maanantai 11. tammikuuta 2016

5 suosittua ravintolisääEnemmän elinvoimaa ja energiaa sekä parempi hyvinvointi
              
  

Olet sitä mitä syöt! Tärkeintä ravinnossa on se, että ruoka-aineet sisältävät välttämättömiä makro- ja mikroravintoaineita sekä hyödyllisiä kasvipohjaisia ravintoaineita. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ja monipuolista ruokaa, mutta ne voivat olla hyvä ja vaivaton tuki ruokavaliolle.


on yksi suosituimmista monipuolisista monivitamiineista. Päiväannostus on kolme tablettia. 

Vitamiinit jaetaan vesiliukoisiin ja rasvaliukoisiin vitamiineihin niiden kemiallisten ominaisuuksien mukaan. C-vitamiini ja kaikki B-vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja. Rasvaliukoisia vitamiineja ovat A-, D, E- ja K-vitamiinit.

Kivennäisaineet jaetaan makrokivennäisiin ja hivenaineisiin. Makrokivennäisaineita, eli kalsiumia, fosforia, magnesiumia, kaliumia, natriumia ja kloridia elimistö tarvitsee suurehkon määrän. Sen sijaan hivenaineita, esimerkiksi rautaa, kuparia, sinkkiä, jodia, fluoridia, kromia, seleeniä, mangaania ja molybdeeniä ei tarvita yhtä paljon.


on monipuolinen ja suosittu kivennäis-hivenainelisä päivään.

Ravintolisät imeytyvät harvoin 100 prosenttisesti. Yleensä ravintolisät suositellaankin otettavan aterian yhteydessä.on mielettömän suosittu tuote! Hyvä niin, koska harvat ravinnosta saavat riittävästi omega-3 rasvahappoja, eikoasapentaeenihappoa EPA ja dokosaheksaeenihappoa DHA. EPA ja DHA auttavat muun muassa säätelemään verenpainetta ja lipiditasoa, estävät veren hyytymistä, ovat välttämättömiä aivojen ja hermoston toiminnalle. Omega-3 rasvahapoilla katsotaan olevan vaikutus mielialan vaihteluihin ja neurologisiin vaivoihin. EPA tukee tulehdustilojen säätelyä ja DHA on erityisesti tärkeä verkkokalvon kehitykselle ja vahvistaa silmän kudosten terveyttä.on hyvänmakuinen, helppokäyttöinen ja edullinen B12-vitamiinisuihke, joka taatusti toimii. Varsinkin ikääntyvillä ja vegaaneilla on helposti puutetta B12-vitamiinista. B12-vitamiinin puute vahingoittaa ilmeisesti hermosoluja. Monet neurologit suosittelevat B12-vitamiinilisää kaikille yli 50-vuotiaille! Jokainen ihmisen solu tarvitsee tätä vitamiinia joka ikinen päivä. Metyylikobalamiini on hyvinimeytyvä B12-vitamiinin muoto.


Otetaan vielä yksi suuren suosion saanut ravintolisätuote.


Sinkkilisä voi olla erinomainen apu parantamaan unenlaatua. Sinkki edistää muuten omega-3 rasvahappojen toimintaa kudoksissa. Sinkin piilevä puute on Suomessa yleistä. Sinkin tarve lisääntyy lapsilla pituuskasvun aikaan sekä naisilla raskauden ja imettämisen aikana. Myös vanhuksilla sinkin saanti jää usein suosituksia vähäisemmäksi. Huippu-urheilijat tarvitsevat myös lisäsinkkiä.

 

 HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ TEILLE KAIKILLE, JOTKA OLETTE SYNTYNEET TAMMIKUUSSA!

 Toivoo iHerb-koodi HUH943


 

6 kommenttia:

 1. Onko tämä hyvä monivitamiinikapseli 50+ naiselle?

  http://eu.m.iherb.com/Now-Foods-Liquid-Multi-Gels-180-Softgels/6112

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kysymääsi monivitamiinia en voi suositella. Ensinnäkin se sisältää vanadiinia, joka on kielletty EU:ssa ja toiseksi vitamiinit eivät ole kovin hyvin käytettävissä olevissa muodoissa. Itse tilasin monivitamiiniksi viimeksi http://eu.iherb.com/The-Synergy-Company-Vita-Min-Herb-Multi-for-Women-120-Tablets/63756?rcode=HUH943 jota riittää mielestäni 2 tablettia päivässä ihan hyvin. Monipuolinen ja luonnonmukainen valmiste. NOW Foodsilta parempi vaihtoehto olisi http://eu.iherb.com/Now-Foods-EVE-Superior-Women-s-Multi-Softgels-180-Softgels/23363?rcode=HUH943 jossa vitamiinit ovat paremmin imeytyvinä muotoina eikä tuotteessa ole vanadiinia. Ja edullisin hyvä vaihtoehto olisi mielestäni http://eu.iherb.com/Life-Extension-Two-Per-Day-Capsules-120-Capsules/62210?rcode=HUH943 Toivottavasti löydät itsellesi mieluisan vitamiinivalmisteen.

   Poista
  2. Laitoin tilaukseen tuon Life-Extension-Two-Per-Day-Capsules-120-. Kiitos vinkistä

   Poista
 2. Hei! Voisitko suositella tuolta iherbistä aminohappokapseleita joissa olisi tärkeimmät aminohapot samassa purkissa 50+ naiselle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Katson aminohappoasiaa ensi viikolla.

   Poista
  2. Hei, päädyin kolmeen valmisteeseen. Ensimmäinen näistä on selvästi vahvin ja edullisin. Kaksi jälkimmäistä ovat soijattomia ja hyvältä vaikuttavia myös. Eli tuotteet ovat:

   1. http://eu.iherb.com/Dymatize-Nutrition-Super-Amino-6000-500-Caplets/58670?rcode=HUH943

   2. http://eu.iherb.com/Country-Life-Max-Amino-Caps-with-Vitamin-B-6-180-Veggie-Caps/1724?rcode=HUH943

   3. http://eu.iherb.com/Bluebonnet-Nutrition-Amino-Acid-Capsules-180-Vcaps/11418?rcode=HUH943

   Teksti aminohapoista löytyy osoitteesta http://sullekans.blogspot.fi/2016/02/ikaantymista-hidastavat-aminohapot.html

   Poista