maanantai 20. helmikuuta 2017

Joustoa ja luottamusta elämän haasteiden rinnalleOn nurinkurista, että ihminen pelkää elämässään eniten epäonnistumista ja epätäydellisyyttä, kun juuri haavoittuvuus, inhimillisyys, keskeneräisyys ja sen hyväksyminen tekevät meistä täydellisiä ja ehjiä.
Kun tarkastellaan feminiini- ja maskuliinivoiman sisäistä tasapainoa, usein naisilla suurin työ on tasapainottaa sisäinen energiasuhteensa isäänsä kohtaan ja miehillä äitiään kohtaan.


Monet vanhemmat murehtivat lastensa asioita ja lähettävät heidän ylleen tiedostamattaan harmaan energiapilven, joka ei auta lasten olotilaan. Lasten puolesta murehtimisen sijasta on parempi lähettää enkelit heidän ympärilleen ja luottaa, että heitä suojellaan ja johdatetaan koko ajan.


Kaikilla meillä on omat sielunpolkumme ja läksymme opittavana, eikä kenenkään polkua voi toisen puolesta kulkea.


Nordic-Naturals-Ultimate-Omega-Lemon-1000-mg-120-Soft-Gels 


On hämmästyttävää huomata, miten paljon energiaa tavarat sitovat, miten paljon ne pitävät meitä menneisyydessä kiinni.
 

Eri paikoillakin on tyystin eri värähtelyt, mistä johtuu, että joissain paikoissa on helpompi olla kuin toisissa.


Jos pystyy kohtaamaan vaikeudet rauhallisin mielin ja odottamaan menettämättä malttiaan, saa pian nähdä, mikä tarkoitus on milläkin koetuksella. 
ILO ON SISÄINEN PÄÄTÖS.


Mitä vahvemmin ihminen on vastaanottajan roolissa, sitä vahvemmin hän on todellisuudessa antajan roolissa. Sillä vasta todellinen vastaanottaja, antautuja, kykenee säteilemään puhdasta, pyyteetöntä rakkautta ulospäin.


Vain yksi sydämestä kumpuava hymy voi pelastaa toisen ihmisen koko päivän.
 On tärkeää säilyttää positiivinen asenne haasteidenkin keskellä. Meidän ei pitäisi niin kovasti samaistua mieleemme vaan ymmärtää sen alati muuttuva luonne.


Kun meillä on rakkautta jotakin rai jotakuta kohtaan, olemme onnellisia. Silloin emme tunne kärsivämme, vaikka meidän täytyisi nähdä paljon vaivaa asioiden eteen. 

 Järjen käytöstä on tässä maassa huutava pula. Eiköhän jatketa seikkailua.


 

 Lähde: Ranto Kirsi, Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti, Kustannusosakeyhtiö Tammi 2015    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti