tiistai 7. maaliskuuta 2017

IHerbtiedote rakkaille lukijoille


Mitäköhän iHerb aikoo jatkossa????

Monet ovat nähneet todella paljon vaivaa tuottaessaan hyvää sisältöä blogeihinsa ja liittäessään juttuihinsa iHerbin tuotteita. Itse tiedän, että lyhyenkin jutun kirjoittamiseen menee yllättävän kauan aikaa ennen kuin juttu on valmis julkaistavaksi. Tähän asti porkkanana on toiminut toive saada lisätuloa iHerb-rewardsien muodossa. Hetken näytti jo siltä, että tämä taitaa onnistua. Mutta sitten tuli se kuuluisa MUTTA eteen. 

IHERB UUDISTI PALKKIO-OHJELMANSA! Seuraukset ovat olleet aika karmaisevan karua katsottavaa. Rewardsien määrä näyttää tasaisen laskevaa käyrää, eikä ihan mitenkään vähän laskevaa, vaan tuntuvasti laskevaa käyrää. Suomen sisäisessä rankingissä olen samalla sijalla kuin ennen palkkio-ohjelman uudistusta, joten oletan että muillakin tulot ovat alhaisemmat kuin ennen palkkio-ohjelman uudistamista. Ennen näki Suomen parhaimman tulotason, sekä itseään edellä ja jäljessä olevan henkilön tulot. Nyt näkee ainoastaan maailman parhaimman ja omansa! Ei myöskään tiedä ovatko tilaukset uusilta vai vanhoilta iHerb-asiakkailta.


IHerb ei ole juurikaan lähettänyt enää kampanjatarjouksia eteenpäin laitettavaksi, joissa olisi oma koodini HUH943 mukana. Mieleen tulee vain, että alkavatko testata mahdollista rewards-ohjelmasta kokonaan luopumista pikkuhiljaa???? Blogini tarkoitus on pitää ihmisiä ajantasalla iHerbin tapahtumista, joten olen järkyttynyt, etten ole saanut minkäänlaista tietoa, että


UUDET ASIAKKAAT SAAVAT KOODILLA SAVE2017 $5 ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ TILAUKSESTAAN! 


Törmäsin asiaan tarkistaessani koodia, jota halusin käyttää tilauksessani tänään. En siis tiedä kauanko kyseinen kampanja on ollut olemassa ja kauanko se mahdollisesti kestää. 


Nyt on siis jossain annettu alennuskoodi uusien käytettäväksi, joka ei ilmeisesti sisällä kenenkään rewards-koodia eli toivottavaa olisi, että uudet tilaajat menevät iHerbin sivuille oman koodisi sisältävän linkin kautta tai jaksavat näpytellä myös oman koodisi, vaikka eivät siitä itse mitään hyödykään. Ikävää on myös, että kun käyttää jonkun koodia, ei siitä tulee sivulle enää minkäänlaista mainintaa.

(Save 2017 koodia pyydetään jakamaan tutuille tilausvahvistuksessa. Selvisipä koodin alkuperä ainakin.)SITTEN JOTAIN POSITIIVISTA KAIKILLE ITSESTÄÄN HUOLEHTIVILLE

Life-Extension-Super-R-Lipoic-Acid-240-mg-60-Veggie-Caps

ja Doctor-s-Best-Best-L-Carnitine-Fumarate-855-mg-180-Veggie-Caps

ovat esimerkkejä tuotteista, joiden yläpuolella lukee Shipping Saver. Tällaisia postikuluja alentavia tuotteita kannattaa tilaukseensa yrittää aina laittaa.
"Tiedämme vallan hyvin, miten eri tekijät vaikuttavat terveyteen, ja parhaassa tapauksessa olemme hienosti korjanneet elintapojamme. Kuntoilemme ja syömme terveellisesti. Mutta hyvinvointia luodaan myös ajatuksilla ja tunteilla. Siinä meillä on vielä kehittymisen varaa.

Moni liikkuu paljon, mutta yhä harvempi näyttää nauttivan liikunnasta. Ihan kuin lenkille olisi vääntäydytty viimeisillä voimilla syyllisyyden ja palaveripullan kaloreiden painaessa mieltä. Meillä pohjoisen ihmisillä on taipumus tavoitella kuntoa ja vyötärölinjaa kovalla ja armottomalla asenteella, jolloin elämä alkaa muistuttaa selviytymistaistelua. Mihin ovat jääneet ilo, nautinto ja mehukkuus?

Olemme rakentaneet onnellisuutemme muutaman kortin varaan ja käymme niillä kauppaa. Mitä enemmän liikun, sitä enemmän saan syödä, ajattelee moni. Tällä jumpalla ostan rivin suklaata tai juustoraasteen pastan päälle. Mutta mitä tapahtuu, jos sairastut, etkä pääse puoleen vuoteen jumppaan? Monen hyvinvointi on kuin hauras korttitalo, joka romahtaa ensimmäisessä tuulenpuuskassa.

Hyvinvointi koostuu fyysisen kunnon lisäksi levollisesta mielestä, rakastavasta sydämestä, myönteisistä ajatuksista ja rohkeudesta olla oma itsensä. Jos vain tarkkailemme kehoa kriittisin silmin, sydän ja sielu kärsivät anoreksiasta. Samoin kuin synkronoimme kodin elektroniikan keskenään ja saamme ne toimimaan yhdessä, voisimme synkata kaikki puolemme yhteen: fyysisen, emotionaalisen, mentaalisen ja henkisen.

Tuetaan kehoa hyvällä ryhdillä ja monipuolisella liikunnalla, opetellaan rentoutumaan ja hengittämään oikein, nukutaan riittävästi ja lisätään hyvyyttä ajatuksiimme, puheisiimme ja tekoihimme. Kun kaikki kokonaisuuden osat tulevat huomioiduiksi, voimme aidosti hyvin. Tällaista temppeliä eivät vaaranna myrskyt, maanjäristykset tai elämän vastoinkäymiset - vaikka paino nousisi kymmenen kiloa tai sädehoito veisi hiukset.

Haluan muistuttaa sinua lempeyden ja rakkauden taianomaisesta voimasta. Kun et rankaise itseäsi dieeteillä tai armottomalla treenaamisella, etkä lannista itseäsi kielteisillä ajatuksilla vaan löysäät pipoa ja nautit elämästäsi, selviytymistaistelu muuttuu tanssiksi."


Lähde: Kukk Kylli, Kyllin hyvä Lempeämmän elämän käsikirja, 2014 Sanoma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti