torstai 28. syyskuuta 2017

Euroopassa valmistettuja rohdoksiaMenestykseen ja kaikkinaiseen hyvinvointiin ei ole muuta tietä kuin tiedon portaat. Ne ovat usein kivisetkin, mutta kuljettava on. Palkintona on huikea oppimisen ilo, sisäinen  motivaatio, joka kasvattaa aidon asiantuntijuuden, terveen itsetunnon, hyvän työmoraalin ja itsekurin itsearvostuksen kivijalaksi.


California-Gold-Nutrition-EuroHerbs-Gingko-Biloba-Extract-120-mg-60-Veggie-Caps

Cognitive health
 

Tuotteessa käytetty neidonhiuspuu on Aasiasta ja se on prosessoitu Espanjassa. Kapseleiden vihreä väri on peräisin klorofyllistä.


Ginkgo, neidonhiuspuu (Ginkgo biloba L.) on eläkeiässä ongelmien ehkäisemiseksi erinomainen rohdos.

Itä-Aasian pyhä puu, jota ei ole enää villinä tavattavissa. Kiinassa neidonhiuspuuta on käytetty hengitystie- ja ihovaivoihin.

Sisältää flavonoidiglykosideja (kerketiiniä, isoramnetiinia, luteoliinia) ja bioflavoneja (ginkgetiiniä, isoginkgetiiniä, bilobetiinia).

Vaikutus: vanhenemista ehkäisevä, veren kolesterolia alentava, veren sokeripitoisuutta alentava, ääreis- ja aivoverenkiertoa parantava

Käyttö: huimaus, päänsärky, ääreisverenkierto, verenkiertohäiriöt, korkea kolesteroli, aivoverenvuoto, peräpukamat, veritulpat, säärihaavat, suonenveto, katkokävely, Raynaudin syndrooma, muistamattomuus, ajatuskatkot, huono keskittymiskyky, mielialavaihtelut, uupumus

Saksan komissio E on hyväksynyt vuonna 1994 ginkgon käytön dementiaan, viherkaihiin, vanhusten huimaukseen ja tinnitukseen. 

Ei pidä käyttää liian suurina annoksina, aivoverenvuodon riski. Käyttö aloitettava varovasti.
Neidonhiuspuu-uute ei sovi verenohennuslääkkeiden kanssa, eikä sitä pidä käyttää ennen leikkausta ainakaan pariin vuorokauteen. 

Kestävien ja parhaiden tulosten saavuttamiseksi uutetta on käytettävä vähintään 12 viikkoa säännöllisesti.

Jotkut ovat saaneet neidonhiuspuuta käyttäessä kylmät jalat lämpimiksi. Tenttiin lukiessa Ginkgo virkistää aivoverenkiertoa.
Kun ihminen saa ilon langanpäästä kiinni, hän pääsee osaksi rajattomasta voimanlähteestä. 


California-Gold-Nutrition-EuroHerbs-Olive-Leaf-Extract-500-mg-60-Veggie-Caps 

Immune response

Tuotteessa käytetty oliivinlehti on peräisin EU:sta ja tuote on prosessoitu Espanjassa. Kapseleiden vihreä väri on peräisin klorofyllistä. 

Nyt on aika käydä taisteluun ulkoisia taudinaiheuttajia vastaan tosissaan. 


Oliivinlehtiutte on yleisesti ulkoisissa ja sisäisissä tulehdustiloissa vahvistava rohdos.

Oliivinlehden sisältämillä yhdisteillä on huomattava immuniteettia vahvistava vaikutus, joka suojaa kehoa bakteereilta, hiivoilta ja viruksilta. Oliivinlehti on myös erittäin hyvä antioksidanttiyhdisteiden lähde. Oliivinlehti vaikuttaa hengitysteiden tulehduksissa ja yskässä hyvin. Perinteisesti sitä on käytetty myös poskionteloiden,-, suun- ja nielun tulehduksissa.

Oliivinlehtiuutteen haitallisia pieneliöitä estävä vaikutus johtuu sen sisältämästä kasvifenolista nimeltä oleuropeiini.
Oleuropeiini muuttuu ihmisen elimistössä entsymaattisesti kalsium-elenolaatiksi, joka mm. estää viruksien jakautumista. Oleuropeiini estää myös bakteerien, sienien ja hiivojen kasvua. Lisäksi oliivinlehti estää korkeaa verensokeria ja laskee korkeaa verenpainetta.

Raskaanolevien ja verenohennuslääkkeitä käyttävien ei tule käyttää oliivinlehtiuutetta.  
Immune health

Tuotteessa käytetty auringonhattu on EU:n alueelta ja prosessoitu Saksassa. Tuotteen jauhe on koko kasvista ja standardisoimaton.
Immune support


EU:n alueelta peräisin oleva auringonhattu, joka on prosessoitu Saksassa ja standardisoitu sisältämään 4 % fenoleita.


Auringonhattu eli punahattu (Echinacea purpurea) kuuluu asterikasveihin, Asteraceae.

Auringonhattu on luontainen keskisessä Pohjois-Amerikassa ja Meksikossa. Sitä vilejellään Keski-Euroopasa ja jonkin verran myös Suomessa. Pohjois-Amerikan intiaanit ovat kauan käyttäneet punahattua haavojen hoitoon.

Sisältää ekinasiinia, polyeerejä, polyiirejä, inuliinia, haihtuvaa öljyä ja hartsia.

Auringonhatun vaikutus on tulehduksia estävä ja imusolmukkeiden toimintaa kiihottava.

Käyttökohteina ovat vilustumisoireet, kurkkukipu, kuume, käheys, Candida-sieni, suun limakalvotulehdus, herpes, ruokahaluttomuus, ripuli, haavat, ihotulehdukset, ihottumat, finnit, paiseet, akne, hyttysen puremat.

Euroopassa ei ole yhtä tehokasta yrttiä ollut. Punahattu lisää fagosytoosia ja virkistää syöjäsoluja. Punahattua tulee käyttää kuureina, ei jatkuvasti.
 Yksin, ilman apua kukaan emme selviä elämän vaikeuksien keskellä.


California-Gold-Nutrition-EuroHerbs-Hawthorn-Extract-300-mg-60-Veggie-Caps 

Blood pressure support


Tuotteessa käytetty orapihlaja on peräisin EU:sta ja tuote on prosessoitu Espanjassa. Kapseleiden vihreä väri on peräisin klorofyllistä. Jokainen kapseli sisältää orapihlajan lehteä ja kukkaa standardisoituna sisältäen 1,2 % hyperosidia ja 1,8 % viteksiinia.


Orapihlaja (Crataegus) kuuluu ruusukasveihin, Rosaceae. Jo ajanlaskumme alussa Dioscorides mainitsee orapihlajan lääkekäytöstä. Keskiajalla sitä on käytetty kihtiin, virtsakiviin, verenvuotoihin ja keuhkopussintulehdukseen.

Sisältää flavonoideja (hyperosidia, kversetiinia, viteksiinia, viteksiiniramnosidia), ursoli-, krategoli-, viini-, sitruuna- ja oleanolihappoa, saponiinia, karvasaineita, parkkiaineita, puriinijohdoksia, B- ja C-vitamiineja.

Vaikutus: verisuonia laajentava (nimenomaan sepelvaltimot), sydänlihasta ja verisuonia vahvistava, verenpainetta alentava, sydämen supistusvoimaa lisäävä, sydämen rytmiä säätelevä, kouristuksia laukaiseva, supistava, rauhoittava

Käyttö: Verenkiertoelimet!
Sydämen lievä vajaatoiminta, rytmihäiriöt, verenpaineen alentaminen, angina pectoriksen (sepelvaltimotauti) ennaltaehkäisy, verisuonten kalkkeutumisen ehkäisy, sydänlihaksen ja sydänverisuonten vahvistus, hermostolliset sydänviat, digitalis-lääkityksen tukena (lääkitystä silloin alennettava!!!!), vaihdevuosivaivat, reumaattiset kivut, ahdistus, hermostuneisuus, unettomuus

Nitron korvike, joissakin tapauksissa.

ETHÄN KOSKAAN KORVAA LÄÄKÄRIN SINULLE MÄÄRÄÄMIÄ LÄÄKKEITÄ ITSE ROHDOKSILLA!!! Kannattaa kysyä lääkäriltä myös saako käyttämiesi lääkkeiden kanssa käyttää  rohdoksia vai ei. 
Ilon kautta elämää eläessä on mahdollisuus ymmärtää laaja-alaisemmin ja myötätuntoisemmin sekä itseään että muita ihmisiä. Ilo avartaa, viha kaventaa.

  

Lähteet:
http://www.vogel.fi/rohtokasvit/ginkgo_biloba.php  
KauppaSuomi 20.9.2017
Sinikka Piippo, Fytoterapian kompendium, Toinen uusittu painos, Luontaislääketieteen Instituutti Kairon  
http://sullekans.blogspot.fi/2016/01/oliivinlehti-vastustuskykya-vahvistamaan.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti