perjantai 24. heinäkuuta 2015

Hammasharja poikineen

 
"Jokaisen on tärkeää löytää edes yksi asia, jossa tuntee onnistuvansa."
 
 
 
RADIUS on onnistunut hyvin hammasharjojen valmistuksessa.
 
RADIUS-hammasharjat ovat kestäviä, pehmeitä ja isoja, toisin sanoen luontoa, hampaita ja ikeniä säästäviä.
 
Yleensä hammasharjat aiheuttavat pestessä painetta 100 g, kaikki RADIUS-hammasharjat alle 100 g. Pehmeät, hyvin pyöristetyt nailonharjakset ja suuri koko pienentävät hampaisiin ja ikeniin kohdistuvaa painetta. RADIUS-hammasharjoissa harjasten kulmaus on kohdennettu oikein ikeniin nähden.
 
Kaikki alkoi vuonna 1982. Kaksi arkkitehtikaverusta Kevin ja James istuivat Tortolan saarella Karibialla ja halusivat tehdä enemmän. He halusivat vaikuttaa ihmisten jokapäiväiseen elämään ja tehdä siitä parempaa. Syntyi RADIUS Original -hammasharja, joka vielä tänä päivänäkin on suosituin aikuisten hammasharja tarjoten hellän hieronnan ikenille, hellävaraisen puhdistuksen hampaille ja virkistävän, raikkaan puhtauden tunteen käyttäjälleen.
 
RADIUS Original -hammasharja oli aivan erilainen kuin muut markkinoilla olevat hammasharjat. Hyvin hienoja harjaksia oli 5500 kpl, 4 kertaa enemmän kuin Oral B -hammasharjassa ja paksuudet olivat 2/3 Oral B:n harjaksista. RADIUS Original oli saatavana sekä oikeakätisen versiona että vasenkätisen versiona. Ja oletko tullut ajatelleeksi, että ennen hammasharjojen harjasosa oli suorakulmainen, mutta nykyään ne ovat soikeita. RADIUS Original oli ensimmäinen hammasharja, joka toi markkinoille soikean, ovaalin harjasosan 1982 ja muut valmistajat seurasivat perässä pikkuhiljaa vuoteen 1992 mennessä.
 
Vuonna 1984 RADIUS-hammasharja voitti suunnittelupalkinnon omalaatuisesta muodostaan. Ja kyllähän RADIUS-hammasharjat vielä tänä päivänäkin edustavat aivan omanlaistansa designia. 1988 RADIUS osti omat valmistustilat ja alkoi hallita koko valmistusprosessia ja kohtaloaan itse. 1988 syntyivät myös ensimmäiset RADIUS Scuba -hammasharjat, jotka olivat nekin aikaansa edellä kädensijan ollessa joustavasta, liukumattomasta kumimateriaalista, jota tänä päivänä käytetään 80 prosentissa hammasharjoja.
 
RADIUS Scuba -hammasharja on suunniteltu henkilöille, jotka helposti käyttävät liikaa voimaa hampaiden pesemiseen. Tällaisessa tapauksessa hammasharja taipuu, jolloin tiedät harjaavasi hampaitasi liian kovakouraisesti.
RADIUS Original -hammasharjoissa käsiosa on selluloosa-propionaatti muovia, joka on puuperäistä luonnollista muovia. Muodoltaan Scuba- ja Original-hammasharjat ovat samanlaisia.
RADIUS-hammasharjoissa harjaksissa käytetään kasviperäistä nailonia.
 
 
RADIUS-hammasharjan harjasosa näyttää kieltämättä isolta, ja sitähän se onkin, mutta hyvin perustellusti. 99 % hammasharjaa käyttävistä tykkäävät nimenomaan eniten suuresta koosta, joten annetaanpa ennakkoluulojen olla ja kokeillaan rohkeasti!!!
 
 
 
RADIUS Source -hammasharjat: pese hampaasi ja puhdista luontoa samanaikaisesti. Uudelleenkäytettävästä käsiosasta on 50 % tehty kierrätetystä muovista ja 50 % kierrätetyistä luonnonkuiduista. RADIUS Source -harjasosa on kooltaan pienempi kuin Original ja Scuba-harjoissa, mutta siinä on silti 4500 pehmeää, ohutta, petrolista vapaata luonnonnylonharjasta. Myös vaihtopäämahdollisuus löytyy ja säästää luontoa 93 % verrattuna kokonaisen uuden hammasharjan ostamiseen nähden. Harjasta löytyy eri pehmoisia versioita: SS supersoft, S soft (pehmeä), M Medium. Myös  pelkkiä vaihtopäitä saa iHerbistä.
 
RADIUS Pure-Baby on turvallinen 8000 ultrapehmeästä harjaksesta oleva hammasharja 6-18 kuukautta vanhoille lapsille. Ja kun lapsi kasvaa otetaan seuraavaksi käyttöön RADIUS Totz raikkaissa väreissä. Kaikki RADIUS tuotteissa olevat väriaineet ovat Euroopan lainsäädännön mukaisia. Kolmivuotiaalla käsi on jo kasvanut isommaksi, mutta suu ja hampaat ovat edelleen pienet, joten on aika ottaa käyttöön RADIUS Totz-Plus -hammasharja. Tämäkin hammasharja on BPA (bisfenoli A) -vapaa tietenkin kuten laadukkaan hammasharjan tulee olla. Myöskään ftalaatteja, petrolia eikä lateksia näissä harjaksissa ei ole.
 
Kuusivuotiaasta eteenpäin siirrytäänkin sitten RADIUS Kidz -hammasharjan kautta mahdollisesti jossain vaiheessa aikuisten kokoon. RADIUS Kidz on yli 6-vuotiaille lapsille suunniteltu hammasharja, jota myös monet pienen leuan omaavat aikuiset käyttävät.
 
Hampaat pestään joka päivä toivottavasti kaksi kertaa, joten kyllä James ja Kevin todellakin muuttivat maailmaa ja vaikuttivat ihmisten jokapäiväiseen elämään. Myös iHerb vaikuttaa omalta osaltaan miljoonien ihmisten jokapäiväiseen elämään tarjoamalla loistavan valikoiman, edulliset hinnat ja toimivan palvelukokonaisuuden postituksineen lähes joka kolkkaan maailmassa.
 
Kiitos James. Kiitos Kevin. Kiitos iHerb ja kiitos tämänhetkinen RADIUS-tiimi. Kiitos myös kaikille iHerb-koodia HUH943 iHerb-ostoksillaan käyttäville!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti