tiistai 3. toukokuuta 2016

Täyteläistä naiskauneutta"Nainen tarvitsee elämässään kahta asiaa: huumoria ja punaiset korkokengät, äiti sanoi. - Tohtorintutkinto on hyväksi, muttei välttämätön."
Hämmästyttävän hyvä luonnonmukainen ripsiväri, jolla luodaan tulevaisuus tällä hetkellä, kun entinen maailma puretaan ja tehdään uusi. Pehmeästi ehostetuissa silimissä on iloinen tuike. Kauneus on ulkoisen ja sisäisen, löydetyn tyylin ilmentymä täydellisen ulkonäön sijaan. Vaikka joku olisi kuinka kaunis ulkoisesti, ei se vetoa, jos ihmisen sisin ei hehku hyvää oloa.

Honeybee-Gardens-Truly-Natural-Mascara-Black-Magic-6-ml


"On oltava armollinen itselleen. Jos ei olisi sinisilmäisyyttä, kaikki säilyisi aina samanlaisena. Ei ole muutosta jos joku ei ensiksi näe siitä unia. Mutta silti minä ajattelen nykyään, että todelliset kumoukset kestävät koko ihmisiän, ne ovat aina hiljaisia ja tapahtuvat, kun kukaan ei katso."


Naiset ovat helposti hivenen harmissaan hienoista juonteista niiden alkaessa ilmaantua pikkuhiljaa 25 ikävuoden jälkeen, mutta ajattelevat, että sellaista tapahtuu. Ihminen näkee asioita sen mukaan, miten hän katsoo ympäröivää maailmaa. Jos haluat kauneutta elämääsi, katso ympärillesi positiivisin ajatuksin ja tee joka päivä edes hetki asioita, jotka saavat sinut onnelliseksi.

ReserveAge-Nutrition-Collagen-Booster-with-Hyaluronic-Acid-and-Resveratrol-60-Capsules

antaa lisäaikaa omaksua kakistelematta lisääntyvät rypyt. Innostus on käsin kosketeltavissa jo muutaman viikon käytön jälkeen. "Hänestä tuntui yhtä aikaa siltä, että mitä tahansa saattaisi tapahtua, ja siltä, että hän oli turvassa, täysin turvassa." Mikä rauha ja riemu."Lasissa oli haalea huulten jälki, puoliväliin vettä. Jos hän liikahtaisi, kaikki kallistuisi menneeseen, putoaisi imperfektiin."


Tämä non-nano sinkkioksidihuulirasva on hullaannuttanut monet ennen kuin he ovat tajunneetkaan.

Hurraw-Balm-Sun-Protection-Balm-SPF-15-Tangerine-Chamomile-4,3-g


"He odottivat omenankukkien hehkussa vieraita saapuviksi. Missä muualla voisi järjestää täydellisemmät juhlat kuin omenankukkien alla!"


ELF:n täyteläisen punainen mattepinnan antava huulipuna saa piirteesi paremmin esiin. "Ajatus on puolinainen, lempeä, huolimaton." Todellinen kauneus muodostuu sisäisestä hyvinvoinnista, positiivisesta asenteesta ja itsensä hyväksymisestä persoonallisine rosoineen. Hymyileväinen ihminen hehkuu sisäistä kauneutta.

ELF-Cosmetics-Matte-Lip-Color-Rich-Red-1,8-g 


"Tytön silmäripset olivat hämmästyttävän pitkät, luomet pulleat, hänen nenänsä näytti pehmeältä, se kohosi hänen kasvoistaan kuin kypsä marja. Hänellä oli jo ilmeitä, mutta suru ei ollut hakenut reunojaan hänen kasvoissaan vielä koskaan. Minä näin että ei. Sen näkeminen on aivan omanlaistaan näkemistä, sen mitä ei vielä ole, mutta jonka tietää olevan tulossa.


Iho muuttuu elämän varrella, eikä samoilla hoitotuotteilla pärjää myöskään läpi vuoden. Sepitettä tai ei, niin toisinaan on kiva testata uusia kauneustuotteita. Täyteläisen kevyt päivävoide meikin alle kuulostaakin jo kosmetiikan kaikkiruokaisille sopivalta. Edullisesti voi tehdä hyviä löytöjä iHerbissä.

Reviva-Labs-Ultra-Rich-Ultra-Light-Daytime-Moisturizer-42-g 


Tärkeä osa kauneutta on tyylikkyys. Tyyli ei tarkoita muotivirtausten perässä juoksemista. Tyyli syntyy siitä, että tunnistaa omat ominaisuutensa ja oppii korostamaan parhaita puoliaan. On tärkeää hyväksyä itsensä ja iskeä peilikuvalleen silmää. Tärkeintä on vaatteen moitteeton istuvuus, joka tuo kantajalleen varmuuden tunteen ja rohkeutta. Joka kantaa olemuksensa hyvillä mielin ja itsevarmasti, on tyylikäs.


"He vaeltelevat hajamielisinä hyllyjen välissä, poimivat kärryyn vihanneksia grillaamista varten, hiiliä, sytysnestettä, vaahtokarkkeja, jäätelöä. - Jäätelö sulaa kulhoissa, he istuvat kuistilla sylikkäin."


Oikeanmallisten vaatteiden ja värien käytön ohella kannattaa korostaa omia piirteitään meikkaamalla. Meikkaamiseen ei tarvitse kuluttaa valtavasti aikaa, viisi minuuttiakin voi riittää ehostukseen. Ilme raikastuu hyvillä meikkisävyillä nopeastikin. Turha vaatimattomuus ei kaunista. Huivit tuovat piristystä ulkonäköön ja lahjaksi saadut korut on tarkoitettu käytettäviksi. Värejä kannattaa rohkeasti kokeilla ja neljän sentinkin korot riittävät jo kohottamaan ryhdin ja tuomaan olemukseen naisellisuutta.

Hyvä kenkä luo istuvien vaatteiden tavoin hyvää oloa. Kengät kannattaa aina ostaa iltapäivällä, sillä aamuisin nestekierto on niukka, ja illalla jalat saattavat puolestaan olla turvoksissa. Uusia korkokenkiä kannattaa pitää kotona jalassa tunti päivässä, kuukauden ajan, vaikka televisiota katsellessa. Näin kengät mukautuvat täydellisesti jalkaan, kun niitä on aika käyttää juhlissa.

Löytäkäämme hivenen rohkeutta ja itsevarmuutta ja kantakaamme itsemme kauniina ja tyylikkäänä tulevaan kesään! 
IHANIA LAPSELLISEN TYYTYVÄISEN ONNELLISIA KEVÄTPÄIVIEN TAVALLISIA HETKIÄ SINULLE KAUNIS NAINEN! Toivoo iHerb-alennuskoodi HUH943Lähteet:
Pulkkinen Riikka, Totta, Kustannusosakeyhtiö Otava, 2010
Kolehmainen Tuula, Positiivisuus kaunistaa, Luontaisterveys 3/2016

2 kommenttia:

  1. Hei! Mikä on tämän blenderin tullikoodi?

    Now Foods, Sports Blender Bottle, 20 oz

    Melkein kaikki 35€ paketit jää tulliin

    VastaaPoista
  2. Hei! Valitettavasti en tiedä tuotteiden tullikoodeja, kumpa tietäisinkin. :) Tulli kertoo puhelinpalvelussaan tarvittavan koodin tai millä nimellä ja koodilla haluavat tuotteen ilmoitettavan.

    VastaaPoista