keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Muutama sana tunteista, mielestä, ajatuksista ja iHerb-tuotteita
Vain hetkeen pysähtyminen ja läsnä oleminen mahdollistavat omien tunteiden rehellisen kohtaamisen.

Lapset ansaitsevat saada tuntea kokonaisvaltaista läsnäoloa. Tällä tarkoitan 100 % läsnäoloa eli jätä puhelimesi esim. autoon tai sulje siitä kokonaan virta. Yli kaksivuotiaat ansaitsevat saada myös yhden Nordic-Naturals-Nordic-Omega-3-Gummy-Fish-Tangerine-Treats-30-Fish-Shaped-Gummies "omegakolmeherkun" päivässä.

Mikäli olet omaksunut tietyn tunnetilan, aivot mielellään palaavat siihen uudestaan ja uudestaan.

Carlson-Labs-Vitamin-K2-5-mg-60-Capsules ei välttämättä auta suoranaisesti säilyttämään positiivista tunnetilaa, mutta MK-4 K2-vitamiinimuodon on todettu vähentävän sydänkohtaukseen kuolemisen riskiä huomattavasti (51 % 4600 hollantilaisella miehellä tehdyssä tutkimuksessa). Ja jos tämä ei ollut tarpeeksi positiivinen uutinen, niin muista syistä kuoleminen väheni 26 %. K2-vitamiini on muuten erinomainen murtumia ehkäisevä suoja vanhuksille jo yksinään, saati sitten yhdessä D-vitamiinin kanssa. Ja D-vitamiinin luustoa suojaava vaikutushan tehostuu olennaisesti yhdessä K2-vitamiinin kanssa. Ja sopiva tuotehan on Thorne-Research-Vitamin-D-K2-30-ml. Tämä tuote on suositeltu muuten myös eritoten hampaiden reikiintymistä estämään ja parantamaan jo syntyneitä reikiäkin.

Yksityiskohtia sen enempää läpikäymättä todettakoon vain, että K2-vitamiinin saanti voi olla puuttuva linkki terveydessämme ja edesauttaa monen nykyaikaisen sairauden puhkeamista. K2-vitamiini kertyy aivoihin. Syytä tähän ei tiedetä, mutta joku tärkeä tehtävä sillä tietenkin on siellä. Perheesi ansaitsee saada kokea parhaan, positiivisen läsnäolosi, joten pidäpä huoli myös riittävästä K2-vitamiinin saannista ja positiivisesta suhtautumisesta asioihin.
Tunteiden piilottaminen ja paketointi on mielelle ja keholle hyvin stressaavaa ja kuluttavaa.

Kuivat huulet jos mitkä voivat olla ärsyttävät. Onneksi vielä on aikaa varautua talven tuloon ja tilata Mode-De-Vie-Karite-Lips-Shea-Butter-Vanilla-Lip-Balm-4,25 g ajoissa.


Muista, että elämän ei pidä olla pelkkää tekemistä vaan myös olemista.

Ihanaa, saa vain olla. Oleminen on mukavaa, kun on kunnossa. Myrkyt pois elimistöstä Yerba-Prima-Great-Plains-Bentonite-Detox-473-ml tuotteen avulla ja elämä maistuu. Sitten vain mietit mitä, ja miten haluat ajatella ja suhtautua eri tilanteisiin. Näin ajatukset lähtevät toteuttamaan itse itseään.

Parantavia savia, mukaan lukien yllä mainittu ei tule päästää yhteyteen metallien kanssa, muuten niiden teho heikkenee. Sekoita tuotetta tarvittaessa muovilusikalla. Parhaan tuloksen saamiseksi ei kannata ruokailla tuntiin, ennen ja jälkeen tuotteen käyttämistä eikä ottaa muita lisäravinteita tai lääkkeitä pariin tuntiin.Alitajunnasta kumpuaviin tunteisiin voi vaikuttaa ikään kuin valitsemalla omia ajatuksiaan. Hyvin pieni osa ihmisen ajatuksista on totta ja faktaa; pääosin ne pohjautuvat omiin uskomuksiin ja oletuksiin.

Mieli tekee hanakasti yleistyksiä ja pyrkii hahmottamaan asioita erilaisten kategorioiden ja yleistysten kautta.

Ota siitä sitten selvää.Lähteet:
 http://wholehealthsource.blogspot.fi/2008/06/vitamin-k2-menatetrenone-mk-4.html

http://wellnessmama.com/5915/benefits-of-bentonite-clay/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti