maanantai 6. heinäkuuta 2015

Vettä, lämpöä ja iHerb tuotekokemuksia


Tulihan se lämpöaalto käväisemään Suomessakin. Aina täytyisi muistaa juoda riittävästi vettä, mutta erityisesti lämpimällä kannattaa vesipullo, lasinen sellainen pitää aina käden ulottuvilla. Vettä juomalla pysyt viileänä myös paahteessa. Vedellä on nimittäin elintärkeä tehtävä ruumiin lämpötilan säätelemisessä.

Lämmönsäätelyn avulla keho suojaa kehon ydinlämpötilaa. Tätä varten keho tuottaa hikeä. Hien haihtuminen iholta viilentää kehoa. Ja koska 66 % ihmisen kehosta on vettä, sinun on juotava riittävästi vettä hikoilun kautta poistuneen veden korvaamiseksi. Kehon normaali lämpötila on 36,1–37 celsiusastetta ja se voidaan säilyttää riittävän nesteensaannin avulla.

Kehollasi on entistä enemmän töitä kehon viilentämisessä kesän aikana. Jos olet fyysisesti aktiivinen – kuntoilet kuumana päivänä tai istut kokouksissa asiakkaiden kanssa – vaarana on nestehukka, jos et muista juoda. Et hikoile riittävästi, tunnet olosi kuumaksi ja saatat väsyä tavallista nopeammin.

Euroopan elintarviketurvallisuusviraston suositusten mukaan aikuisen pitäisi juoda noin kaksi litraa vettä päivittäin saadakseen riittävästi nestettä. Jos ruokavaliosi on tasapainoinen, saat osan tästä nestemäärästä ruoasta – jopa 20 % päivittäisestä tarpeesta. Vaikka suositus siis on kaksi litraa, kohtuullinen määrä päivittäisestä nesteensaannista hoituu tavallisen ruokavalion kautta. Silti on hyvä kiinnittää huomiota lieviin nestehukkaoireisiin päivän aikana. Tavallisia oireita ovat jano ja mahdollisesti lievä päänsärky. Kun kiinnität huomiota varhaisiin oireisiin ja tasapainotat päivittäistä juomista sen mukaan, pidät huolta riittävästä nesteensaannista ja ylläpidät oikean lämmönsäätelytason.

lähde: Amagram online newsletter 6.7.2015
Hikoillaan, hikoillaan, hyvä niin. Hieltä ei kuitenkaan ole kiva haista. Onneksi iHerbistä löytyy kunnon alumiinittomat deodorantit. Itse olen nyt tämän viimeisimmän helleviikon kokeillut juuri sopivasti tullutta Hugo-Naturals-Dual-Action-Deodorant-Sea-Fennel-Passionflower stikkiä ja ollut tuotteeseen erittäin tyytyväinen. Tuoksu on mielestäni kiva ja enemmän naisille  kuin miehille sopiva. Samalta valmistajalta löytyy myös hajustamaton Hugo-Debra-Naturals-Deodorant-Dual-Action-Unscented ja lime - bergamotti tuoksuinen stikki Hugo-Naturals-Dual-Action-Deodorant-Mexican-Lime-Bergamot.

Aurinkorasvaa on taas tullut leviteltyä ja tänään lähtee tilaukseen uusi Devita-Solar-Body-Moisturizer-SPF-30-210-ml. Tätä käytin viime vuonna jopa kasvoille, vaikka se ei ole siihen suunniteltu, mutta pidin siitä. Devita-Solar-Protective-Moisturizer-SPF-30-75-ml olisi varta vasten kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja. Varmaan todella hyvä luonnonmukainen aurinkorasva kasvoille, kun ihastuin jo ihan vartalotuotteeseenkin.

DeVitan aurinkorasva on erittäin hyvin levittyvä ja kevyt koostumukseltaan. Miinuksena on, että vedessä puljauksesta tykkääville siitä ei ole suojaksi, koska se ei ole lainkaan vedenpitävä. Rasva jättää käsiin valkoista, kun sen on levittänyt iholle, mutta tämä lähtee todella helposti pois ihan vedellä huuhtelemalla. Muuten en koe aurinkorasvan jättävän ihoa valkoiseksi. Eihän se nyt silloin olisi käynyt kasvoille käytettäväksi lainkaan! Taipeissa voi kuitenkin huomata olevan aurinkorasvaa, kun tarkkaan katsoo. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!

DeVitaa minulla oli jäljellä vain muistoja verestämään, joten viikko mentiin toisen luonnonmukaisen aurinkorasvan suojaamana. Hyvin toimiva oli myös Aubrey-Organics-Natural-Sun-Sunscreen-SPF-30-Green-Tea-118-ml. Tuote ei jätä ihoa valkoiseksi, vaan antaa sille ennemminkin hienoisen ruskean vivahteen. Tämäkin tuote on hyvin levittyvä kunhan sitä laittaa maltilla eli ei heti läjäytä isoa kasaa iholle, vaan laittaa pienen alueen kerrallaan. Tuote todellakin on vedenkestävä eikä lähde täysin käsistäkään pois levityksen jälkeen, kun käy kädet pesemässä saippualla. Hyvä fysikaalinen aurinkorasva, josta tykkään vielä enemmän kuin Aubreyn hajustamattomasta aurinkorasvasta SPF30, joka ei ole enää saatavillakaan. Green Tea versiossa en kyllä huomaa mitään tuoksua normaali aurinkorasvan tuoksun lisäksi. Tällä hetkellä saatavana on erittäin vedenkestävä, 80 minuuttia Aubrey-Organics-Natural-Sun-SPF-26-Unscented-Suncreen-118-ml. Aubreyn vartaloaurinkorasvaa en kasvoille lähtisi käyttämään, liian raskas ja rasvaisen oloinen koostumus.

Kuumalla tulee käytyä suihkussa ehkä useammin kuin muuten, joten luonnonmukainen suihkugeeli on hyvä olla olemassa. Deep-Steep/Body-Wash-Shower-Gel -tuotteesta löytyy useaa eri tuoksua olevaa vaihtoehtoa. Itselläni on Passion Fruit - Guava -tuoksu, joka on ihan ok. Kokeilen siis varmaankin myös muita tuoksuja jatkossa. Olen kuitenkin ollut tuotteeseen tyytyväinen ja voin sitä suositella myös sinulle. Reilun kokoinen, hyvin toimiva suihkugeeli simppelisti sanottuna.
Löysin tai siis onnistuin valitsemaan tilaukseeni hyvän luonnonmukaisen hiusten hoitoaineen. Tuote toimii eli selvittää vaivatta pitkät hiukseni. Tuoksu on ok, aika täyteläinen. Kyseessä on Desert-Essence-Conditioner-Italian-Red-Grape-237-ml eli reilun kokoinen tämäkin. Amerikassahan kaikki on suurta. Olisin tilannut nyt viimeksi saman sarjan shampoon, mutta jätin tilaamatta, kun Desert Essence shampoissa oli kaikissa katsomissani sodium coco sulfaattia. Eli shampoo tulee olemaan Andalou-Naturalsilta.

Hetken mietin onko vielä muita tuotteita, joista pitäisi kertoa käyttäjäkokemus lyhykäisesti. Onhan niitä tietysti, kun olen aika laiska tuotekokemuksista kirjoittamaan. Enemmän paneudun aina itselleni uusiin tuotteisiin. Andalou-Naturals-Enlighten-Serum-Turmeric-C-Brightening-32-ml seerumikin alkaa olla pian loppumaisillaan, joten on jo korkea aika kirjoittaa siitä pari sanaa. Olen ollut seerumiin erittäin tyytyväinen. Hintaan nähden tämä seerumi pärjää erittäin hyvin monin kertaisesti kalliimmille kosmetologi merkeillekin. Seerumi on koostumukseltaan kevyt, olisiko maitomainen oikea termi tälle? Ei siis geelimäinen seerumi. Tätä seerumia voi huoletta laittaa myös nenälle eikä se aiheuta kiiltoa, vaan pääsee korjaamaan nenän pigmenttiä. Iso plussa tästä!

Andalou-Naturals-Illuminating-Toner-Clementine-C-Brightening-178-ml kasvovedestä kirjoitin jutun heti sen tilattuani, mutta nyt minulla on jo ihan omakohtaista kokemustakin kertoa. Olen ollut myös tähän tuotteeseen todella tyytyväinen. Ensimmäisellä kerralla sain kasvovettä kylläkin silmiini, kun en ollut tottunut sumutettavassa muodossa olevaan kasvoveteen. Suihkutin kasvovettä siis reilusti kasvoilleni ja avasin silmät ja mitäpä muutakaan vesi tekee kuin valuu alaspäin ja suoraan silmiin. No kraanavesi hoiti onneksi tämän huolimattomuuden eikä suurempaa vahinkoa aiheutunut. Nykyään siis pari suihkaisua kasvoille, jonka jälkeen pyyhkäisy vanulapulla. Sitten toisto toisaalle kasvoihin ja lopulta kaulalle. Ihanan raikas kasvovesi, jossa suhteellisen mieto, raikas tuoksu. Tätä kasvovettä on ihana suihkuttaa kasvoille kesken päivän ennen kuin lisää aurinkorasvaa ja tallilta tultua. Ja olen minä virkistänyt kasvojani tällä kasvovedellä keskellä yötäkin, kun on kuumuus vaivannut.

Sain ostettua Andaloun kasvoveden jälkeen myös näköjään tälläkin hetkellä loppu olevan kasvoveden Now-Foods-Solutions-Purifying-Toner-Vitamin-C-Acai-Berry-237-ml. Tämä kasvovesi tuntuu ihan toimivalta, mutta tuoksu on pikkuisen tunkkainen tai raskas, varsinkin Andaloun kasvoveteen verrattuna. Now Foodsin kasvovesi on ihan normaali vanulapulla levitettävä kasvovesi. Itse tuskin ostan tätä lisää, mutta ei tuote huono ole.
Toivotaan, että kesän lämmöstä saadaan taas jossain vaiheessa nauttia lisää. Siihen asti onnistuneita iHerb-tilauksia ja olen erittäin kiitollinen kaikille iHerb-koodia HUH943 käyttäville kuten aina. KIITOS KIITOS. Iso kiitos kuuluu teille rakkaat lukijat, siis juuri SINULLE.

Tänään tuli taas iHerb-paketti postilaatikkoon. Tilaukset tulevat nykyään lähes nakutettuna viikossa entisen kahden viikon sijaan. Kiitos tästä iHerbille ja kaikille paketin käsittelijöille ja posteille reitin varrella.

MUKAVAA KESÄN JATKOA! toivoo iHerb alennuskoodi HUH943


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti