perjantai 4. marraskuuta 2016

Uusia paranneltuja Innate Response Formulas monivitamiineja
Uudet paremmat Innate Response monivitamiinien koostumukset ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijan Tieraona Low Dog, M.D. kehittämät ja sisältävät:

Metyloidut folaatin (5-MTHF) ja B12-vitamiinin (metyylikobalamiini) muodot, jotka toimivat myös MTHFR-geenimutaation omaavilla henkilöillä. B6 ja B2-vitamiinit ovat aktiivisissa hyvin hyödynnettävissä muodoissa luonnonmukaisesti tuotetussa tummassa riisissä. Foodstate Nutrients™ parantavat imeytymistä ja ravintoarvoa. Sinkki on muutettu riisiaminohappokelaattimuotoon.

Uudistetuissa monivitamiineissa on myös koliinia, jonka tiedetään olevan aineenvaihdunnallisesti yhteydessä B12-vitamiiniin ja folaattiin. Esimerkiksi koliinin puute aiheuttaa sen, että ravinnosta pitäisi saada enemmän folaattia. Folaattiköyhä ravinto taas vaatii koliinin saannin lisäämistä. Useimmista monivitamiineista puuttuu koliini. Koliini on välttämätön ravintoaine, jota tarvitaan solujen normaaliin toimintaan.
Monivitamiinien avulla pysyt energisempänä, pystyt käsittelemään nykyajan stressitekijöitä elämässäsi ja pysyt tasapainoisena ja hyvinvoivana.

IHerbistä löytyvät tällä hetkellä uusista koostumuksista seuraavat monivitamiinit:


Innate-Response-Formulas-Baby-Me-Multivitamin-120-Tablets
on monivitamiini raskautta suunnitteleville ja raskaanaoleville naisille. Tässä on runsaasti metyloitua foolihappoa eli metyyli-folaattia, jonka saannista on huolehdittava jo ennen kuin tulee raskaaksi.


Innate-Response-Formulas-Women-s-Multivitamin-120-Tablets on tarkoitettu ensisijaisesti 20- ja 30-kymppisille naisille. Tässä monivitamiinissa on 15 mg FoodState® rautaa korvaamaan kuukausittain kuukautisten aikana kuluvaa rautaa. Vitamiinissa on myös kattavasti B-vitamiineja, joita suositellaan E-pillereiden käyttäjille. Tämä monivitamiini tukee kilpirauhasen toimintaa ja aineenvaihduntaa FoodState® jodin ja B-vitamiinien avulla. B6- ja B12-vitamiinit tasapainottavat hormonitoimintaa ja mielialaa. Biotiini, beetakaroteeni, A-, C- ja E-vitamiini tukevat tervettä ulkonäköä, hyväkuntoista ihoa, kynsiä ja hiuksia.

Innate-Response-Formulas-Women-s-40+-Multivitamin-120-Tablets 
auttaa yli 40-vuotiaita naisia ikääntymään terveinä ja pysymään henkisesti ja fyysisesti hyvässä tasapainossa. A-, C- ja E-vitamiini tukevat silmien terveyttä. 25 µg D-vitamiinia varmistaa luuston, mielialan ja immuunisysteemin oikeaoppista toimintaa ja kohdallaan pysymistä. Aivojen terveydestä ja kunnollisesta toiminnasta huolehtivat sinkki ja B-vitamiinit. B-vitamiinit tukevat myös sydämen terveyttä ja siten sydän- ja verisuonitoimintaa. Yli 50-vuotiaista 30 % on riskiryhmässä kärsiä B12-vitamiinin puutetta.

Innate-Response-Formulas-Men-s-40+-Multivitamins-120-Tablets
on koostettu erityisesti yli 40-vuotiaiden miesten tarpeisiin. Toki nuoremmatkin hyötyvät tästä erinomaisesta monivitamiinista, mutta heidän kannattaa ottaa lisäsinkkiä vielä tämän lisäksi. A-, C- ja E-vitamiini tukevat silmien terveyttä. 25 µg D-vitamiinia varmistaa luuston, mielialan ja immuunisysteemin oikeaoppista toimintaa ja kohdallaan pysymistä. Aivojen terveydestä ja kunnollisesta toiminnasta huolehtivat sinkki ja B-vitamiinit. B-vitamiinit tukevat myös sydämen terveyttä ja siten sydän- ja verisuonitoimintaa. Yli 50-vuotiaista 30 % on riskiryhmässä kärsiä B12-vitamiinin puutetta.
Kannattaa huomioida, että tarvitset monivitamiinin lisäksi ainakin magnesiumia ja ei ekstra D-vitamiinikaan pahitteeksi ole.

 Innate-Response-Formulas-Magnesium-300-120-Capsules
KIITOS kaikille, jotka käyttävät koodia HUH943 iHerb-tilauksissaan. 


Lähde: Innate Response 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti