perjantai 10. helmikuuta 2017

Elämän tarkoitus ja muuta häkellyttävää


Pitää elää ja kuolla. Ei muita vaatimuksia.


Kanavointi on kirjoitus, jossa kirjoittaja toimii välineenä korkeammalle tietoisuudelle tai värähtelylle ja jossa kerrotaan juuri käsillä olevien päivien energioiden erityislaatuisuudesta. Tuohon energiaan vaikuttavat myös planetaariset muutokset, joiden liikkeet puolestaan vaikuttavat ihmisiin ja kollektiivitietoisuuteemme, jonka meistä jokainen pystyy tuntemaan arjessaan erilaisina kehotuntoina tai aistimuksina. Kanavoija voi kanavoida tuota tietoa erilaisilta lähteiltä, joita voivat olla muun muassa henkioppaat, enkelit, ylösnousseet mestarit tai vaikkapa puhdas alkulähde.


Kehon muuntautuessa uudeksi solutasolta saakka, se vaatii täydellisen puhdistumisen. Kannattaa luottaa kehon herkkyyteen ja sisäiseen ohjaukseesi. Esimerkiksi tietyt ruoka-aineet voivat alkaa aiheuttaa kehossasi aivan fyysistä tärinää, kuten vääränlainen suomalainen vilja tai valkoinen sokeri. Joillain koko energiakeho menee aivan sekaisin, jos he erehtyvät juomaan alkoholia. Alat mahdollisesti herkistyä sähkölaitteille, metelille ja negatiivisille energioille. Varsinkin prosessin alkuvaiheessa on hyvä välttää tuollaisia ympäristöjä, jotta voi saavuttaa sellaisen tasapainon, missä nuo vaihtelut eivät enää horjuta omaa tasapainoa. Koko prosessin tarkoitus on kuitenkin pystyä toimimaan maailmassa, ei vetäytyä siitä syrjään.


Syödessämme vähemmän terveellisesti, pidämme samalla yllä myös matalampaa energiavärähtelyä kehossamme, joka puolestaan ruokkii surua, tuskaa, itsesyytöksiä ja masentuneisuutta. On vaikeaa nähdä asioiden syitä ja seurauksia, jos oma värähtely ja mieliala on matalalla.


Enkelit sanovat, että tässä ajassa rakkauden löytämiseen - tai pikemminkin muistamiseen - on suurempi mahdollisuus kuin milloinkaan ennen. Maapallon värähtelytaajuus on nousemassa ja ihmisten tietoisuus avautumassa, mikä sallii yhä suuremman valon ankkuroitumisen maan päälle. Enkelit kehottavat meitä alituisesti löytämään aikaa pysähtymiselle ja hiljentymiselle.


Sisällämme puhuu koko ajan kaksi ääntä: pelko ja rakkaus. Pelko epäilee koko ajan kaikkea ja saa meidät epäröimään sisäisiä tuntemuksiamme. Mutta rakkaus puolestaan on hiljaisena ja tuomitsemattomana sisällämme, esittelee meille koko ajan uusia näkymiä ja tuo meille joka kerta rauhallisen, tasapainoisen olon, kun vain uskallamme luottaa tuntemuksiimme ja näkyihimme ja toimia ohjauksen mukaan.

Koska sielumme tahtoo johtaa meitä joka askeleella ainoastaan Kotiin, välillä sen täytyy johtaa meitä myös paikkoihin ja kohtaamisiin, joissa sydämemme tuntee surua ja epäoikeudenmukaisuutta. Vain sillä tavalla alamme tunnistaa aidon rakkauden ja opimme rakastamaan itse itseämme, odottamatta sitä ulkopuoleltamme.


  

Journalisti kohtaa ihmisiä ja ilmiöitä. Kahlaa todellisuuden virrassa ja yrittää pysäyttää sitä tarinoiksi. Esitystapa vaihtelee, mutta tarkoitus on aina sama: tehdä maailmaa ymmärrettäväksi ja yhteiseksi.


Liian usein vammainen ihminen jätetään ulkopuolelle. Ulkopuolelle jätetty oppii myös itsesyrjinnän. Hän alkaa uskoa, että hänen ei kuulu päästä mukaan - kaikkien yhteinen maailma on muita varten.


Ihmissuhteiden tärkein liima on kuunteleva läsnäolo. 


Usein parisuhteet väljähtyvät siksi, että naisen naiseus ja miehen miehisyys eivät saa tarpeeksi vastakaikua. Puhumattakaan, että osaisimme itse tasapainottaa nuo olemuspuolet itsessämme. Tasa-arvo on keikauttanut naisen ja miehen roolit parisuhteessa ja itsenäisinä, omavoimaisina ihmisinä epätasapainoon. Naisen pitäisi saada tuntea olevansa nainen ja miehen mies tunteakseen olevansa ehjiä ja arvokkaita.


Mies ei voi tukea ja jumaloida naista, jos nainen ei arvosta itseään ja anna naiseutensa hehkua täydesti, ja nainen ei puolestaan voi palvella miestään, jos mies ei avaa omaa sydäntään, kanna omaa maskuliinisuuttaan tasapainoisesti ja kohtele naista sydämellään kuin arvokkainta timanttiaan. Toisaalta meidän vahvoiksi oppineiden naisten täytyy myös oppia ottamaan rakkaus vastaan, mutta tasapainoisesti, ei omaa voimaa menettäen. Niin helppoa on jäädä parisuhteessa marttyyriroolin tai uhriroolin alle, tai eksyä odotuksiin toista kohtaan, sen sijaan että kohoaisi omaan voimaansa ja rakastaisi pyyteettömästi sekä itseään että toista."Uudella herkkyydelläni en voikaan enää painaa entiseen malliin töitä vaan minun on opittava pitämään yllä yhteyttäni luontoon ja omaan sydämeeni säilyttääkseni tasapainoni. Myös yöunet, ruoka ja henkiset harjoitukset näyttelevät tärkeää roolia uudessa elämässäni. Väsyn helpommin ja samalla olen hyvin tietoinen siitä, miten mikäkin energia minuun vaikuttaa."


Hiljaisuuden ei tarvitse tarkoittaa muista vetäytymistä vaan sisäistä hiljaisuutta ulkoisista olosuhteista riippumatta.


"Opettelen näkemään, että materia ei ole yhtä kuin minä vaan itsessään neutraali: vaikka sallisinkin itselleni elämääni ihania asioita, se ei tee minua sen enempää onnelliseksi kuin vähemmän henkiseksikään."


Henkisyys ei tarkoita niukkuudessa elämistä vaan elämistä tasapainossa itsensä ja ympäristönsä kanssa, johon kuuluu runsauden ja ilon salliminen elämään kaikilla tasoilla.
   
Riippuu täysin omasta energiakentästämme, miten ihmiset meitä kohtelevat. Jos et osaa hallita omaa energiaasi, annat ihmisten kirjaimellisesti kävellä ylitsesi ja käyttää kiltteyttäsi hyväkseen, ja löydät itsesi ongelmista kerta toisensa perään. Sitä sanotaan myös sinisilmäisyydeksi. Älä pyydä mitään ja saat kaiken.

Todellisuudessa aika on vain harhaa, ja kaikki minkä täytyy tapahtua tietyn ajan sisällä, tapahtuu.

 Vanhoista haaveista on hyvä puhdistua.

Tunnistamalla heikkoutensa ihmisestä kasvaa henkisesti vahva, hän kääntää heikkoutensa vahvuudeksi ja alkaa elää sydämestään käsin egon sijaan.


Silloin, kun pystyt sanomaan, ettet ole mitään, oletkin yhtäkkiä kaikki.

On nähtävä, että elämän peiliin kuuluu sekä ilo että suru, onni että kärsimys. Meillä on mahdollisuus katsoa omaa elämäämme silmiin, ottaa tietoinen vastuu elämstämme ja valinnoistamme, ja alkaa kuunnella sydämemme ohjausta. On aika yhdistää taivas-maa-yhteytemme ja nähdä itsemme henkisenä olentona tässä fyysisessä kehossa.


Yritetään jättää maailmaan enemmän hyviä kuin huonoja jälkiä. Tavalla tai toisella. Vaihtoehtoja riittää, TYYLI ON VAPAA.


   

 Lähteet:
Määttänen Merja, Elämän tarkoitus, Apoteekki 01/2017
Ranto Kirsi,  Ole se valo joka olet, Enkeleitä ja villasukkia, Kustannusosakeyhtiö Tammi 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti