maanantai 23. marraskuuta 2015

Ei ole kyllä hyvänmakuista


Influenssakausi alkaa taas kohta, joten tilasin viimeksi dropit valmiiksi. Ja nyt on kolme kertaa maistettu karvasta tehojuomaa.


Flunssan tai heikon, sairautta enteilevän olon ensioireisiin suunniteltu immuunipuolustusta tukeva jauhe, joka sekoitetaan lasilliseen vettä. Ensimmäisellä kerralla laitoin jauheen haaleaan veteen ja  join alas reippaasti. Ihan ok. Ei missään nimessä hyvää, mutta pystyy juomaan. Toisella kerralla jauhe lämpimään veteen ja sekaan lisäksi luomu-mansikkamehutiivistettä. Ihan ok, kun söi samalla leivän. Mansikkamehutiiviste ei juurikaan makua muuttanut. Nyt viimeisimmällä kerralla jauhe lämpimään veteen ja reilusti sokeria lisäksi. Ei missään nimessä hyvää. Sokeri ei makua parantanut lainkaan, joten en suosittele sitä turhaan lisäämään.

Tuote ei ole hyvänmakuinen, mutta koostumukseltaan varmasti asiansa ajava ja luonnonmukainen, makeuttamaton valinta. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi tarpeen mukaan eikä onneksi jatkuvasti. Flunssan oireiden tuntuessa 1 jauhepussi 3 kertaa päivässä viiden päivän ajan on suositus.

"Akuutti puolustus" on tehty happamista / kirpeistä hedelmistä ja karvaista kasviksista, jotka herättävät immuunipuolustuksesi toimintaan. "Akuutti puolustus" ei sisällä lisättyä sokeria, makeutusaineita, aromeja tai säilöntäaineita. Ei ole siis mikään ihme, ettei tämä hyvältä maistu. Suomessa käytetään flunssan oireisiin usein mustaherukkamehua ja sen joukkoon tämän jauheen maku kyllä varmasti sopii. Mutta ei kannata odottaa hyvää makuelämystä. Pararaneminen varmaan kuitenkin se pääasia, jos tätä tuotetta tarvitsee.

Kannattaa tilata  MegaFood-Acute-Defense-To-Go-with-Black-Elderberry-Echinacea-Vitamin-C-15-Packets-2,6-g-Each valmiiksi jo nyt hyvissä ajoin. Influenssasairastamisen huippu osuu yleensä tammi-helmikuulle ja ensi oireiden tuntuessa on jo liian myöhäistä laittaa tilausta vasta menemään. Itse tilasin heti saman tien kaksi pakkausta.

Muutenkin kannattaa viimeistään nyt aloittaa talven sairauksien ennaltaehkäisy nukkumalla riittävästi, olemalla tupakoimatta sekä käyttämällä runsaasti kasviksia, marjoja ja hedelmiä ruokavaliossaan. Ja kädet pestään tietysti kauppareissujen jälkeen ja muutenkin säännöllisesti lämpimällä vedellä ja hyvällä saippualla. Ja muistetaan vielä laittaa nenäliina suun eteen aivastettaessa, niin eiköhän olla jo aika hyvällä mallilla flunssan välttämisessä.
Toinen tuote, joka ei vaan ole hyvänmakuinen, ei sitten millään on HealthForce-Nutritionals-Vitamineral-Earth-V-3-2-Powder-300-g.

Tämä tuote on odottanut kauan aikaa kaapissani tullakseen käytetyksi loppuun. Nyt olen päättänyt käyttää tämän superfoodien superfoodin. Laitan reilun lusikallisen jauhetta pieneen määrään mehua ja annan mennä maistelematta kahdella kulauksella alas. Ja meneehän se eikä oikeastaan ole ihan kauhean pahaa, mutta ei kyllä missään nimessä hyvää, mausteista ainakin. Jälkimaku on nimenomaan mausteinen eikä niinkään paha maku.

Healthforce-Nutritionals tuotteisiin kannattaa tutustua. Jos eivät nämä superfoodit saa immuunipuolustusta kuntoon talven sairauksia vastaan taistelemaan, niin ei sitten mikään. Onneksi valikoimassa on muutama kapseleinakin oleva tuote. Sen verran tiukkaa tekee tuon Vitamineral Earthin kanssa nimittäin!


PYSYKÄÄHÄN TERVEINÄ JA PIRTEINÄ!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti