marokon erämaassa kasvavien "Elämän Puiden" arganpuiden hedelmien siemenistä saadaan "Nestemäistä Kultaa" arganöljyä. Tämä Marokon kauan pidetty salaisuus monipuolinen "Elämän Öljy" sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Arganöljy on uskomattoman kosteuttava ja ravitseva. Öljy auttaa saavuttamaan ihon pH tasapainon, edistää solujen uusiutumista vähentäen ryppyjä ja juonteita sekä aknea ja atooppista ihottumaa.

Arganöljyllä on uskomaton kosteusvaikutus ihoon ja hiuksiin. Arganöljyn sisältämät välttämättömät rasvahapot kosteuttavat ja pehmentävät kuivaa ja karkeaa ihoa jopa Shea- eli karitevoita paremmin. Now Foods-Organic-Argan-Oil imeytyy hyvin tehden ihostasi sileämmän ja kosteutetun samalla korjaten ja suojaten ihoa. Öljy sekoittuu hyvin muihin kosteusvoiteisiin, joten voit käyttää sitä nykyisen ihonhoitosarjasi kosteusvoiteen ohessa. Halutessasi voit myös korvata yövoiteesi arganöljyllä.

Arganöljyllä on leikkausarpia parantava vaikutus. Ei enää leikkausarven punoitusta, kiristyksen tunnetta, kutinaa. Sivele öljyä päivittäin leikkausarven päälle ja huomaa arven pienenevän pikkuhiljaa. Kokeile arganöljyä myös vähentämään raskausarpia. Myös vesirokon arpiin kannattaa hieroa tätä "Ihmeöljyä".Now Foods-Organic-Argan-Oil on loistava tuote psoriasiksesta ja ihottumasta kärsiville henkilöille. Öljy on erinomainen myös aknesta ja finneistä kärsiville. Arganöljyn säännöllinen käyttö nimittäin normalisoi talirauhasen tuotannon. Nyt tuli loppu aikuisten aknekärsimyksille.

Arganöljyä kannattaa hieroa käsien, kyynärpäiden ja jalkapohjien kovettumiin ja antaa vaikuttaa yön yli. Aamulla kovat ihokerrokset ovat paljon pehmeämmät ja ovat helposti poistettavissa. Öljy ravitsee ja hoitaa hyvin myös kynsinauhoja.

Kokeile arganöljyä myös hoitoaineen sijasta lisäämään hiustesi elastisuutta. Öljy sopii kaikille hiustyypeille. Hiero pari tippaa arganöljyä käsiisi hiustenpesun jälkeen ja hiero öljyä päänahkaan ravitsemaan hiuspohjaa. Hiero myös pieni määrä öljyä suoraan latvoihin. Levitä öljy lyhyisiin hiuksiin muutamaksi minuutiksi ja anna vaikuttaa ennen huuhtelemista. Pitkiin, paksuihin ja kuiviin hiuksiin öljyn voi jättää noin puoleksi tunniksi ennen huuhtomista. Hiuksistasi tulee silkkisen pehmeät. Ei enää kutisevaa, kuivaa päänahkaa.

 Now Foods-Organic-Argan-Oil on voittaja! Ei enää pelkoa talven aikanaan mukanaan tuomasta ihon kuivumisongelmasta :) Arganöljyä kannattaa ehdottomasti laittaa iholle auringon aiheuttamaan punoitukseen ja palamisen aiheuttamaan ihon kosketusherkkyyteen ja hilseilyyn sekä tietysti Suomen kesään kuuluviin hyttysen puremiin!

Now Foods-Organic-Argan-Oil Marokon Nestemäinen Kulta aina apunasi, niin talvella kuin kesälläkin!


ALENNUSKOODILLA HUH943 SAAT AINA ALENNUSTA ENSIMMÄISESTÄ IHERB-TILAUKSESTASI TILASITPA SITTEN MITÄ TAHANSA.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti