maanantai 7. syyskuuta 2015

Kosteutta joka ihotyypille


Iho kuivuu, kun ihosta lähtee kosteutta pois. Myös rasvainen iho kuivuu, kun siitä poistuu kosteutta. Kesällä ihon kuivumista aiheuttivat aurinko, liian vähä juominen ja ilmastointi. Ja talven tullen ihon kuivuminen usein vain lisääntyy pakkasten ja kylmän tuulen saapuessa. Kuivunut iho johtuu liian vähästä vedestä ihossa, ei liian vähästä öljystä. Ihon kuivumista aiheuttavat ympäröivät tekijät, mahdolliset lääkkeet kuten kortikosteroidit ja retinoidit, ja jopa stressi. Erilaiset ihottumat itsessään ovat ihoa kuivattavia. Lisäksi ikä tuo mukanaan hormonimuutoksia, jotka vähentävät ihon kykyä sitoa kosteutta, jolloin ihon kuivuminen usein lisääntyy.

Kuiva iho on eri asia kuin kuivunut iho. Kuiva iho on ihotyyppi, jossa ei ole tarpeeksi lipidejä tai öljyjä. Kuiva iho johtuu geneettisistä tekijöistä, mutta sitä voi helpottaa kosteuttamalla ja hoitamalla ihoa oikeanlaisilla tuotteilla.

Kuivunut iho menettää kimmoisuutensa, elinvoimaisen terveen ulkonäkönsä, iho tuntuu kireältä ja juonteet, jotka johtuvat veden puutteesta tulevat esille. Meikinpoistoaineiden tulisi olla hellävaraisia, etteivät ne turhaan rasita kuivunutta ihoa lisää. Ja liian korkean pH:n omaavat saippuat eivät ole sopivia iholle. Myöskään liian rajuja kuorintavoiteita ja -sieniä ei kannata käyttää ylenmäärin. Tärkeää on muistaa käyttää vuodenaikaan sopivaa aurinkosuojakerrointa ja kosteuttavaa voidetta joka päivä.


Normaalille ja sekaiholle hyviä kosteusvoiteita ovat kirkastavat:

Andalou-Naturals-Renewal-Cream-Probiotic-C-Brightening-50-ml kirkastava päivävoide, jonka probiootit parantavat ihosi mikroflooraa tehden ihostasi vastustuskykyisen ja raikkaan.

Andalou-Naturals-Luminous-Night-Cream-Purple-Carrot-C-50-ml erittäin riittoisa ja mukava yövoide. Olen itse käyttänyt tätä nyt pari kuukautta ja ollut oikein tyytyväinen.

Kosteusvoiteen alle voi halutessaan laittaa "maitomaista" Andalou-Naturals-Enlighten-Serum-Turmeric-C-Brightening-32-ml seerumia. Itse olen tykännyt tästä seerumista, joka ei tee ihoa kiiltäväksi.


Aktiiviselle ja rasvaiselle iholle hyviä kosteusvoiteita ovat:

Andalou-Naturals-Oil-Free-Moisturizer-Acai-White-Tea-Clarifying-62-ml kevyttä kosteutusta tarvitsevan ihon päivävoide, joka on hieman geelimäinen ja edesauttaa mattapinnan pysymistä.

Andalou-Naturals-Beta-Hydroxy-Complex-Recovery-Cream-Clarifying-50-ml on valintasi yövoiteeksi, kun haluat ahkerasti kirkastavan, huokosia supistavan, bakteereita nappaavan ja öljytasapainostava huolehtivan voiteen.

Andalou-Naturals-Pure-Pore-Serum-Willow-Bark-32-ml rasvaiselle iholle suunniteltu salisyylihappoa sisältävä seerumi kosteusvoiteen alle laitettavaksi.


Herkälle ja kuivalle iholle hyviä kosteusvoiteita ovat:

Andalou-Naturals-Beautiful-Day-Cream-1000-Roses-Sensitive-50-ml takaa hyvän alun päivällesi, satiinin pehmeä ruusuntuoksuinen päivävoide herkälle iholle.

Andalou-Naturals-Heavenly-Night-Cream-1000-Roses-Sensitive-50-ml samettinen yövoide ravitsemaan ihoasi yön tunteina.

Andalou-Naturals-Absolute-Serum-1000-Roses-Sensitive-30-ml kukkavoimaa seerumin muodossa kosteusvoiteen alle.


Kuivalle ja hyvin kuivalle sekä ikääntyvälle iholle hyviä kosteusvoiteita ovat:

Andalou-Naturals-Lift-Firm-Cream-Hyaluronic-DMAE-50-ml päivittäin käytettävä kosteuttava ja kohottava hyaluronihappoa sisältävä voide.

Andalou-Naturals-Perfecting-Cream-Super-Goji-Peptide-Age-Defying-50-ml ylellinen päivävoide tarjoamaan ihosi tarvitsemia kollageenin ja elastiinin rakennuspalikoita pysyäksesi nuorekkaan näköisenä.

Andalou-Naturals-Night-Repair-Cream-Resveratrol-Q10-Age-Defying-50-ml voiteen antioksidantit tekevät työtään mm. ryppyjen ja juonteiden estämiseksi sinun nukkuessasi syvää rauhallista unta.

Andalou-Naturals-Revitalize-Serum-Age-Defying-32-ml "ihme pullossa" -seerumi kosteusvoiteen alle levitettäväksi toimii syvällä soluissa korjaamassa iän mukanaan tuomia vaurioita. Tuloksena tasainen ihonsävy, terve hehku ja vähemmän ryppyjä ja juonteita.


Hyvinvoiva iho vaan tuntuu niin paljon paremmalta. Kiitos Andalou Naturals!

                                                                                                                  IHerb-alennuskoodi HUH943Ei kommentteja:

Lähetä kommentti