tiistai 4. lokakuuta 2016

Glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sisältävän nivelravinteen saa tilata iHerbistä


Tiedustelin Fimeasta nivelravinteen Doctor-s-Best-Glucosamine-Chondroitin-MSM-240-Capsules tilaamista. Tuotteen tilaamiselle ei ole esteitä, sitä ei katsota koostumuksen, vaikutuksen tai esitystavan perusteella lääkkeeksi.

Tuotetta suositellaan käytettävän 2 kapselia kaksi kertaa päivässä. Purkki riittää siten 2 kuukautta.
Doctor's Best Glucosamiini Kondroitiini MSM - 240 kapselia 

" Todella tehokas!

Tilasin nämä äidilleni, jolla on ollut jatkuva nivelrikkokipu polvessa useita kuukausia. Vajaassa viikossa nämä nivelravinnekapselit vähensivät huomattavasti polvikipua ja jäykkyyttä. Nyt äitini on käyttänyt tätä lisäravinnetta 1,5 kuukautta ja hänen liikkumisensa on parantunut uskomattoman paljon. Hän ei tarvitse enää apuvälineitä kävellessään, hän on paljon aktiivisempi ja vapaa kivusta, josta oli tulossa iso asia. Suosittelen todella paljon tätä tuotetta!!!"

"Glukosamiinisulfaatti, kondroitiinisulfaatti ja MSM on yleisin koostumus nivelongelmiin. Aineiden synergia toimii jokaisen ainesosan täydentäessä toistansa. Glukosamiini auttaa muodostamaan ja korjaamaan nivelrustoa ja on anti-inflammatorinen (vähentää kipua ja turvotusta). Kondroitiini auttaa antamaan rustolle elastisuutta ja voitelee sitä. Se on myös anti-inflammatorinen. MSM auttaa vahvistamaan nivelen sidekudosta. MSM on hyödyllinen myös muille kehon osille kuten iholle, hiuksille ja kynsille sisältämänsä runsaan rikin vuoksi. Kapselit ovat gelatiinista tehtyjä (ei vegetaristeille), aika isoja, mutta kuitenkin helppoja niellä. Tuote sisältää magnesiumstearaattia. Aiheuttaako tämä jotain negatiivisia terveysvaikutuksia kuten väitetään on kyseenalaista. Omasta kokemuksestani 2 kapselia päivässä on sopiva ylläpitoannos siinä vaiheessa, kun nivelet eivät satu ja aiheuta epämukavuutta. Jos nivelesi aiheuttavat kipua ja "naksumista" kävellessä, haluat luultavasti käyttää 4 kapselia päivässä kunnes ongelmat ovat poissa ennen kuin vähennät kahteen kapseliin päivässä. Hinnan suhteen tämä on milligrammaltaan halvin ja luotettavan valmistajan valmistama."

"Erinomainen tuote. Polveni ovat huonossa kunnossa paljosta pitkän matkan juoksusta (rusto kulunut). Polveni on myös leikattu ja polvikuvat näyttävät huonoilta. Mutta minulla ei ole lähestulkoon lainkaan ongelmia. Polveni tuntuvat hyviltä lähes kaiken aikaa, olen hyvin aktiivinen. Kerran kun unohdin ottaa tuotetta muutamaan päivään, alkoivat polveni vaivata. Tykkään käyttää tätä tuotetta, koska sillä ei ole sivuvaikutuksia. MSM-kapselit toimivat hyvin myös koiralleni: sinun tarvitsee vain avata kapseli ja sirotella sisältö koiranruokaan kerran päivässä; tämä maksaa paljon vähemmän kuin eläinlääkäreiden myymät nivelravinteet."

"Olen käyttänyt näitä vain muutaman viikon ja polveni tuntuvat jo paljon paremmilta! Treenaan puolimaratonia varten enkä voi uskoa kuinka paljon nämä lisäravinteet auttavat! Mahtavaa."

"Ostin nämä alunperin koiralleni, jolla on ollut paha nivelrikko olkapäässä. Aloin käyttää tätä itsekin ja se on auttanut meitä molempia todella paljon. Huomasin eron koirani kävelyssä melkein heti. Mutta 10 päivän kuluttua huomasin, ettei koirani ontunut enää yhtään."

"Aloin käyttää tätä tuotetta kipuihin ja särkyihin. En ole varma paljonko se auttoi nivelrikkooni, mutta kynteni ovat yhtäkkiä IHMEELLISET! Yli 2 vuotta olen kärsinyt heikoista, lohkeilevista kynsistä, mutta 2 kuukautta käytettyäni tätä tuotetta, huomasin kynsieni kasvavan halkeilematta ja ne ovat ihanan kiiltävät ilman lakkaa tai muita toimenpiteitä. Olen kokeillut KAIKKEA mahdollista kynsiini ennen tätä, mutta mikään ei auttanut. Tämä on ihme enkä aio IKINÄ lopettaa tämän käyttöä! WOW!"

"Tykkään tästä tuotekoostumuksesta niin paljon. Vaikutus tulee välittömästi! Jos sinulla on nivelsiteissä tai nivelissä särkyä, NIIN TÄMÄ USKOMATON AINE ON SINUA VARTEN!!!"
Doctor's Best Glucosamiini Kondroitiini MSM - 240 kapselia  

Monien mielestä paremmin toimiva kuin heidän aikaisemmin käyttämänsä nivelravinnevalmiste.

Monet ovat käyttäneet tätä tuotetta myös koirillensa hyvin tuloksin.

Ehdoton kaikille nivelsäryistä kärsiville. Miksi kärsiä turhaan polvi- ja lonkkakivusta? Tuote vaikuttaa nopeasti ja jos käytön lopettaa, huomaa kipujen palaavan. Tuote siis ehdottomasti toimii, ainakin useimmilla. Kiitollisuus, merkityksen löytäminen ja kokeminen omassa elämässä sekä omien vahvuuksien tunnistaminen ovat kaikki olennaisia hyvän olon osatekijöitä. Kun ihminen pääsee hyödyntämään omaa potentiaaliaan itselleen ominaisin tavoin, hän kokee laajentumisen ja kasvun tunteita.


Ilon, toivon ja onnistumisen tunteet ovat keskeisiä hyvästä olosta viestiviä kokemuksia, joita on mahdollista myös vaalia ja vahvistaa. Niiden lisäksi myös halu tehdä hyvää sekä muille että itselle viestii siitä, että elämä on tasapainossa.

 
Lähteet: iHerb tuotekommentit

Tukiainen Maaretta, Hyvän mielen taidot, PS-kustannus 2016
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti