lauantai 7. marraskuuta 2015

Viisaudenhampaiden poisto

Onneksi on olemassa Boiron-Single-Remedies-Arnica-Montana-30C. Olen varma, että tämä nimenomainen arnika pelasti minut eilen. Aamulla kello 7.30 otin kaksi pientä raetta kielen alle sulamaan ja lähdin sitten hammaslääkäriin. Oli tullut päivä, jolloin minulta poistettiin ensimmäisen kerran viisaudenhampaita, oikealta puolelta ylhäältä ja alhaalta. Klo 8.05 sain hammaslääkäriltä puudutuksen jälkeen nieltäväksi särkylääkkeen ja penisilliinitabletin. Klo 8.30 kaikki oli onneksi jo ohi, ainakin teknisesti. Kaksi ei-tervetullutta hammasta köyhempänä lähdin autolle ja otin heti yhden arnika-rakeen sulamaan kielen alle.

Sitten kotiin odottamaan sitä paljon kuultua jomotusta ja särkyä. Mutta ei sitä tullut. Otin arnikaa päivän aikana vielä kaksi kertaa lisää enkä tarvinnut särkylääkettä lainkaan. Kasvot ovat oikealta puolelta edelleen jonkin verran turvoksissa, mutta muuten olo on oikein hyvä.

Arnica Montana on homeopaattinen ensiapulääke, joka kaikilla olisi hyvä olla kotonaan. Sitä otetaan aina mahdollisimman pian tapaturman tai haaverin sattuessa. Vaikutusalueena ovat erityisesti mustelmat, revähdykset, hammaslääkärissä käynnit, psyykkiset ja fyysiset traumat, turvotukset. Boironin arnika on helppo ottaa suoraan suuhun koskematta siihen sormin, mikä ei ole suositeltavaa. Purkista saa helposti vain yhdenkin rakeen otettua. Homeopatiassa annostus ei ole niin nokonuukaa, oleellista on ottaa oikeaa lääkeainetta. Tapaturmissa aluksi voi ottaa hyvinkin tiheästi muutaman annoksen ja sitten tarpeen mukaan lisää.

Luultavasti tätä Boiron-Single-Remedies-Arnica-Montana-30C ei Suomeen saisi periaatteessa tilata kuten ei muitakaan homeopaattisia aineita.
Toinen hyvä asia ottaa tähän hampaan poisto-operaatioon liittyen on itse asiassa Enzymedica-SerraGold-High-Activity-Serrapeptase serrapeptaasi, jota käytän jatkuvasti muutenkin yhden kapselin 2-3 kertaa vuorokaudessa. Serrapeptaasin käyttökohteisiin nimittäin kuuluvat myös mustelmat ja leikkauksesta toipuminen. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että serrapeptaasi on hyödyllinen mm. vammojen aiheuttamissa turvotuksissa.Tänään hain uusimman iHerb-tilaukseni postista, kun paketti ei ollut mahtunut postilaatikkoon. Tällä kertaa sieltä tuli monenlaista terveellistä luomunaposteltavaa kuten cashew pähkinöitä ja luomusupermarjoja. Näitä pääsen kuitenkin maistelemaan vasta vähän myöhemmin toivuttuani vielä hetken eilisestä viisaudenhampaiden poistohommasta.

Navitas-Naturals-Organic-Cashew-Nuts-227-g

Navitas-Naturals-Organic-Trail-Mix-3-Berry-Cacao-Nib-Cashew-113-g

Navitas-Naturals-Trail-Mix-Antioxidant-Superfood-113-g

Navitas-Naturals-Organic-Raw-Chia-Seeds-454-g


Tuli sieltä kuitenkin myös jotakin, jota pääsin heti testaamaan suihkussa nimittäin herkän ihon puhdistusmaito.

Acure-Organics-Sensitive-Facial-Cleanser-Fragrance-Free-118-ml Tuoksu ei todellakaan ole hurmaava tai millään lailla ihana. Tuote on periaatteessa tuoksuton, mutta ainahan valmistusaineet joltain tuoksuvat. Suhteellisen mieto tuoksu, josta en pitänyt, mutta se häviää kyllä nopeasti. Pesin kasvojani nimittäin oikein ajan kanssa testimielessä. Tuote vaikuttaa miedolta kuten pitää ollakin, kun kyseessä on herkälle iholle sopiva tuote. Kasvot olivat pesun jälkeen oikein pehmeän tuntuiset.

Luulen, että puhdistusmaito on hyvä kuten on jo useamman kuukauden käytössäni ollut Acure-Organics-Brightening-Facial-Scrub-118-ml kuorinta-aine, joka sekään ei ole mikään ihanuudessaan voittavien sarjassa pärjäävä tuote, mutta toimivuudessa kylläkin.

Tilauksessa tuli vielä Andalou-Naturals-Renewal-Cream-Probiotic-C-Brightening-12-ml voide, jota testaan vasta myöhemmin.

Lähteet: Life mainos marraskuu 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti