tiistai 27. lokakuuta 2015

PuhdistusmaitoMaineen luomiseen menee vuosikymmeniä, mutta menettämisen voi tehdä viidessä minuutissa.


Puhdistusmaito sopii usein hyvin kuivalle ja/tai herkälle iholle sekä ikääntyneelle iholle kasvojen puhdistamiseen. Puhdistusmaitoa ei aina ole välttämätöntä huuhdella vedellä pois, kostealla kankaalla tai vanulapulla pyyhkiminen voi riittää.


Beauty-Without-Cruelty-Facial-Cleanser-Extra-Gentle-Cleansing-Milk-250-ml

Kuivalle ja ikääntyneelle iholle 100% vegaani, parabeeniton puhdistusmaito.
 
 
Luottamus perustuu tekoihin, ei sanoihin. Teot luovat maineen.

 

Kuivalle ja herkälle iholle sopiva hajustamaton puhdistusmaito.


Luottamuksella on suora taloudellinen arvo.


AnneMarie-Borlind-ZZ-Sensitive-Cleansing-Milk-150-ml

Herkän ihon puhdistusmaito, jossa ei ole hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.


Se miten tuemme toisiamme vaikeitten tunteiden noustessa ja sallimme toistemme myös kriiseillä ja purkaa tunteita, kertoo sen miten kestävällä perustalla ihmissuhde pohjimmiltaan on. Kun toisella nousee vaikeita tunteita pintaan, pitäisi pystyä siirtämään fokus itsen ulkopuolelle, olla hetken toista varten olemassa. Erityisen tärkeää olisi välttää oma suojautuminen ja vastareagointi kumppanin ilmaistessa tunteita, vaikka kokisi toisen negatiiviset tunteet arvosteluna.Erinomaisen hyvät käyttäjäkommentit saanut ihohuokosia tukkimaton, gluteeniton, ftalaatiton, parabeeniton, sulfaatiton, kermamainen puhdistusaine kuivalle ja herkälle iholle. Erinomainen puhdistusaine myös finneihin taipuvaiselle herkälle iholle.


Toisen tunteiden tulee olla ok, vaikkei itse kokisikaan samoin vastaavassa tilanteessa.

Jotta tunteet uskaltavat näyttäytyä ja vanhat traumat voivat parantua, pitää vallita oikeanlainen ilmapiiri - kiireetön, salliva, hellä, hoivaava, empaattinen ilman sääliä, kuunteleva, ei omia vastauksia tyrkyttävä.

Kumppanilta tai itseltään ei kannata vaatia yli-ihmisyyttä, joka ei saisi koskaan ilmentää negatiivisuutta. Kumppani on usein valittu elämään juuri siitä syystä, että nousevia hankalia tunteita ja asioita päästäisiin työstämään.
 
 
 
Lähteet: Savolainen Suvi, Mitä on olla rakentavasti toisen tunteellisena tukena parisuhteessa?, Sateenkaarisanomat numero 35, syys-talvi 2015
Viisas raha, 8/2015

16 kommenttia:

 1. Hei! Minkä aikaa yleensä säilyy avattuna tuo theyersin kasvovesi ja Aubrey organics herkän ihon kasvojen puhdistusaine?

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos kysymyksestäsi. Olin reissussa siksi näin hidas reagointi. Katsotaan saanko selvyyttä asiaan. Palaan siis asiaan.

  VastaaPoista
 3. Thayers vastasi tiedusteluun nopeasti ja seuraavanlaisesti: "Our products are all natural and do not expire. Do not expose to extreme heat or cold, keep in room temperature."Eli kasvoveden ei pitäisi mennä pilalle, vaikka se kestäisi käytössäsi pitkäänkin, kunhan sen säilyttää kohtuullisissa oloissa eli normaali huoneen lämmössä, eikä altista kasvovettä äärimäisen kuumalle tai kylmälle.

  VastaaPoista
 4. Vihdoinkin selvisi Aubrey-kysymykseen vastaus. Aubrey Organics tuotteet olisi hyvä käyttää vuoden sisällä avaamisesta. Jos tuote altistuu hetkittäin äärimmäisille lämpötiloille, voi sen olomuoto muuttua, mutta tämä ei vaikuta tuotteen laatuun. Tällaisissa tapauksissa voi yrittää ravistamalla tai jääkaappiin laittamalla saada olomuodon takaisin säännöllisemmäksi. Tuotteet eivät kuitenkaan saisi joutua pitkiksi ajoiksi aurinkoon ja/tai kuumuuteen, koska tällöin tapahtuu hapettumista, joka huonontaa tuotteen laatua.

  VastaaPoista
 5. Hei! Tilasin Acure organics Sensitive-facial-cleanser-fragrance-free-118-ml.

  Tykkään kovasti. Ei ärsytä ollenkaan herkkää ihoa.

  Tilaan seuraavaksi saman sarjan hajusteettoman 24h kosteusvoiteen, silmänympärysvoiteen ja kasvonaamion

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet löytänyt mieluisan tuotteen. Itsekin olen tykännyt tästä samaisesta puhdistusmaidosta!

   Poista
 6. Hei!

  Kumpaa näistä gelatiinijauheista kannattaa tilata ja mitä eroa näillä on?

  Kuulemma hiukset kasvaa paremmin ja kynnet vahvistuu.


  Great Lakes Gelatin Co., Beef Hide Gelatin, Collagen Joint Care, Unflavored, 16 oz (454 g)

  Great Lakes Gelatin Co., Collagen Hydrolysate, Beef, 16 oz (454 g)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos paljon kysymyksestä. Kirjoitin blogitekstin aiheesta. Collagen Hydrolysate olisi helppokäyttöisempi, joten suosittelen tilaamaan sitä. Molemmilla tuotteilla on kuitenkin täysin samat hyödyt!

   Poista
  2. Hei! Tilaan Great Lakes Gelatin Co., Collagen Hydrolysate, Beef, 16 oz (454 g)

   Onko iherbissä myynnissä mustaherukansiemenöljykapseleita tai nesteenä?

   Poista
 7. Heippa! Näyttää löytyvän mustaherukansiemenöljyä http://eu.iherb.com/black-currant-blackcurrant/?rcode=HUH943
  Hyvä, kun kysyit. Tämä on ollut itsellänikin mielessä jossain vaiheessa, mutta unohtunut sitten tutkia asia. Kirjoittelen aiheesta kunhan ehdin.

  VastaaPoista
 8. Luin jostain että nuo mustaherukanöljykapselit alentaisivat kolesteroli arvoja.

  Katsoin kotimaisia tuotteita mutta en saanut selvää minkä verran yksi kapseli sisältää mustaherunsiemenöljyä.

  Iherbissä taitavat mainita montako milligrammaa kapselissa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHerbissä tosiaan ilmoittavat jo tuotteen nimessä montako milligrammaa mustaherukansiemenöljyä kapselissa on, esim. 500 mg tai 1000 mg. Oleellista taitaa olla paljonko GLA:ta gammalinoleenihappoa tuotteesta saa. Tämä tosin on sidottu juuri tuohon öljyn määrään. Laitoin taas valmistajille vähän lisätarkennuskysymyksiä tuotteista, niin menee jonkin aikaa saada juttu julkaistua.

   Poista
  2. Tilasin näitä Now Foods, Black Currant Oil, Double Strength, 1000 mg, 100 Softgels jossa viimeinen käyttöaika helmikuu 2016.
   Tohtiikohan käyttää maaliskuun loppuun asti?

   Poista
  3. Itse tilasin kanssa niitä reilusti. Eli aion kyllä kevään mennä niillä. Ajattelin alussa käyttää 2 kapselia päivässä ja sitten siirtyä yhteen kapseliin.

   Poista
 9. Hei ! Noissa Iho Omega mustaherukansiemenöljykapseleissa yhdessä kapselissa on mustaherukansiemenöljyä 500mg kapseli. Kysyin valmistajalta.

  Edullisemmaksi tulee tilata tuolta iherbistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos tästä tiedosta. Varmasti kiinnostaa muitakin. Laitoin mustaherukansiemenöljy-jutun esille. Päivitän sitä sitten, kun alkaa kuulua vastauksia.

   Poista