keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Otteita kirjasta Enkelten kosketus


Kirja täynnä toivon ja rakkauden sanomaa.


Anna puhtaasta sydämestä äläkä odota mitään vastineeksi.
"Enkelit muistuttavat minua aina, että he ovat Jumalan kauan sitten luomia olentoja ja että me ihmiset olemme tuhannesti säihkyvämpiä ja tärkeämpiä kuin yksikään enkeli, koska meillä on sielu, joka on Jumalan valon hiukkanen. Tuo pienen pieni Jumalan hiukkanen täyttää koko ihmiskehon loistollaan. Sielu on täydellinen. Olemme Jumalan lapsia; jokainen meistä, uskoo sitten mitä tahansa. Tästä syystä jokaisella on suojelusenkelinsä."


Joskus eläimet näkevät enkeleitä. Niin ei tapahdu koko ajan - vain kun se on tarpeen.


"Kun aikamme koittaa, sielu palaa taivaan kotiin ja ruumis kuolee. Tehdessämme kuolemaa edesmenneiden rakkaidemme sielut vierailevat luonamme."  

"Muistattehan, että rakkaanne voivat tehdä enemmän vuoksenne taivaassa. He voivat esirukoilla ja esittää pyyntöjä Taivaan Isälle puolestanne. Yhteys teidän ja rakkaittenne välillä säilyy aina siitäkin huolimatta, että olette menettäneet heidät täällä maallisella tasolla."


Joskus on vaikea päästä eteenpäin, nousta ylös ja jatkaa elämää, mutta rakkaasi haluaa sinun tekevän niin.


"Elämä on kallisarvoista. Älä pidä sitä itsestäänselvyytenä. Elämä on ihanaa. Muista kaikkien ylä- ja alamäkienkin aikana, että mitä tahansa tapahtuukaan, selviät siitä. Jälkeenpäin ihmettelet, miksi olit niin allapäin, joten opi nauttimaan elämisestä."


Sota on helppo aloittaa ja rauhaa taas on vaikea ylläpitää.


   

 "Kerron ihmisille usein, että eläimillä ei ole omia suojelusenkeleitä eikä sielua, mutta jos rakastatte lemmikkiänne oikein paljon, Jumala ottaa senkin taivaaseen teitä varten. Toisinaan Jumala saattaa antaa teidän tuntea lemmikkinne läsnäolon. Jos elämässänne on rankkaa, Jumala voi käyttää eläintä merkkinä ohjatakseen teitä oikeita päätöksiä kohti. Enkelit ovat aina eläinten luona niiden ollessa vaikeuksissa, tuomassa lohtua ja hälventämässä niiden pelkoja. Meidät ihmiset on tarkoitettu luonnon ja eläinten suojelusenkeleiksi."

"Uskomme usein tietävämme, mitä tarvitsemme, ja suutumme sitten kun rukoukseen ei vastata. Myöhemmin saatamme kuitenkin iloita, että kävi niin! Jumala yksin tietää, mitä oikeasti tarvitsemme."

"Joskus Jumala haluaa siunata meitä tietyllä tavalla ja tekee kaikkensa asian toteuttamiseksi. Yleensä asia lopulta toteutuukin. Jumala ei kuitenkaan puutu ihmisen vapaaseen tahtoon."


Ikävät tapahtumat voivat tukea kasvuamme ja kasvattaa luottamustamme sisäiseen hyvyyteemme.


   
"Hohtava lapsi on sellainen, joka on henkisesti edellä muita lapsia. Jumala ei salli heidän olla maapallolla pitkään, sillä me muut emme ole vielä siihen valmiita. Lapset ovat täällä hetken, jotta saamme tuntea heidän äärettömän rakkautensa. Jumala lähettää heitä tänne aina välillä, jotta kehittyisimme nopeammin."


On surullista ajatella, että lasta katsoessamme näemme vain ulkokuoren. Meidän tulisi nähdä jokaisen lapsen kauneus ja hyvyys heidän ulkonäöstään riippumatta.


"Jumalaa ja enkeleitä ei voi käskeä. Voi vain pyytää. Kun kysyn jotain mieltäni vaivaasta asiasta, en useinkaan saa vastausta heti. Aikaa voi kulua vuosia."


Vanhemmuus on maailman vaikein ja tärkein työ.


   
 "Kaikki enkelit luotiin samaan aikaan, joten heillä ei ole ikää. He eivät vanhene."

"Useimpien enkelien silmät ovat kuin taivaan tähdet. Niissä ei ole tiettyä väriä, vaan ne ovat täynnä heijastavaa valoa, aivan kuin tähdet yötaivaalla."


"Enkelit ovat täällä meitä kaikkia varten. Joka ikisellä ihmisellä on suojelusenkeli, joka ei jätä meitä hetkeksikään. Suojelusenkelinne rakastavat teitä. Olette täydellisiä ja ainutlaatuisia. Antakaa itsellenne lupa nähdä itsenne samoin kuin suojelusenkelinne näkevät teidät."


"Enkelit antavat usein eläinten nähdä itsensä. Eläimet eivät näe heitä kokonaan, vaan ainoastaan vilahduksen, ja tietävät kaiken olevan hyvin."


Suojelusenkeli haluaa sinun näkevän aina toivon valon elämässäsi. Et saa koskaan antaa toivon valon sammua, sillä elämäsi on arvokas suojelusenkelille, perheellesi ja ystävillesi.


"Enkelit ovat aina valmiita auttamaan meitä, mutta he eivät voi tehdä työtä puolestamme. Opettajaenkelit auttavat antamalla sinulle luottamusta omiin kykyihisi. He auttavat sinua keskittymään siihen, mitä sinun pitää saada aikaiseksi, kirjoitit sitten kirjettä, suoritit koetta tai opettelit jotain uutta. Pyydä rohkeasti suojelusenkeliä kutsumaan opettajenkeli elämääsi."


Opettajaenkeli auttaa vahvistamaan itseluottamustasi ja keskittymiskykyäsi, jotta uskoisit itseesi ja tietäisit, että sinulla on kyky oppia ja saavuttaa tavoitteita. Iloitse saavutuksistasi ja sano itsellesi: "Hienosti tehty."
   
 Päivän iHerb-valinta voi auttaa saavuttamaan enkelimäisen kauniit hiukset. 


Lähde: Lorna Byrne, Enkelten kosketus, 2017 Kustannusosakeyhtiö Otava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti