maanantai 4. tammikuuta 2016

Yli 50-vuotiaan ihon hajusteettomat Derma-E ihonhoitotuotteet


Tänään katsotaan millaisia hajustamattomia perusihonhoitotuotteita löytyy Derme-E sarjalta yli 50-vuotiaan ihon tarpeisiin. Kaikki tuotteet ovat parabeenittomia.

50-vuoden ikätienoilla iho usein ohenee ja rasvan määrä vähenee hormonaalisten muutosten myötä. Tästä seuraa tietenkin ihon kuivuminen, jonka useimmat huomaavat selvästi iän lisääntyessä. Iho ei ole enää myöskään yhtä kimmoisa kuin ennen. Kollageenia ja elastiinia ei synny yhtä paljon kuin nuorempana, ryppyjä alkaa tulla selvemmin esille.Derma-E-Age-Defying-Moisturizer-SPF-15

Kosteuttava aurinkosuojavoide kertoimella 15. Hajustetta tässä aurinkosuojavoiteessa ei ole, mutta tuoksu on silti hyvä. Tuotteesta löytyy hyvin antioksidantteja: astaksantiinia, vihreää teetä, aloe veraa ja E-vitamiinia. UV-suojasta on tärkeä huolehtia oli iho minkä ikäinen tahansa. Kuten tiedämme aiheuttaa auringon valo vahinkoa ihollemme, vaikka muuten onkin niin tervetullutta. Pimeän kauden jälkeen iho ei ole tottunut aurinkoon ja lumi heijastaa yli 80 % säteilystä, joten älä anna auringon yllättää ihoasi.Derma-E-Anti-Wrinkle-Vitamin-A-Green-Tea-Advanced-Cream-56-g 

Yö- ja päivävoiteeksi sopiva runsaasti  A-vitamiinia  (20,000 IU / 100 gm) ja vihreää teetä sisältävä hajusteeton ryppyjä ehkäisevä voide ravitsee ja korjaa ihoa tehokkaasti.

12 viikon käytön jälkeen tulos oli seuraavanlainen:

•  29 % vähemmän epätasainen ihonväri
•  24 % vähemmän ryppyjä volyymiltään
•  22 % vähemmän ryppyistä aluetta kaikenkaikkiaan
•  13 % vähemmän syvällä olevat rypyt

•  93 % raportoi parannusta ihon kirkkaudessa
•  90 % raportoi näkyvää parannusta ihon rakenteessa
•  90 % raportoi väkyvää parannusta ihon karkeudessa
•  84 % raportoi näkyvää parannusta juonteissa ja rypyissäDerma-E-Vitamin-E-Skin-Oil-14-000-IU-60-ml 

Talven pakkasilla varsinkin ikääntyvä iho voi tarvita ekstrakosteutusta ja sitä tämä E-vitamiiniöljy nimenomaan tarjoaa tehokkaasti. Kosteuttamisesta ei kannata tarpeen niin vaatiessa tinkiä. Iho ei nimittäin totu kosteuttamiseen sillä seurauksella, että se vaatisi jatkossa yhä enemmän hoitoa. Varsinkin suihkussa käynnin jälkeen imeytyy öljy ihoon erittäin hyvin ja tekee poskistasi ihanan pehmeät.

Toinen vaihtoehto on myös A-vitamiinia sisältävä ja siten ryppyihin ja juonteisiin pureutuva Derma-E-Anti-Wrinkle-Vitamin-A-E-Treatment-Oil-60-ml.


Derma-E-Deep-Wrinkle-Peptide-Eye-Cream-14-g

Pehmeämpi katse, pehmeämmän ihon aikaansaavien aktiivisten ainesosien ansiosta. Joskus eron tuotteen toimivuudessa huomaa vasta, kun käytön lopettaa. Tätä hajustamatonta silmänympärysvoidetta kannattaa ehdottomasti kokeilla.


Derma-E-Firming-DMAE-Eye-Lift-14-g 

On toinen yli 50-vuotiaan iholle hyvin sopiva, tehokas hajusteeton silmänympärysvoide. Tuote sisältää mm. DMAE:ta saaden aikaan napakamman ihon.


Derma-E-Soothing-Toner-175-ml

on hajustamaton kasvovesi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on alkoholiton. Sisältää anti-aging pycnogenolia männyn kaarnauutetta.

Itselle paras voide löytyy ainoastaan kokeilemalla. Voidetta pitää käyttää muutama viikko, ennen kuin voi tehdä lopullisia johtopäätöksiä sen sopivuudesta. Voiteet sitovat kosteutta ja kuljettavat sitä ihoon. Kiristävä tunne ihossa vähenee, iho tasoittuu ja ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa. Myös meikin levittyminen helpottuu. Kosteusvoide muodostaa lisäksi suojaavan kerroksen, joka estää kosteuden haihtumista.

Kaunis ja kimmoisa iho tarvitsee myös ravinnosta tarpeeksi antioksidantteja: A-, C- ja E-vitamiinia sekä sopivasti rasvoja. Liian vähäinen rasvojen syönti tekee ihosta kuivan ja hilseilevän. Omega-3 rasvat tukevat ihon rakennetta ja toimintaa. Liika sokeri taas vahingoittaa ihon tukikudoksia. Riittävä puhtaan veden juominen puhdistaa, aktivoi aineenvaihduntaa ja lisää ihon elastisuutta.

Ihon kunto heijastelee elämäntapoja kokonaisvaltaisesti. Muista siis myös liikkua säännöllisesti ja nukkua riittävästi.JA MUISTETAANHAN NAUTTIA JOKA HETKESTÄ!Lähteet: http://www.naturelle.fi/Mitae-on-luonnonkosmetiikka/Iho-ikaeryhmittaein
Apoteekki 01/2015 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti