sunnuntai 21. joulukuuta 2014

IHERB ALENNUSKOODI 2016 JA IHERB postikuluista ja tilaamisesta

Tiedot päivitetty 2016 vuodelle!

Sullekans-blogi alkaa olla kahden vuoden ikäinen. IHerb-alennuskoodi HUH943 toimii myös vuonna 2016 kuten tähänkin asti. KAIKKI UUDET iHerb asiakkaat saavat koodilla HUH943 alennusta ensimmäisestä tilauksestaan. Tästä linkistä saat iHerb-alennuskoodin HUH943 automaattisesti tilaukseesi

IHerb tilaukset kannattaa tehdä suoraan euroissa, mikä onnistuu osoitteessa http://eu.iherb.com/ ja yllä olevassa linkissä myös. Vaikka iHerbissä alennukset määräytyvät dollareiden mukaan, laskee kone automaattisesti sinulle kuuluvat alennukset, vaikka tilaatkin euroissa ja säästät siten hieman valuutanvaihtokurssikuluja, jotka pankkikorttiyhtiösi muuten veisi.

IHerb-alennuskoodilla HUH943 saamasi alennus on kaiken kokoisissa tilauksissa $5 ja yleensä yli $40 tilauksissa lisäksi ilmainen Airmail postitus! Jokaisesta tilauksesta, myös ensimmäisestä ja tilauksen hinnasta riippumatta, kertyy lisäksi Loyalty Credit Program kanta-asiakasbonusta 10 % tilauksen tuotteiden hinnasta. Postikulusta ei kerry bonusta. Bonus ilmaantuu iHerb-tilillesi käytettäväksi seuraavaan tilaukseesi, sen jälkeen kun tekemäsi tilaus on postitettu. Bonus on käytettävä 60 vuorokauden sisällä.



Airmail postitustapa on nykyään $4. Airmail Premium on hitaampi ja seuranta ei Suomeen tilattaessa toimi, koska Postissa ei ole seurantaa maksikirjeille. Suosittelen kevyisiin tilauksiin siis Airmailia. Painavat tilaukset on tehtävä DHL-postituksella. Eli älä ihmettele, jos jossain vaiheessa Airmail häviää valikosta, kun lisäät tuotteita ostoskoriisi, olet tällöin ylittänyt postitustavan painorajan, 1814 g. (päivitetty 6.11.2015)




Onnistuneita iHerb-tilauksia toivottaen myös SINULLE ja myös vuonna 2016
 IHerb-koodi HUH943

3 kommenttia:

  1. entä ne tullausmaksut? minun pakettini maksaa yli 40e, tarkalleen 60e. ja painaa n.1,5kg. tuleeko siitä sit jotain tullausmaksuja?

    VastaaPoista
  2. Tilasin yhteensä 67e maksavan paketin, se painaa melkein 4kg. Saa nähdä jääkö tulliin.

    VastaaPoista
  3. Todennäköistä on, että joudut maksamaan arvonlisäveron, mutta ei se maailma siihen kaadu :) IHerb on vertaansa vailla oleva kauppapaikka. Vai mitä?

    VastaaPoista